Modelism - RHC Forum: TESTDRIVE CU LOGAN... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TESTDRIVE CU LOGAN... si primul crash.

#61 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 21 September 2004 - 04:49 PM

@Silviu

Citeaza

ca cu toata garantia pana nu dai spaga nu-ti schimba niminia planetara aflata in garantie.

Aici nu ai dreptate. Eu imi fac service-ul la IATSA2 Timisoara si sunt baieti de treaba. Nu am fost nevoit sa dau nici o spaga si nici nu am auzit pe careva. Asta nu inseamna ca nu exista, dar sunt cazuri sporadice.

@flying123

Citeaza

Dacia e Dacie si va ramane Dacie...de unde si proverbul "Lupul isi schimba parul, dar naravul ba"...parerea mea!

Ai vazut cum arata "live" Logan-ul? Dar la drivetest ai fost? Pe ce iti bazezi afirmatiile? Sper ca nu doar pe pozele de pe net :wacko:

@VelociRaptor

Citeaza

pentru ca tot Mitica de la garaj ti-o repara, si nu Fritz din Germania

Si crezi ca Fritz e mai bun cu ceva decat Mitica al nostru sau John al americanilor? Iti spun eu ca nu. Am prieteni si in Germania si in SUA care au fost prin service-uri asa ca stiu cum e, credeti-ma. Si daca la noi scapi cum scapi, la ei te taxeaza de ramai in curu gol!
0

#62 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 21 September 2004 - 04:55 PM

Vivi, la 21 Sep 2004, 16:49, a spus:

@Silviu

Citeaza

ca cu toata garantia pana nu dai spaga nu-ti schimba niminia planetara aflata in garantie.

Aici nu ai dreptate. Eu imi fac service-ul la IATSA2 Timisoara si sunt baieti de treaba. Nu am fost nevoit sa dau nici o spaga si nici nu am auzit pe careva. Asta nu inseamna ca nu exista, dar sunt cazuri sporadice.

ehe mei nene vivi ca de cand te asteptam!
daca imi spui tu ca nu dai nimik la mecanik dupa ce iti face masina ma duc si-mi iau o supernova.
hai sa fim seriosi!
ca dau eu la cielo...
la voi la dacia e pericol

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 21 September 2004 - 04:55 PM

flying is my life...
0

#63 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 21 September 2004 - 05:13 PM

Dar cred ca prefer sa-mi stranga shuruburile la masina (pe care inca nu o am) Fritz cum stie el nemtzeste, decat Mitica care pe ce pune mana strica, Mereu aveam oroare ca ducea taica-miu mashina in service si o scotea dupa o luna nu o sapt cum trebuia.
Si ce atata discutzii cu dacia asta e mai buna ca alte Dacii a ajuns sa se compare cu masinile ieftine din afara, dar cum mentalitatea e greu de modificat, cand o sa am 8000euro in buzunar o sa-mi iau Clio sau Ford Fiesta numa Dacie sa nu fie!!! Cine vrea Dacie norocul lui ca-s piesele mai ieftine (cred)

Aceasta postare a fost editata de MrSpace: 21 September 2004 - 05:18 PM

0

#64 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 03-December 03

Postat 21 September 2004 - 05:15 PM

Concurenta bat-o vina:
Principalele contracandidate ale Logan au anuntat deja scaderi importante de pret.Printre ele Fiat si Cielo.
Pentru Cielo preturile au scazut cu 600 de euro la fiecare versiune.
Fiat ofera o reducere de 2.000 de euro pentru dotarea comparativa cu versiunea de 8.000euro a lui Logan. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif :wacko:

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#65 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 21 September 2004 - 05:35 PM

Lexx@

Citeaza

Concurenta bat-o vina:
Principalele contracandidate ale Logan au anuntat deja scaderi importante de pret.Printre ele Fiat si Cielo.
Pentru Cielo preturile au scazut cu 600 de euro la fiecare versiune.
Fiat ofera o reducere de 2.000 de euro pentru dotarea comparativa cu versiunea de 8.000euro a lui Logan.    

