T-REX 450 SPORT intrebasi si raspunsuri despre model
Postat 18 May 2010 - 07:22 AM
Sunt nou in acest hobby, dar m-a atins microbul si basta!
Am avut de optat intre un Trex 500 si 450. Parerile au fost 50-50. cel 500 ca-i mai mare(vizibil) , usor de manevrat, stabil , etc...
multi insa mi-au spus ca 450 este mai ok pt inceput. piesele sunt ceva mai ieftine , este destul de stabil , etc
mi-am comandat asadar kitul si tb sa-l montez in weekend. Cei care au varianta asta imi pot da sfaturi pr montaj? tb uns vreun mecanism? nu-l lansez inca. mai imi tb baterii si incarcator! statia este HITEC AURORA 9 cu receptor Optic 9. Stiu ca este super! cu timpul dupa ce ma invat cu el poate trec si pe ceva mai mare!.
Am ciumparat si simulator p.h.o.e .nix pt lectii de zbor!
astept de la voi orice parere, experienta placuta sau nu ! merci mult de tot!
Postat 18 May 2010 - 08:39 AM
mikemp, la May 18 2010, 08:22 AM, a spus:
Sunt nou in acest hobby, dar m-a atins microbul si basta!
Am avut de optat intre un Trex 500 si 450. Parerile au fost 50-50. cel 500 ca-i mai mare(vizibil) , usor de manevrat, stabil , etc...
multi insa mi-au spus ca 450 este mai ok pt inceput. piesele sunt ceva mai ieftine , este destul de stabil , etc
mi-am comandat asadar kitul si tb sa-l montez in weekend. Cei care au varianta asta imi pot da sfaturi pr montaj? tb uns vreun mecanism? nu-l lansez inca. mai imi tb baterii si incarcator! statia este HITEC AURORA 9 cu receptor optima 9. Stiu ca este super! cu timpul dupa ce ma invat cu el poate trec si pe ceva mai mare!.
Am cumparat si simulator p.h.o.e .nix pt lectii de zbor!
astept de la voi orice parere, experienta placuta sau nu ! merci mult de tot!
Postat 18 May 2010 - 09:11 AM
http://www.swashplat...ehbg_index.html
Aceasta postare a fost editata de bogdyys: 18 May 2010 - 09:19 AM
FOREVER YOUNG.......
Postat 18 May 2010 - 01:39 PM
bogdyys, la May 18 2010, 10:11 AM, a spus:
merci mult pt ajutor. o sa comand toate sculele si cu atentie incep. poate te mai intreb una alta ! rabdare am si nu renunt. imi place mult sa mesteresc si sa construiesc. Cand eram mic lucram cu lego mult. Si acum imi mai place. stiu ca-i altceva insa este ok. nu vand nimic! mergem pana la capat. merci mult pt sfaturi!!!
Postat 18 May 2010 - 05:52 PM
bogdyys, la May 18 2010, 10:11 AM, a spus:
ai sintetizat foarte bine de ce are omu nevoie. insist si eu pe scule si mai ales pe surubelnita inbus de 1,5mm care trebuie sa fie de calitate.
De pilda surubelnitele Align sunt bune dar sunt altele si mai bune. Cele la set de pe la noi sunt de foarte slaba calitate (chiar si Stanley)
Aceasta postare a fost editata de cornel parscov: 18 May 2010 - 05:53 PM
Postat 18 May 2010 - 05:55 PM
cornel parscov, la May 18 2010, 06:52 PM, a spus:
De pilda surubelnitele Align sunt bune dar sunt altele si mai bune. Cele la set de pe la noi sunt de foarte slaba calitate (chiar si Stanley)
Aha am eu set Stanley si am bushit un surub de fixare pentru bratul de servo....am si stanley la bucata de care sunt foarte multumit!
Postat 18 May 2010 - 06:10 PM
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)