Modelism - RHC Forum: TESTDRIVE CU LOGAN... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TESTDRIVE CU LOGAN... si primul crash.

#91 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 03-December 03

Postat 28 September 2004 - 10:14 AM

VelociRaptor, la 26 Sep 2004, 05:02, a spus:

Te referi daca exista revista auto cu toate modelele anului, descriere, etc?

... pentru cele straine exista reviste detailate cu parti si bune si rele dar pentru cele (cea) romaneasca .... :)

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#92 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 28 September 2004 - 11:10 AM

LEXXRDM, la 28 Sep 2004, 10:14, a spus:

VelociRaptor, la 26 Sep 2004, 05:02, a spus:

Te referi daca exista revista auto cu toate modelele anului, descriere, etc?

... pentru cele straine exista reviste detailate cu parti si bune si rele dar pentru cele (cea) romaneasca .... :)

Au scris si despre cele romanesti, dar cand au vazut cate pagini se adunasera, au zis ca se face risipa de tus si hartie si-au scos subiectul de la publicare :)!!!
...audaces fortuna iuvat...
0

#93 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 September 2004 - 12:03 PM

Silfax, la 28 Sep 2004, 12:10, a spus:

Au scris si despre cele romanesti, dar cand au vazut cate pagini se adunasera, au zis ca se face risipa de tus si hartie si-au scos subiectul de la publicare :D!!!

...de unde si vorba:decat mult si fara rost mai bine putin si prost (referitor la publicatie). :) :)

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#94 Useril este offline   gonzo 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 06-January 04

Postat 12 January 2005 - 06:08 PM

Despre "golan" pot sune ca este o mare troaca. Au stat francezii si au rumegat ce piese au mai ramas de la marile lor serii si au adus o mana de romani priceputi si le-au dat tema sa lege tot si sa faca masina.In 2002 eram in Slovacia cu DSN si la vama un politist m-a intrebat daca e golan Ei deja auzise de super masina.Curios este ca daca stai sa privesti mai atent se vad elemente din vechile masini de glorie de la renault.
Curios este de cenzura care se pune pe esecurile pe care le are loganul .Pe OTV un tip se plangea ca pe Buc. are un consum de rupe undeva pe la 12l,de omul le folosea la nu stiu ce distrubutie.
In schimb la toate test drive pe care le da tvr-urile este ca-n melodia ai tampita cu "femeia nomber one"
Cea mai stabila ,cea mai buna la consum,cu maxim de volum si maxim de inghesuiala pe bancheta din spate.
Am fost cu un amic detinator de golan si pot sa spun ca am avut o situatie de genul "tata,tata ai trecut de scoala si cu raspunsul :Taci dracului ca nu au tinut franele".
O masina greoaie pentru un motor de de 1.4 .ro.Romanii au proiectat acesta masina in ideea sa intre sapa si coasa in portbagaj.Eu care conduc destul de departe fata de volan pot spun ca cel care sta in spatele meu
este cam inghesuit.
In rest o masina cu revizie la 15mii cu 300 de euroi ,cu 260 de euro pentru vopsea metal ,cu 280 pentru un cd si alea,alea.
In ideea cand iti ei un televizor super si cand vrei sa-l cumperi sa-ti spuna ca iti mai trebuie si stecher.
Romani domnule,romani.........
0

#95 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 19 January 2005 - 07:26 AM

peste 15000 unitati rechemate in fabrica pentru verificari...
hmmm.....
flying is my life...
0

#96 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 19 January 2005 - 09:50 AM

Citeaza

peste 15000 unitati rechemate in fabrica pentru verificari...
hmmm.....

Pana acuma s-a facut scandal cum ca ar fi ceva cu directia - n-a fost bine. Acuma ca Dacia cheama masinile pentru verificari (pe banii fabricii) iar nu e bine...
0

#97 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 19 January 2005 - 09:52 AM

Mai toate marcile dau cu mucii in fasole din cand in cand. Nu e un lucru de laudat ca "vai ce bine face dacia" ci e un lucru normal si totodata rusinos oricum nu e prima oara. S-a intamplat si cu supernova. Mai tineti minte scandalul cu Mercedes A classe? Si BMW x5 a avut o problema , renaultul a calcat pe bec de mai multe ori, Mitshubishi a luat-o in freza rau ca nu a chemat masinile cu probleme din fabrica la service. Pentru posesorii de logan sa speram ca doar alea sunt problemele , din cate am citit problemele sunt minore si pot fi remediate usor.
Nu s-a elucidat insa zvonul cu directia.
DT
0

