Dragilor
Un bun prietin de-al meu a fost cadorisit de mine cu o Futaba ca in titlu - heli only - si cu animalu'de rigoare HK450
I-am asamblat heli-ul - am setat ce am stiut adica swash-ul , coada etc - totul se misca in directia dorita - are si motor funtional
Chiar am pus pe switch-ul stanga pt sensibilitate gyor - dar valorile sunt in pom !
Asadar :
Vreau si eu mura-n gura din statia voastra niste setari civilizate de incepator - cu gyro sensitivity cu curba de pitch si motor si ce-o mai fi
Eu am MC-19 si nu se pupa de loc - si nici prea destept la heli nu sunt - Zozo sireacu mi-a setat statia mea
Saru-mina
Pagina 1 din 1
Setari Futaba T6EXblabla pe seria 450 Doresc mura in gura
Postat 14 July 2010 - 01:04 PM
Pai cum vrei tu sa setezi curba de pitch cu setarile altora? Aia numai cu rigla de unghi se face. Ce sensibilitate la gyro? Dai pana face hunting si apoi scazi 1-2 procente pana nu mai face. Motor 100%. Switchul din stanga se foloseste pentru idle-up.
Daca e incepator si nu foloseste idle-up, curba 0-65-80-90-100 (e doar un exemplu), ideea e sa fie cat mai constanta turatia in jurul punctului de hover. La pitch minus 4-5 grade la 0, la mijloc 0 grade, sus 9-10 grade. Intermediar cum vreti voi atata timp cat nu-i cade brusc heliul sau nu o ia ca nebunul in sus.
Daca e incepator si nu foloseste idle-up, curba 0-65-80-90-100 (e doar un exemplu), ideea e sa fie cat mai constanta turatia in jurul punctului de hover. La pitch minus 4-5 grade la 0, la mijloc 0 grade, sus 9-10 grade. Intermediar cum vreti voi atata timp cat nu-i cade brusc heliul sau nu o ia ca nebunul in sus.
Postat 14 July 2010 - 04:00 PM
Nu da cu paru' :rolleyes:
Morph te rog sa imi explici ca unui bou step bai step toti pasii
Asadar :
Heli-ul e asamblat si swash-ul functioneaza in directia care trebuie - la fel si coada - motorul se roteste.
Telecomanda merge . Sic ! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif
What's next ?
Asadar :
Heli-ul e asamblat si swash-ul functioneaza in directia care trebuie - la fel si coada - motorul se roteste.
Telecomanda merge . Sic ! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif
What's next ?
Postat 14 July 2010 - 06:46 PM
motzu, la Jul 14 2010, 05:00 PM, a spus:
Nu da cu paru' :unsure:
Asadar :
Telecomanda merge . Sic ! :)
What's next ?
Asadar :
Telecomanda merge . Sic ! :)
What's next ?
Prin scris nu se poate , nici vorbit ( la telefon sau la .... interfon ).
Sunt multi pasi si fiecare are o particularitate. Daca ai rigla pentru masurat pitch-ul cum o folosesti , de exemplu ? Nu se poate explica aici si cu pretentia sa se si inteleaga - nu ca ai tu o problema neavand experienta in heli ci pur si simplu ....d'aia !
Daca vrei mai bine cauta filme la Finley descarca-le pe toate si urmareste-le sau mai bine il aduci odata la camp cand sunt prietenii nostrii helicopteristii !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Postat 14 July 2010 - 07:02 PM
REAL DESIGN, la Jul 14 2010, 07:46 PM, a spus:
Prin scris nu se poate , nici vorbit ( la telefon sau la .... interfon ).
Sunt multi pasi si fiecare are o particularitate. Daca ai rigla pentru masurat pitch-ul cum o folosesti , de exemplu ? Nu se poate explica aici si cu pretentia sa se si inteleaga - nu ca ai tu o problema neavand experienta in heli ci pur si simplu ....d'aia !
Daca vrei mai bine cauta filme la Finley descarca-le pe toate si urmareste-le sau mai bine il aduci odata la camp cand sunt prietenii nostrii helicopteristii !
Bine bai uratilor -ma duc la Primus ca de mult ne tot amenintam cu calcatul in aceasta privinta
Am crezut ca scutesc deranjul Primusului dar se pare ca nu tine
Merci oricum
Hai sa-l stergem ! Eu ii dau close
Arata acest topic
Pagina 1 din 1