Modelism - RHC Forum: T-REX 450 SPORT - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

T-REX 450 SPORT intrebasi si raspunsuri despre model

#1 Useril este offline   mikemp 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 77
  • Inregistrat: 13-May 10

Postat 18 May 2010 - 07:22 AM

Salut tuturor!
Sunt nou in acest hobby, dar m-a atins microbul si basta!
Am avut de optat intre un Trex 500 si 450. Parerile au fost 50-50. cel 500 ca-i mai mare(vizibil) , usor de manevrat, stabil , etc...
multi insa mi-au spus ca 450 este mai ok pt inceput. piesele sunt ceva mai ieftine , este destul de stabil , etc

mi-am comandat asadar kitul si tb sa-l montez in weekend. Cei care au varianta asta imi pot da sfaturi pr montaj? tb uns vreun mecanism? nu-l lansez inca. mai imi tb baterii si incarcator! statia este HITEC AURORA 9 cu receptor Optic 9. Stiu ca este super! cu timpul dupa ce ma invat cu el poate trec si pe ceva mai mare!.

Am ciumparat si simulator p.h.o.e .nix pt lectii de zbor!

astept de la voi orice parere, experienta placuta sau nu ! merci mult de tot!
0

#2 Useril este offline   mikemp 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 May 2010 - 08:39 AM

Vezi postareamikemp, la May 18 2010, 08:22 AM, a spus:

Salut tuturor!
Sunt nou in acest hobby, dar m-a atins microbul si basta!
Am avut de optat intre un Trex 500 si 450. Parerile au fost 50-50. cel 500 ca-i mai mare(vizibil) , usor de manevrat, stabil , etc...
multi insa mi-au spus ca 450 este mai ok pt inceput. piesele sunt ceva mai ieftine , este destul de stabil , etc

mi-am comandat asadar kitul si tb sa-l montez in weekend. Cei care au varianta asta imi pot da sfaturi pr montaj? tb uns vreun mecanism? nu-l lansez inca. mai imi tb baterii si incarcator! statia este HITEC AURORA 9 cu receptor optima 9. Stiu ca este super! cu timpul dupa ce ma invat cu el poate trec si pe ceva mai mare!.

Am cumparat si simulator p.h.o.e .nix pt lectii de zbor!

astept de la voi orice parere, experienta placuta sau nu ! merci mult de tot!

0

#3 Useril este offline   bogdyys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 20-October 08

Postat 18 May 2010 - 09:11 AM

Servus,si eu sunt incepator,inainte sa "zbori" mai sunt multe de facut.Din posturile tale de la 500 reiese ca nu ai facut inca cunostinta cu partea de aero-heli a modelismului,nu e nici o problema insa,totul se invata,dar sa nu ai impresia ca este usor,daca nu o sa vedem kit-ul tau la vanzari in urmatoarele saptamani inseamana ca e ok,ca iti place :blink: .In primul rand trebuie sa iti cumperi scule(asta in caz ca nu ai)cauta cele mai bune,nu cumpara prostii,iti vor provoca doar nervi si placerea va fi transformata in chin,rigla unghi pentru pale(Pitch Gauge),cleste pentru ball link(Ball Link Pliers),subler digital,swashplate level tool,imbusuri de CALITATE!!,mai sunt cateva dar astea sunt esentiale(parerea mea)Iti vor mai trebui,Loctite 243,CA,banda dublu adeziva 3M,bride, heat shrink tube,wire mesh guard,conectori,incarcator pentru acumulatori(daca nu ai cumoarat deja)si mai sunt multe.Asta e asa pregatitor,mai sunt si altele dar le vei descoperi in timp.Inainte sa te apuci de montarea kit-ului studiaza putin despre tehnica asamblarii,incerca sa inveti meniul statiei,inceraca sa nu faci dupa cum crezi tu ca e bine(sigur nu e asa),studiaza macar un pic despre electronica,crede-ma.......vei avea MARE nevoie.Astea sunt dupa mine primele lucruri pe care trebuie sa le faci,in caz ca vrei sa faci lucrurile bine.Cum deprinzi putin meniul statiei(ar fi bine sa ai pe cineva sa te ajute la inceput)baga sim cat poti tu,(eu de exemplu nu pot,nu am rabdarea necesara,dar faptul ca am invatat pe sim comenzile a fost un plus atunci cand am iesit prima oara)Si inceraca sa mergi sa te intalnesti cu alti membri care ies la zbor,te vor ajuta cu siguranta.Cauta tutorialele video ale lui Finless(pentru clasa ta de heli).Uite un tutorial care pe mine ma ajutat sa inteleg multe.......

http://www.swashplat...ehbg_index.html

Aceasta postare a fost editata de bogdyys: 18 May 2010 - 09:19 AM

FOREVER YOUNG.......
0

#4 Useril este offline   mikemp 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 May 2010 - 01:39 PM

Vezi postareabogdyys, la May 18 2010, 10:11 AM, a spus:

Servus,si eu sunt incepator,inainte sa "zbori" mai sunt multe de facut.Din posturile tale de la 500 reiese ca nu ai facut inca cunostinta cu partea de aero-heli a modelismului,nu e nici o problema insa,totul se invata,dar sa nu ai impresia ca este usor,daca nu o sa vedem kit-ul tau la vanzari in urmatoarele saptamani inseamana ca e ok,ca iti place :) .In primul rand trebuie sa iti cumperi scule(asta in caz ca nu ai)cauta cele mai bune,nu cumpara prostii,iti vor provoca doar nervi si placerea va fi transformata in chin,rigla unghi pentru pale(Pitch Gauge),cleste pentru ball link(Ball Link Pliers),subler digital,swashplate level tool,imbusuri de CALITATE!!,mai sunt cateva dar astea sunt esentiale(parerea mea)Iti vor mai trebui,Loctite 243,CA,banda dublu adeziva 3M,bride, heat shrink tube,wire mesh guard,conectori,incarcator pentru acumulatori(daca nu ai cumoarat deja)si mai sunt multe.Asta e asa pregatitor,mai sunt si altele dar le vei descoperi in timp.Inainte sa te apuci de montarea kit-ului studiaza putin despre tehnica asamblarii,incerca sa inveti meniul statiei,inceraca sa nu faci dupa cum crezi tu ca e bine(sigur nu e asa),studiaza macar un pic despre electronica,crede-ma.......vei avea MARE nevoie.Astea sunt dupa mine primele lucruri pe care trebuie sa le faci,in caz ca vrei sa faci lucrurile bine.Cum deprinzi putin meniul statiei(ar fi bine sa ai pe cineva sa te ajute la inceput)baga sim cat poti tu,(eu de exemplu nu pot,nu am rabdarea necesara,dar faptul ca am invatat pe sim comenzile a fost un plus atunci cand am iesit prima oara)Si inceraca sa mergi sa te intalnesti cu alti membri care ies la zbor,te vor ajuta cu siguranta.Cauta tutorialele video ale lui Finless(pentru clasa ta de heli).Uite un tutorial care pe mine ma ajutat sa inteleg multe.......

merci mult pt ajutor. o sa comand toate sculele si cu atentie incep. poate te mai intreb una alta ! rabdare am si nu renunt. imi place mult sa mesteresc si sa construiesc. Cand eram mic lucram cu lego mult. Si acum imi mai place. stiu ca-i altceva insa este ok. nu vand nimic! mergem pana la capat. merci mult pt sfaturi!!!
0

#5 Useril este offline   cornel parscov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 550
  • Inregistrat: 05-April 09

Postat 18 May 2010 - 05:52 PM

Vezi postareabogdyys, la May 18 2010, 10:11 AM, a spus:

Servus,si eu sunt incepator,inainte sa "zbori" mai sunt multe de facut.Din posturile tale de la 500 reiese ca nu ai facut inca cunostinta cu partea de aero-heli a modelismului,nu e nici o problema insa,totul se invata,dar sa nu ai impresia ca este usor,daca nu o sa vedem kit-ul tau la vanzari in urmatoarele saptamani inseamana ca e ok,ca iti place :) .In primul rand trebuie sa iti cumperi scule(asta in caz ca nu ai)cauta cele mai bune,nu cumpara prostii,iti vor provoca doar nervi si placerea va fi transformata in chin,rigla unghi pentru pale(Pitch Gauge),cleste pentru ball link(Ball Link Pliers),subler digital,swashplate level tool,imbusuri de CALITATE!!,mai sunt cateva dar astea sunt esentiale(parerea mea)Iti vor mai trebui,Loctite 243,CA,banda dublu adeziva 3M,bride, heat shrink tube,wire mesh guard,conectori,incarcator pentru acumulatori(daca nu ai cumoarat deja)si mai sunt multe.Asta e asa pregatitor,mai sunt si altele dar le vei descoperi in timp.Inainte sa te apuci de montarea kit-ului studiaza putin despre tehnica asamblarii,incerca sa inveti meniul statiei,inceraca sa nu faci dupa cum crezi tu ca e bine(sigur nu e asa),studiaza macar un pic despre electronica,crede-ma.......vei avea MARE nevoie.Astea sunt dupa mine primele lucruri pe care trebuie sa le faci,in caz ca vrei sa faci lucrurile bine.Cum deprinzi putin meniul statiei(ar fi bine sa ai pe cineva sa te ajute la inceput)baga sim cat poti tu,(eu de exemplu nu pot,nu am rabdarea necesara,dar faptul ca am invatat pe sim comenzile a fost un plus atunci cand am iesit prima oara)Si inceraca sa mergi sa te intalnesti cu alti membri care ies la zbor,te vor ajuta cu siguranta.Cauta tutorialele video ale lui Finless(pentru clasa ta de heli).Uite un tutorial care pe mine ma ajutat sa inteleg multe.......

ai sintetizat foarte bine de ce are omu nevoie. insist si eu pe scule si mai ales pe surubelnita inbus de 1,5mm care trebuie sa fie de calitate.
De pilda surubelnitele Align sunt bune dar sunt altele si mai bune. Cele la set de pe la noi sunt de foarte slaba calitate (chiar si Stanley)

Aceasta postare a fost editata de cornel parscov: 18 May 2010 - 05:53 PM

* Logo 400 V-Bar
0

#6 Useril este offline   draude80 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 25-August 09
  • Interests:Aero, FPV

Postat 18 May 2010 - 05:55 PM

Vezi postareacornel parscov, la May 18 2010, 06:52 PM, a spus:

ai sintetizat foarte bine de ce are omu nevoie. insist si eu pe scule si mai ales pe surubelnita inbus de 1,5mm care trebuie sa fie de calitate.
De pilda surubelnitele Align sunt bune dar sunt altele si mai bune. Cele la set de pe la noi sunt de foarte slaba calitate (chiar si Stanley)

Aha am eu set Stanley si am bushit un surub de fixare pentru bratul de servo....am si stanley la bucata de care sunt foarte multumit!
0

#7 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 502
  • Inregistrat: 04-January 09

Postat 18 May 2010 - 06:10 PM

hexagonalele alea de 1,5mm si 2mm luati hudy. la alea mai mari 2,5 sau 3  chiar daca materialul e un pic mai slab ca la hudy se poate si altceva, important sa fie bine facute totusi.
Videoclipurile mele Spektrum DX8

elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#8 Useril este offline   mikemp 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 May 2010 - 06:41 PM

am comandat azi cam tot ce mi-ati indicat. o parte de la noi , o parte de pe Ebay. kitul vine in 2 zile si ma apuc de el cum vin si sculele.poate intr-o saptamana. kitul n-are scule in el? Este super combo.
0

#9 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 19 May 2010 - 09:04 PM

Nu are scule. Surubelnite cu cap imbus trebuie sa iti iei separat. Cauta unele bune de la inceput, cel putin cel de 1.5.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu