Din cate stiu nu toti isi permit sa isi ia ce le trebuie pentru modelism (Tx-rx, regulatoare, motoare, etc) si ar prinde bine o incurajare din partea noastra (si mie tot mi-ar prinde bine :D ). Nu trebuie neaparat fondul sa fie in bani, ci tind mai mult spre materiale, adica daca ai avut un avion si acum nu iti mai trebuie ca a fost lovit si acum e mult schotcit, sau nu mai arata cum era, sau doar te-ai saturat de el, decat sa il distrugi (calcandul cu masina ca am citit undeva) mai bine il donezi (in fondul modelism) . Desigu nu spun ca trebuie dat la toti, dar la cei in care deja s-a prins ceva incredere (frecventeaza forumul, terenurile de zbor etc , dar nu are niciodata cu ce si el) sa ii ajutam cum putem. Eu inca nu am destui bani pentru mine, dar de ajutat cu ceva pe altul(ca din pic se face plinul) am.
Stima si respect
PS. Eu deja am ceva ce pot dona, deci daca se decide infiintarea pot participa si eu cu un motor nou cu reductor(brushed - l-am luat numai pentru studiu de carte, nu pentru folosire pe aeromodel).
Pagina 1 din 1
Creare fond de ajutorare pentru tineri(ca experienta) modelisti
Postat 04 October 2007 - 08:14 PM
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Arata acest topic
Pagina 1 din 1