Deci se tem....., si apropos de treaba cu nemtii, la un interviu al reprezentantului Renault pt. Europa, au spus ca au primit solicitari si din tari nevizate k si segment de piata printre care si Germania. Ce-i drept variantele ce le vor livra pt. vest vor fi facute in Franta, se vor numi Renault si vor avea full options...
Ma uitam ca pana si-n "auto-motor-und-sport", sau in "motorline" au scris frumos de Logan (mai vedem dupa ce-l cumpara http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_04.gif ...). Al Quaida la randul ei a declarat ca la pretul asta vor trece si ei pe Logan la capitolul de masini-capcana, caci au auzit ca are portbagajul mare, iar piesele de ansamblare nu sunt mari, ceea ce asigura o fragmentare acceptabila..... :wacko: :D

Intr-un cuvant Loganu' a cucerit si piete neasteptate :D!!!
...audaces fortuna iuvat...
0

#66 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 21 September 2004 - 05:53 PM

Silfax, la 21 Sep 2004, 18:35, a spus:

Deci se tem.....

...mai degraba realisti intrucat calitatea este mai presus de pret!!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif :wacko:

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#67 Useril este offline   VelociRaptor 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 14-May 03

Postat 21 September 2004 - 09:11 PM

Vivi, la 21 Sep 2004, 16:49, a spus:

Si crezi ca Fritz e mai bun cu ceva decat Mitica al nostru sau John al americanilor? Iti spun eu ca nu. Am prieteni si in Germania si in SUA care au fost prin service-uri asa ca stiu cum e, credeti-ma. Si daca la noi scapi cum scapi, la ei te taxeaza de ramai in curu gol!

Sti care e treaba? Fritz nu indrazneste sa iti ceara bacsis, ca ramane fara serviciu. Ce sa mai vorbim ca in romania sunt service-uri unde iti cere sefu: "da la baietii nu dai nimic?".

Da, pretul e mai mare la Fritz. Dar macar primesti chitanta, si uneori o mai si decontezi. Da ia deconteaza tu spaga de poti. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif Sa nu crezi ca eu fac parte din aceasta ultima categorie, dar in fine, sunt foarte multi cu masini de serviciu.

Ah, si sa stii ca apreciez sa dau mai mult atata timp cat stiu ca atata costa, decat sa dau pe hartie mai putin la care adaug spaga (tot acolo ies), bashca mai pui la socoteala ca te enervezi cand Costica merge la Mitica, si lui nu-i cere acea spaga, ca de... sunt colegi de betzie. Nu e frustrant? Pe mine ma deranjeaza.

Nu vreau sa zic ca peste tot e asa (si am si eu exemple personale ca nu e asa), dar cand o patesti nu pica bine deloc. Si asta pentru ca iti cere banu dupa ce ti-a reparat masina, dar inainte sa ti-o ridici. As aprecia spaga asta daca mi-ar zice de la inceput: costa 500.000 si mai dai 300.000 la baietii. Asa cel putin stiu la ce sa ma astept. :huh:

Si daca chiar nu ma crezi, intreaba-ma cum am rezolvat eu in Gemania cu Fritz (care in plus de asta, era roman!) la masina mea second-hand, si o sa te rogi sa fie asa si in Romania. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic.gif

VR

A bicycle can't stand on its own because it's two-tired.
0

#68 Useril este offline   bebeto 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 137
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 22 September 2004 - 01:29 AM

Mai fratilor,dar carcotasi mai sunteti !!!!! De ce nu vreti sa priviti partea plina a paharului?!?!?Totusi este un pas inainte ,nu? :huh:
0

#69 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1108
  • Inregistrat: 14-May 04

Postat 22 September 2004 - 05:47 AM

totusi e !
azi am mers cu una ! si-a luat cineva de la mine ! am poze dar sunt pre amari rezolutia prea mare :huh: - merge bine e rezistenta ! puteau sa puna un motor mai bun ! se infinge greu ! are 100km/h in 10sec
tabla de renoult megane ! mie mi-a placaut dar are spatele prea ciudat !
acum asteptam si brek-ul ! ca cika arata mai bine si e mai bun !
eu nu inteleg cum sa pui pe masina de de cateva kg bune motor disel 1500cmc cu doar 65cp
citat pt logan k90 ( brek )
"Pentru inceput este asteptata o motorizare de 1,6l (1.598 cmc) cu o putere maxima de 90 CP la 5000 rpm. Viteza maxima va fi undeva intre 175 si 185 km/h, la consum, valorile asteptate fiind undeva intre 8,7 litrii / 100 km (urban) si 6,5 litrii / 100 km (extraurban). Transmisia: cutie manuala cu cinci trepte. Trenul de rulare: punte fata tip McPherson, spate - semirigida, frane discuri fata neventilate ( 238 mm fara ABS, 259 mm cu ABS ), spate - tamburi, pneuri 165/80 R14, jante 5.5 J14 sau pneuri 185/65 R14, jante 6 J15"
aici sa zicem ca mai merge ! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Aceasta postare a fost editata de LooSeR: 22 September 2004 - 05:48 AM

A pilota e un vis frumos..... dar devine greu o realitate
Galeria mea
0

#70 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1108
  • Inregistrat: 14-May 04

Postat 22 September 2004 - 05:52 AM

in sfarsit am gasit articol din autoshow ! despre accident :huh:
"Dacia s-a rasturnat dupa ce a fost izbita de un Matiz
Craiovenii au reusit sa faca primul accident rutier in care a fost implicata o Dacia Logan. Conform politistilor, un autoturism folosit pentru test-drive, in prima zi de lansare a noului model Dacia, a fost lovit din lateral de un Matiz al carui sofer nu a respectat semnificatia indicatorului “Cedeaza trecerea”. Conducatorul auto si-a recunoscut vina. “Voiam sa ajung la un prieten, nu m-am asigurat si am intrat in partea stinga a Loganului”, a declarat Iulian Toma.

In urma impactului, Dacia s-a rasturnat, dar nici unul dintre pasageri, clienti care testau masina pentru a o cumpara, nu a fost ranit. “Accidentul a fost inregistrat ca o simpla tamponare deoarece nu au existat victime”, a mentionat inspector principal Mihnea Dragomirescu, din cadrul Politiei Rutiere Craiova. Acesta a spus ca soferul vinovat de producerea accidentului va avea permisul suspendat din cauza ca nu a acordat prioritate. Reprezentantii dealer-ului craiovean Dacia au tinut sa precizeze ca masina implicata in accident “s-a rasturnat pentru ca a fost lovita tare in lateral, nu ca n-ar avea stabilitate”.
A pilota e un vis frumos..... dar devine greu o realitate
Galeria mea
0

#71 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2004 - 09:26 AM

Citeaza

ehe mei nene vivi ca de cand te asteptam!

Eram acilea de mult timp... :huh:

Citeaza

daca imi spui tu ca nu dai nimik la mecanik dupa ce iti face masina ma duc si-mi iau o supernova.

Acuma depinde ce intelegem prin spaga. Io inteleg asa: sa dai bani ca sa ti se faca anumite servicii, iar daca nu dai nu primesti. Eu dau 100.000 la mecanic dupa ce imi face masina, asta pentru ca am fost aproape intotdeauna multumit de serviciile lor, dar nu s-a intamplat niciodata sa zic sa-mi faca nu stiu ce si sa nu vrea.

@VelociRaptor
Hai sa-ti povestesc cum imi fac eu serviceul in Romania:
1) Dau telefon si ma programez
2) In data programata vin cu masina in service. Opresc in parcare.
3) Merg la receptie si imi deschide factura
4) Vine mecanicul ia foaia cu ce trebuie sa faca la masina, ia masina si mergem in atelier
5) Se fac reparatiile iar tot ce se pune la masina se trece pe factura. In timp ce se fac reparatiile stau langa ei
6) Se inchide factura. Mecanicul scoate masina afara in parcare.
7) Dau 100.000 la mecanic
8 ) Platesc ce am de platit la caserie si primesc factura cu toate costurile.
0

#72 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2004 - 09:49 AM

pai suta de mii e problema!
de ce-i dai?
pt ca tzie frica ca data viitoare te tine minte si zice:asta-i ala de nu da si el nimik!
flying is my life...
0

#73 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2004 - 10:49 AM

@Silviu
In primul rand le dau suta aia pentru ca asa dau toti....spiritul de turma firear el sa fie :huh: In al doilea rand am mai zis, le dau pentru ca sunt multumit de ei.
0

#74 Useril este offline   VelociRaptor 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 22 September 2004 - 01:27 PM

Zici ca esti multumit de ei, nu? Pai si de ce trebuie sa dai in plus pentru ca esti multumit? Daca esti multumit, du-te tot la ei la reparatii, nu la altii, dar nu le da spaga.

Poate noi suntem de vina, ca suntem prea generosi, si le-am dat obiceiuri proaste la astia (functionari, mecanici, doctori, etc).

Si imi ziceai cu faci tu servisul. Frumos, ce sa zic.. si daca mai ales ai de asteptat intr-o zi de serviciu, cred ca sefu e tare bucuros ca tu stai langa mecanic sa vezi cum iti face masina.

Ei hai sa zic cum fac eu cu Fritz. Pana la punctul 3 e aceeasi chestie. Urmeaza:
4) Imi spune la ce ora aproximativa este gata masina
5) Daca nu am cu ce sa ma intorc la servici, imi imprumuta ei o masina de-a lor (in general aceeasi marca/acelasi model, ca astia se gandesc la imagine...)
6) Imi dau un telefon pe mobil cand e gata masina, ca ma pot intoarce sa o ridic. Daca nu pot atunci, pot veni oricand pana la inchiderea reprezentatei dupa masina.
7) Daca am imprumutat masina de la ei, le-o dau inapoi si imi recuperez masina fara sa pierd o zi de serviciu (sau cateva ore) stand ca jandarmu' in carca mecanicului (de fapt accesul e interzis in zona de reparatii).

Si nu platesc cu ora, ci cu ora-tehnologica, deci nu sunt taxat cu cat o tin ei mai mult in garaj. Oare pe cand in Romania asa?

VR

Aceasta postare a fost editata de VelociRaptor: 22 September 2004 - 02:39 PM

0

#75 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2004 - 03:09 PM

@VelociRaptor
Acuma intr-adevar suntem in urma Germaniei la capitolul organizare, punctul 5) nefiind pe lista serviceurilor...inca. Dar nici nu ma astept sa fiu la nivelul Germanie. Eu vroiam sa demonstrez ca si la noi apar serviceuri moderne si nu mai sunt nicidecum niste bodegi de garaj!
0

#76 Useril este offline   VelociRaptor 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 22 September 2004 - 03:16 PM

Da, dar poate nu ai remarcat esentialul. Esentialul era ca nu am stat pe mecanic sa imi faca treaba buna, si nici vorba de bacsis. Faza cu imprumutatu masinii, nu e ceva fara de care nu poti trai. :huh:

VR

0

#77 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2004 - 04:45 PM

In momentul de fata prefer sa pierd maxim 2 ore sa stau in spatele mecanicilor si sa dau 100.000 ca multumire decat sa dau vreo 5-6 milioane in plus.
0

#78 Useril este offline   VelociRaptor 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 22 September 2004 - 05:30 PM

Da, de acord cu tine...
Dar pentru ce sa dai cele 5-6 milioane? Pentru privilegiul de a fi sunat la telefon cand masina este gata sa o ridici? Nu pricep...

VR

0

#79 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2004 - 05:54 PM

am mai spus si repet:
in romania fiecare isi cumpara masina pe care io permite portofelu'
si dupa aceea o lauda.
romanu din clasa medie cum zicea pletila nu are posibilitatea sa aleaga intre mai multe masini la acelasi pretz
(de ex 7500 de euro) pentru ca pur si simplu la pretul asta exista o singura masina.
daca romanu din clasa de mijloc are de cheltuit 15000 de ... pe o masina are de unde sa aleaga.
da n-are 15000!

iar serviciile adiacente sunt pe masura pretului platit pe masina.

Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 22 September 2004 - 05:56 PM

flying is my life...
0

#80 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2004 - 01:58 PM

Mai voi atzi fi trebui sa umpletzi forumu' de la www.nudaspaga.ro , nu acilea... eee, cum adiq societate fara coruptie? ... unde atzi vazut voi asa ceva?

Dar hai sa revenim la subiect si sa mai auzim pareri noi despre Logan... cine s-a mai dat cu el? Sau cine a mai bushit fo' unu'? Nici un proaspat posesor?
0

#81 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2004 - 04:29 PM

Silfax, la 24 Sep 2004, 13:58, a spus:

Nici un proaspat posesor?

pai te asteptam pe tine.... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
flying is my life...
0

#82 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 24 September 2004 - 05:36 PM

VelociRaptor, la 22 Sep 2004, 14:27, a spus:

Si nu platesc cu ora, ci cu ora-tehnologica, deci nu sunt taxat cu cat o tin ei mai mult in garaj. Oare pe cand in Romania asa?

Cauza principala cu datu' spaga in Romania este de ordin moral ea nu rezida din nivelul de trai scazut.
Atentia sub forma de spaga se comporta ca un drog al societăţii noastre. Cu cat ne "spagam" cu atat ne va fi mai greu (sau imposibil) sa ne lasam.
Remarca care se desprinde:"Dam in continuare mici atenti in stanga si-n dreapta intrucat mai avem inoculat inca in noi caracterul european.
Si unde o fi tara aceea plina de oameni "saraci, dar cinstiti"? :o http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif

0

#83 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2004 - 06:47 PM

oricum nu exista impartialitate aici.
ar trebuii invitat unu care cu asta se ocupa (si a testat zeci sau sute de masini pentru ca asta e meseria lui )
si ala sa zica :
masina asta merita ......... euro.
altfel fiecare cioara ishi lauda puiul! (inclusiv eu) :D
flying is my life...
0

#84 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 07:42 AM

Ca sa poti sa concurezi pe piata auto(cioara ishi lauda puiul) trebuie sa schimbi imaginea unei firme care timp de multi ani a facut cam aceleasi masini(Dacia Pitesti). Adevarul e ca sa se impuna pe piata europeana multe firme au tot schimbat modelele existente. Daca un model se vinde mai bine decat precedentul inseamna ca e mai bun, nu neaparat ca e perceput mai frumos.De fapt ce se intampla in industria de masini pe plan international se reflecta prin revistele din domeniu si prin informatii detailate(din pacate si astea costa). Oare asa ceva exista la noi? :D :D

0

#85 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 10:27 AM

SILVIU66, la 24 Sep 2004, 16:29, a spus:

Silfax, la 24 Sep 2004, 13:58, a spus:

Nici un proaspat posesor?

pai te asteptam pe tine.... :D

Avetzi de asteptat nu gluma :D, mai ales ca din momentul semnarii contractului, trec fo' 2 luni jumatate cel putin... iar eu inca n-am semnat, mai culeg inca info. :D!!!
0

#86 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 25 September 2004 - 11:09 AM

Silfax, la 25 Sep 2004, 11:27, a spus:

mai culeg inca info.

... Un lucru destept, sa vedem cum se comporta modelul la cei care l-au cumparat deja... mai astepta cu semnatura ...please B)

0

#87 Useril este offline   VelociRaptor 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 26 September 2004 - 04:02 AM

LEXXRDM, la 25 Sep 2004, 07:42, a spus:

De fapt ce se intampla in industria de masini pe plan international se reflecta prin revistele din domeniu si prin informatii detailate(din pacate si astea costa). Oare asa ceva exista la noi?  :)  :D

Te referi daca exista revista auto cu toate modelele anului, descriere, etc? Nu vreau sa fac reclama, dar eu am gasit-o foarte informativa cand mi-am luat masina.

Auto Special
Adresa Redactiei: Str Izvor 78, Sector 5, Bucuresti
Tel: 021-410.52.12

Adresa difuzare: Izvor...
distrib@burda.ro

O gasesti la tarabe si chioscuri. Sper ca asta ai intrebat... :D

VR

Adaugire: E mai degraba catalog auto decat revista

Aceasta postare a fost editata de VelociRaptor: 26 September 2004 - 04:03 AM

0

#88 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2004 - 07:35 AM

se pare ca esxista o mare greseala de proiectare in instalatia de aer conditionat de pe logan.approx 40% din A/C la masinile vandute s-au defectat grav.
uzinele au anuntzat ca mai asteapta 6 luni sa vada cum se comporta si restul si retrag masinile in fabrika pentru inlocuirea totala a sistemului .

asa da ! masina noua si buna si scumpa da tot se arde ceva la ea dupa ce ai dat banii sa poti sa te dai linistit cu capuu de pereti ca ai aruncat banii pe geam-cozi la service-nervi-deh mashina noua !

face banii!!
flying is my life...
0

#89 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 752
  • Inregistrat: 10-April 03

Postat 26 September 2004 - 09:16 AM

V-am zis ca nu face banii! Sa vedem acu' daca e chiar asa sau e doar un zvon.Si Mercedesu' s-a rasturnat.Sa vedem daca te cheama la Pitesti sa iti schimbe A/C-ul.
Homo Nauticus
0

#90 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2004 - 03:01 PM

Pletila, la 26 Sep 2004, 09:16, a spus:

.Sa vedem daca te cheama la Pitesti sa iti schimbe A/C-ul.

ei asa au zis!
flying is my life...
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi