Ieri a fost chiar foarte misto!
Trebuia sa plec la ski dar nu imi pare rau ca nu am facut-o. Pe pista de la Palat a fost superb.
A fost multa lume si spre bucuria mea clasa majoritara a fost 1:8. Cu exceptia lui Viper toata lumea inclusiv eu a alergat repede cu 1:8.
Am trimis RHC-ului pozele de ieri pana atunci va arat doar atat...
Pagina 1 din 1
Prima duminica excelenta!
Postat 27 January 2003 - 06:17 PM
Ca sa nu se inteleaga gresit, eu am fost cu 1:10... :rolleyes:
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 27 January 2003 - 06:38 PM
...si este inca ianuarie!
O sa avem parte de un an super si asta ptr. ca suntem multi.Cu cat mai multi cu atat mai bine!
Abia astept sa ne strangem toti, insa pana atunci va dau un sfat.....antrenament la greu ptr. ca o sa va halesc! :rolleyes:
O sa avem parte de un an super si asta ptr. ca suntem multi.Cu cat mai multi cu atat mai bine!
Abia astept sa ne strangem toti, insa pana atunci va dau un sfat.....antrenament la greu ptr. ca o sa va halesc! :rolleyes:
RHCForum - Webmaster
Postat 27 January 2003 - 08:13 PM
Buna simularea asta cu "halitul" de catre Gabi dar in realitate.....................
Postat 28 January 2003 - 10:12 AM
Saru-mana, nenea URK. Mama, da' bine arat!!! :rolleyes: Si, ca idee, iote cum arata saraca masinutza mea dupa cursa de duminica...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 28 January 2003 - 10:13 AM
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
#9 Guest_Webmaster_*
Postat 28 January 2003 - 12:39 PM
Pozele sunt in Galeria foto!!! :rolleyes:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1