Zici ca esti multumit de ei, nu? Pai si de ce trebuie sa dai in plus pentru ca esti multumit? Daca esti multumit, du-te tot la ei la reparatii, nu la altii, dar nu le da spaga.
Poate noi suntem de vina, ca suntem prea generosi, si le-am dat obiceiuri proaste la astia (functionari, mecanici, doctori, etc).
Si imi ziceai cu faci tu servisul. Frumos, ce sa zic.. si daca mai ales ai de asteptat intr-o zi de serviciu, cred ca sefu e tare bucuros ca tu stai langa mecanic sa vezi cum iti face masina.
Ei hai sa zic cum fac eu cu Fritz. Pana la punctul 3 e aceeasi chestie. Urmeaza:
4) Imi spune la ce ora aproximativa este gata masina
5) Daca nu am cu ce sa ma intorc la servici, imi imprumuta ei o masina de-a lor (in general aceeasi marca/acelasi model, ca astia se gandesc la imagine...)
6) Imi dau un telefon pe mobil cand e gata masina, ca ma pot intoarce sa o ridic. Daca nu pot atunci, pot veni oricand pana la inchiderea reprezentatei dupa masina.
7) Daca am imprumutat masina de la ei, le-o dau inapoi si imi recuperez masina fara sa pierd o zi de serviciu (sau cateva ore) stand ca jandarmu' in carca mecanicului (de fapt accesul e interzis in zona de reparatii).
Si nu platesc cu ora, ci cu ora-tehnologica, deci nu sunt taxat cu cat o tin ei mai mult in garaj. Oare pe cand in Romania asa?
VR
Aceasta postare a fost editata de VelociRaptor: 22 September 2004 - 02:39 PM