#98 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 19 January 2005 - 10:11 AM

ei au anuntat ca recheama cele 15126 unitati fabricate pana la 15 nov 2004 pentru nush ce problema cu cricul :huh: ,
si pentru reprogramarea injectiei.se pare ca consuma foarte mult .
flying is my life...
0

#99 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 January 2005 - 02:49 PM

Dar cred ca stiti cine este vinovat pt. rechemarea Loganului in service-uri, nu?
Voi! Atzi cobit la greu aci pe subject :huh: , atzi tot deocheat-o de-a lasat-o cricu' pe biata masina :D !!!
Asha ca era de asteptat, totul era o chestiune de timp... :)
0

#100 Useril este offline   TRazvan 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 14-August 04

Postat 19 January 2005 - 10:46 PM

Chestia cu cricul e o abureala enorma. Ar trebui rechemate toate masinile, nu numai cele din perioada anuntata. Eu cred ca e vorba de un lot de piese defecte. Oare nu are legatura cu fuzeta rupta ce a dus la un accident nu demult?

Razvan
Tzac, pac, bag la sac!
0

#101 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1108
  • Inregistrat: 14-May 04

Postat 19 January 2005 - 11:04 PM

din cate zic ei .. au probleme cu cricul :blink:) dar problema e ca daca e de cric ... de ce te cheama cu masina !
Ramane partea de fuzete .. si alte parti ale masini .. care au fost prelucrate prin turnare si racire in cuptor ! se pare ca nu a fost prelucrat cum tre .. si din aceasta cauza a aparut fisura in fuzeta !
Dar multi sunt multumiti de ea .. si au zis ca nu au probleme :) As zice ca daca stai cu ea 3 luni in bucuresti si nu ai nimic .. poti sa traeisti fericit pana la adanci batraneti :))
A pilota e un vis frumos..... dar devine greu o realitate
Galeria mea
0

#102 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 12:54 PM

Probleme cu cricul? Vrajeala. Pata care a aparut pe "obrazul" Daciei Logan nu va dispare in veci. Sa vedem cine se mai inscrie pentru achizitionarea masini in speta. :) :) :blink:

Aceasta postare a fost editata de LEXXRDM: 20 January 2005 - 12:59 PM

0

#103 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 12:58 PM

:blink: eu o sa o fac .. daca imi place brek-ul :)
Galeria mea
0

#104 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 01:05 PM

LooSeR, la 20 Jan 2005, 12:58, a spus:

:D eu o sa o fac .. daca imi place brek-ul :)

Bafta si multe drumuri parcurse fara probleme. :D

0

#105 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 01:25 PM

LEXXRDM, la 20 Jan 2005, 12:54, a spus:

Probleme cu cricul? Vrajeala. Pata care a aparut pe "obrazul" Daciei Logan nu va dispare in veci. Sa vedem cine se mai inscrie pentru achizitionarea masini in speta. :D :) :D

Obrazul patat... ??? Glumesti nu ?
Ma gandesc la pata de pe obrazul Mercedesului, BMW,-ului, Mithsubishiului, Renaultului chiar si a SAABului . Masini nasoale rau io nu o sa imi cumpar niciodata masini din astea cu obrazul "patat. Cricul ca cricul (ce sa-i faci daca Dacia nu-i tare-n cric) dar problemele de design de la A classe sau problemele de motor (grave) de la Mithubishi, probleme cu puntea spate de la Audi A4 (prima versiune) de la Fiat Stilo sau cu discurile de frana de la A8 sau X5 . Astea sunt nimicuri fata de obrazul "patat" de la renault cand au scos Avantime , au facut o frabrica pt el si nu s-a vandut si au retras modelul.SAAB-ul a avut zeci de unitati la care se distrugea turbina , WV Golf a avut o gramada de probleme tot cu turbina
Ce nasoool. Cred ca o sa imi iau un cal si o caruta facuta de mine.
DT
0

#106 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 01:33 PM

ZOD, la 20 Jan 2005, 13:25, a spus:

LEXXRDM, la 20 Jan 2005, 12:54, a spus:

Probleme cu cricul? Vrajeala. Pata care a aparut pe "obrazul" Daciei Logan nu va dispare in veci. Sa vedem cine se mai inscrie pentru achizitionarea masini in speta. :D  :(  :)

Obrazul patat... ??? Glumesti nu ?
Ma gandesc la pata de pe obrazul Mercedesului, BMW,-ului, Mithsubishiului, Renaultului chiar si a SAABului . Masini nasoale rau io nu o sa imi cumpar niciodata masini din astea cu obrazul "patat. Cricul ca cricul (ce sa-i faci daca Dacia nu-i tare-n cric) dar problemele de design de la A classe sau problemele de motor (grave) de la Mithubishi, probleme cu puntea spate de la Audi A4 (prima versiune) de la Fiat Stilo sau cu discurile de frana de la A8 sau X5 . Astea sunt nimicuri fata de obrazul "patat" de la renault cand au scos Avantime , au facut o frabrica pt el si nu s-a vandut si au retras modelul.SAAB-ul a avut zeci de unitati la care se distrugea turbina , WV Golf a avut o gramada de probleme tot cu turbina
Ce nasoool. Cred ca o sa imi iau un cal si o caruta facuta de mine.

La cat tam-tam s-a facut pana la lansarea Loganului(dupa nu mai spun) asa ca "obrazul" patat la firmele enuntate mai sus se ia la spalat, dar la masina autohtona nu iese in nici un fel(ex Vanish). http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_.gif :D

0

#107 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 01:40 PM

.... la care se mai adauga si cat de favorabile sunt informatiile care circula prin mass media la altii avantajoase...:D la noi din pacate reversul medaliei. :)

Aceasta postare a fost editata de LEXXRDM: 20 January 2005 - 02:04 PM

0

#108 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 01:57 PM

Din nou te intreb: Glumesti nu ?
Adica cum ? ... Mitshubishi nici macar nu a chemat modelele cu probleme in service ? Pe cand dacia/renault da.
Chiar nu iti inteleg logica. Dacia pentru cateva probleme reparabile a chemat masinile in service si e naspa ? Daca nu le chema acum probabil ca dadeai exemplele pe care le-am dat eu cum ca "aia uite ce fac si dacia nu" .
DT
0

#109 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 02:06 PM

Ultimul mesaj este pentru mine(lexxrdm) sau LooSer?
:)

Aceasta postare a fost editata de LEXXRDM: 20 January 2005 - 02:07 PM

0

#110 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 02:36 PM

@LEXXRDM . M-am lamurit chiar faci misto pentru ca era evident pentru tine mesajul.
DT
0

#111 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 02:41 PM

Cum ziceam :) ... raman la 2 roti ! sper sa am bani personal sa imi iau o motocicleta enduro sau supermoto
acolo am garantia mai mare ... ca e mai buna .. deoarece pana acum .. nici o motocicleta nu a avut probleme din fabrica .. si doar din neglijenta posesorului !
In schimb .. loganul daca stai si te uiti atent .. o studiezi o sa iti dai seama ca este o masina buna ! ma refer caliate/pret !
iar renoult a dat curaj de profesionalims ! a chemat masini in service .. pt nu a avea probleme .. nu sa ascuns ca alt producator ! din cate am auzit e printre singurele firme care cheama masina la verificare
Galeria mea
0

#112 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 03:00 PM

ZOD, la 20 Jan 2005, 14:36, a spus:

@LEXXRDM . M-am lamurit chiar faci misto pentru ca era evident pentru tine mesajul.

...nu am facut misto, dar nu eu m-am referit la"chemarea masinilor" Logan in service.
In concluzie cine nu este atent la citirea mesajelor? :) :D

0

#113 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 05:15 PM

Din punctul meu de vedere, lucrurile stau cam asa:
Sa se faca cat mai mare tam-tam pe chestia asta, sa fie intors Loganu pe toate partile, sa ajunga cu primele masini vandute macar pe la fo' 80.000 rulati si va garantez ca dupe aceea va puteti lua linistiti (cei care intr-adevar isi doresc unul, nu chibitzii...) o masina care "sa merite banii dati pe ea", caci asta este, o masina intre 6000 si 8000 oiro, nu mai mult. Si chiar daca o fi sa inrosesc subiectu' acusika cu ceea ce va spui io' aci, va spun sincer: masina asta face paralele de le datzi pe ea, asa mult, putin cat vi se pare....

Silfaxu' dixit!

PS ...si nu mai fitzi suparatzi, cei care v-atzi luat deja Loganu'... sa dea Al de sus sa fitzi voi aia tare-n cric si-n computeru' de bord :); dixit no. 2!!!
0

#114 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru care este
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 680
  • Inregistrat: 05-January 03

Postat 20 January 2005 - 07:16 PM

Nu vreau sa jignesc pe nimeni - si vad oricum ca pe aici nu si-a luat nimeni Logan - dar se vede dupa sigla aia albastra oribila de pe bot care roman e targetul masinii. Eu nu mi-as lua asa ceva nici sa am bani. Nu stiu daca masina e buna sau nu, dar de frumoasa nu e in nici un caz. E urata cu draci. Iar sigla aia albastra....aoleooo... parca e un casetofon din ala pentru tarani, mai lipseau niste leduri in jur sa palpaie... :)
Boardgame is the future!
0

#115 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 08:12 PM

gusturile nu se discuta !l daca e rami la caruta :) eu as prefera un logan !
Galeria mea
0

#116 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 20 January 2005 - 09:43 PM

Norocul Loganului e ca masini care sa se compare cu ea la pret, dimesiuni si estetica nu prea sunt (sau ma inshel). Ford Fiesta si Fiat Seicento mi se par urate si mai sunt si mici, singura chestie ar fi fiabilitatea. Singurele masini care ar concura cu Loganul ar fi Reanult Clio sau Hyunday Accent, desi recunosc ca nu stiu oferta din rom prea bine si poate ma inshel.
Dar chiar as propune sa dezbatem ce masini la preturi asemanatoare fac concurenta serioasa Loganului.
0

#117 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 10:50 PM

Space, aci ai dreptate, eu am ajuns pe la reprezentanta Fiat si mi-au spus ca la acelasi pretz cu Loganu (la o adica pe la dimensiuni asemanatoare), au ei Fiat Albea cu singura motorizare de 1100cc. Si daca nu era sa merg cu respectivul Fiat la un drum de fo' 130km si sa-mi fac cruce la fiecare depasire reusita la 110km/h, mai ca ash fi spus ca mai exista si alternative.
Inca nu pot vorbi de motorizarea de 1600 la Logan, dar cu 1400 am fost la un drum lung intre Iasi si Vatra Dornei si pot sa va spun ca nu mi-a fost rusine cu masina aceea... In afara de pozitia cam inalta a soferului si a cursei lungi a ambreiajului, nu am avut de ce sa ma plang.
Si la o adica, da-o naibii de sigla dom' Alex, din cauza ei nu potzi aprecia o masina? La o adica sunt si sigle la fel de mari cu marca Renault ce se potrivesc perfect pe acelasi sistem de prindere.... :)

Aceasta postare a fost editata de Silfax: 20 January 2005 - 10:51 PM

0

#118 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 January 2005 - 11:00 PM

...asta era mesaj ecou sorry... deci s-a sters

Aceasta postare a fost editata de Silfax: 20 January 2005 - 11:42 PM

0

#119 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru care este
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 680
  • Inregistrat: 05-January 03

Postat 20 January 2005 - 11:32 PM

ah, daca e sa schimbam siglele, sa punem macar SONY :)
oricum, masina e buna pentru roman, vorba mafiotului din "Nasul la psihiatru" care ajunsese, ca terapie, sa vanda masini: "uitati ce portbagaj mare are, incap trei cadavre in el!" :)
Boardgame is the future!
0

#120 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 20 January 2005 - 11:54 PM

Nu-mi imaginam ca fiat albeea poate fi asa groaznic, nasol
Nici despre Hyundai-uri nu aud prea multe lucruri bune, ba la fiabilitate ba la pretul pieselor, dar totusi mai este Clio-ul care chiar imi place.

Apropo

Am vazut aici o emisiune auto dedicata discreditarii masinilor facute in malayesia si coreea.
Evident totul a fost mult exagerat dar a fost super comic.
au ales vreo 40 de masini facute in locatiile amintite.
Si au inceput asa:
"Mai intai eliminam masinile asa de urate pe care sub nici o forma nu le-am cumpara" drept exemplu au dat tocmai Daewoo Tacuma despre care au zis ca ar conduceo doar cu o punga pe cap sa nu il recunoasca nimeni si au filmat pe unul in ipostaza asta :) :)
pe urma au mai gasit diferite defecte: consum mare, treapta de viteze aiurea etc etc .. repet se vedea de la o posta ca era o exagerare, nu stiu de cine comandata.
In final au ramas cu un Hyundai mai rasarit (nu-mi amintesc care) Evident i-au gasit si lui un defect: costa cat o masina europeana.. deci avantajul dispare.
In final ca toata emisiunea sa fie si mai groteasca, in studio au facut un pseudo automobil din electrocasnice made in coreea: roti din cuve de masina de splat, scaune din cuptoare cu microunde etc etc. Spre stupefactia mea au si pornit dracovenia aia, am crezut ca are pedale dar chiar avea motor se vedea ca unul electric.

Emisiunea mai sus amintita m-a scarbit nitel iar prezentatorul s-a auto demascat zicand ca masinile in corea sunt facute "fara pasiune" de parca imi pasa ca aia se iubesc cu planetara masinii

Oricum cam asa sunt privite masinile de acolo aici, nu stiu daca toata chesti asta e indreptatita sau nu.. nu-s mecanic

Iar alta chestie.. Am fost surprins sa vad cat de multe Matiz sunt aici.. super multe

Sanatate
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu