RADIOCOMANDA HITEC OPTIC 6 ,2.4 GHZ
Postat 15 May 2010 - 02:51 PM
cristian cris, la May 15 2010, 02:03 PM, a spus:

Poate te ajuta Google translate! ;))
Postat 16 May 2010 - 09:54 AM
Daca nu, incearca un google, desi cam "da cu virgula" la unele expresii...sa nu te miri daca o sa iti scrie fraze intregi fara nici un inteles.:blink:
Mai degraba cauti un profesor de engleza si rogi sa iti traduca cateva fragmente utile din manual. Cu siguranta scrie si multe lucruri inutile pe acolo...
Art-tech Cessna 182
Postat 16 May 2010 - 10:44 AM
Marius Sava, la May 16 2010, 10:54 AM, a spus:
Daca nu, incearca un google, desi cam "da cu virgula" la unele expresii...sa nu te miri daca o sa iti scrie fraze intregi fara nici un inteles.:)
Mai degraba cauti un profesor de engleza si rogi sa iti traduca cateva fragmente utile din manual. Cu siguranta scrie si multe lucruri inutile pe acolo...
Nu cred ca ai vazut la magazinele de modelism asa ceva chiar daca legea obliga aceste firme sa puna instructiunile in lb romana.In orice caz dc se strica cu siguranta poti apela la OPC pt garantie si garantez ca ti se va da fara nici o lacrima.
:blink:
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 16 May 2010 - 11:10 AM
cristian cris, la May 15 2010, 02:03 PM, a spus:

Modelismul, in special cel RC, presupune si un minim de cunostinte de limbi straine. Chiar daca manualul il vei traduce, iti va fi greu sa programezi statia, pt. ca meniul este in engleza, gandit spre a fi intuitiv. De ex FLPRn este prescurtarea de la Flaperon, adica un mix pe care-l folosesti cand ai doua servo pe eleroane si vrei sa le utilizezi si ca flaps. Eu zic sa rogi un modelist mai batran sa te ajute cu programatul, doar cu traducerea manualului nu realizezi mare lucru daca nu cunosti termenii.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 16 May 2010 - 11:54 AM
Daca mergi pe Google translate, nu este nevoie sa scrii, dai copy-paste de aici Manual Hitec OPTIC6 2.4GHz
Postat 16 May 2010 - 12:12 PM
http://www.modelflight.com.au/manuals/pdf/...ptic_Manual.pdf :blink:
Poti apela la mine oricand, vorba lui ARU.
De asemenea la casper20.
Proba de tradus Google:
FLPN - Flaperon amestec
Funcţia de amestecare Flaperon foloseşte două servos la individual de control două eleroane, care combină funcţia eleron cu clapa funcţie. Ambele eleroane pot fi ridicate şi coborâte simultan pentru un efect lambou. Desigur, eleron funcţie, în cazul în care muta două controale în direcţii diferite, este, de asemenea, efectuate. Călătorie jos de stânga şi la dreapta eleroane pot fi ajustat, astfel încât să puteţi obţine, de asemenea, un efect diferenţial. (Stânga şi dreptul de călătorie lambou sunt ajustate individual, în meniul APE).
Pentru a profita de flaperon funcţia de amestecare, veţi avea nevoie de pentru a conecta servo eleron dreptul de a CH1 (AIL) şi din stânga servo eleron la CH6 (FLP).
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 16 May 2010 - 12:16 PM
Postat 16 May 2010 - 12:16 PM
renatoa, la May 16 2010, 01:12 PM, a spus:
http://www.modelflight.com.au/manuals/pdf/...ptic_Manual.pdf :)
Poti apela la mine oricand, vorba lui ARU.
De asemenea la casper20.
Pai daca te lacomesti sa traduci totul deodata... :blink:
Postat 16 May 2010 - 02:01 PM
Dacă vreuna dintre servos dvs. sunt situate prea departe pentru a conecta direct
în receptor (cum ar fi servo eleron), sau aveţi nevoie să deconectaţi
servo de fiecare dată când demontaţi modelul, utilizaţi un servo
prelungitor pentru a prelungi durata de plumb servo"...mai bine de atat chiar nu se putea...