Pentru cine nu stia si vrea sa faca economie pret de 2-3 beri la expozitiile organizate la Romexpo se pot obtine invitatii online prin inscriere in baza lor de date. Adica se completeaza doar ce apare si pe invitatie, apare verisunea de tiparit, se tipareste la imprimanta si se poate intra doar cu ea. E bine sa fie si un buletin de identitate pe aproape ca asa scrie pe invitatie.
Intrarea se face pe o intrare separata (situata in stanga celorlalte intrari) dar se ajunge tot acolo. E bine de luat un pliant cu standurile si expozantii.
Un alt lucru de stiut e ca multe materiale promotionale, mostre, sau fleacuri se dau la schimb pe o carte de vizita. Deci nu ezitati sa va faceti cateva sau sa aveti cateva prin buzunare. Unele informatii sunt disponibile si pe CD, asta in cazul cand nu doriti caratul maculaturii prin toata expozitia... Biletul este 50.000 lei in mod normal.
Maine se inchide "BIFE -TIMB. Târg international de mobila, produse din lemn, accesorii pentru mobila, decoratiuni interioare; masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului" si "PROSHOP. Salon comercial specializat pentru dotarea magazinelor, prezentarea marfurilor si promovarea vanzarilor"
Daca vreti sa va faceti prietenele/nevestele/amantele sa planga, acum aveti ocazia.
Aici e calendarul expozitiilor: http://www.infotrave...ro/romexpo.html
Se intra usor pe pagina dorita si se poate ajunge la programul de vizitare, invitatia online, si altele...
Am scris in titlul subiectului TIB ca asta e mai cunoscut, dar sunt multe altele specializate pew domenii. Multe firme aleg targurile pe specific, putine vin la ambele (adica si la tehnic si la ala pe domeniul lor).
Spor la treaba!
Pagina 1 din 1
TIB 2004 bine de stiut
Postat 12 September 2004 - 08:26 AM
Nu verifica nimeni nimic. Eu am trecut locul de munca. Nici nu prea e usor de verificat!
La fax am tracut acelasi numa de telefon mobil, la firma am trecut unde lucrez.
Inca o completare: fiecare expozitie are cam acelasi format pentru invitatii. Difera doar reclama de deasupra si data desfasurarii, asa ca atentie sa nu mergeti cu invitatia nepotrivita (de la alta expozitie), ca pierdeti banii de bere...
Mai e ceva: pentru fiecare intrare trebuie o noua invitatie (se opresc la intrare), asa ca daca banuiti ca vizitati in mai multe zile expozitia tipariti la inceput cate doriti.
La fax am tracut acelasi numa de telefon mobil, la firma am trecut unde lucrez.
Inca o completare: fiecare expozitie are cam acelasi format pentru invitatii. Difera doar reclama de deasupra si data desfasurarii, asa ca atentie sa nu mergeti cu invitatia nepotrivita (de la alta expozitie), ca pierdeti banii de bere...
Mai e ceva: pentru fiecare intrare trebuie o noua invitatie (se opresc la intrare), asa ca daca banuiti ca vizitati in mai multe zile expozitia tipariti la inceput cate doriti.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 12 September 2004 - 09:27 AM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Postat 04 October 2007 - 10:15 PM
Mai sunt vreo doua zile si se termina TIB 2007. Sunt ceva lucruri de vazut, pagina de net e aceeasi ( http://www.tib.ro/ ), tot de acolo se poate obtine si invitatie online si cam atat ar fi de povestit.
Spor la treaba!
PS. Cateva carti de vizita in buzunat v-ar scuti de multa bataie de cap... Multi cer...
Spor la treaba!
PS. Cateva carti de vizita in buzunat v-ar scuti de multa bataie de cap... Multi cer...
Aceasta postare a fost editata de bitex: 04 October 2007 - 10:30 PM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Arata acest topic
Pagina 1 din 1