Tabela Frecvente pt Calugareni cum sa o facem.
Postat 09 September 2004 - 09:53 AM
ghinionu' lor ca au un etaj lipsa...
noi in schimb, avem etaj; doagele ne cam lipsesc :wacko:
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 09 September 2004 - 09:57 AM
Telefon: 0721 385365
Postat 09 September 2004 - 10:08 AM
Asa te vreau man, sa pui si tu umarul la efortul nostru nu sa ne iei pe sus de la tine de acolo.
PS. Pot si diferite la culoare, dar musai de aceesi marime. Si daca se poate sa lumineze cam la fel, sa nu se supere aia de le nimeresc pe alea mai slabe. Multam fain!
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 09 September 2004 - 10:08 AM
Postat 09 September 2004 - 10:08 AM
http://www.pbase.com.../image/21683184
La noi la club se practica tehnica cu tabla mare agatata de un gard si toata lumea e obligata sa-si afiseze acolo frecventa cind vrea sa zboare. Evident se vede la orice moment ce frecvente "sint in aer".
K.
Postat 09 September 2004 - 10:09 AM
cand am spus multicanal, am spus ca pe o frecventa (canal) se emit semnalele de la o singura statie, care are mai multe canale (de ex: eleron, profundor, motor, etc). daca spuneai multi-altceva, intelegeam ca vrei de fapt sa fie un receptor care prinde mai multe canale/frecvente. La putina electronica pe care o stiu ( adica 0) nu cred sa existe in modelism un receptor care sa prinda mai multe frecvente in acelasi timp. Ca de aia au ele niste filtre si niste quarzuri. Cred ca e o neintelegere a termenilor.
Daca in continuare nu e clar, rog pe cei care se pricep si au rabdare sa se uite in dictionare, sa explice de ce nu trebuie Etaju sa-si strice ghirlanda de beculete.
Postat 09 September 2004 - 10:10 AM
Aceasta postare a fost editata de bitex: 09 September 2004 - 10:15 AM
Postat 09 September 2004 - 10:16 AM
unde n-ar da domnu' sa avem la terenul de zbor si noi un cort, nicidecum nu ma gandesc si la o blonda care sa pazeasca statiile....
dar sa nu uitam ca acolo e AMA cu reguli si semnaturi si toata lumea se conformeaza ca altfel nu mai pupa zburat. aici, sa-l vad pe primu banat din teren, sa vezi cum se supara romanashu din el, se duce dupa coltz si face figuri...
Postat 09 September 2004 - 10:19 AM
Eu zic ca se poate recupera modelul si cand in aer se afla modele; altfel, te blochezi cu modelul pe pista si acestea pot reprezenta un obstacol nedorit.
in acest fel, paragraful 9 capata urmatoarea completare:
...si anuntand, cu voce tare, ca se intentioneaza recuperarea modelului, in asa fel incat cei care piloteaza sa afle ca e cineva pe pista.[/QUOTE]
s-a marcat!!
am modificat.
mai bagatzi.
sugestii,reclamatii...[/quote]
Nu vreau sa introduc mai multa confuzie sau sa ma bag in seama. Pe terenul unde merg eu, de obicei striga omul care aterizeaza, ATERIZAREEEEE!!! si atunci nimeni nu calca pe pista. Aterizarea e mai urgenta decit recuperarea modelului. Daca nu tipa nimeni, atunci, cu o minima asigurare inainte, te poti duce linistit sa-ti recuperezi modelul.
K.
Postat 09 September 2004 - 10:34 AM
Postat 09 September 2004 - 02:57 PM
Postat 10 September 2004 - 08:22 AM
bai domnilor, faptul ca se vrea ceva organizat e un lucru buuuun, dar se scapa niste aspecte din vedere.
Nu vad cum va functziona chestia asta cu tabelul, daca omul care va trebui sa-l care nu vine la zbor, sau vine mai tarziu, asta pe de o parte, pe de alta parte o tablie permanenta pe camp ar insemna ca intr-o buna masura incepem sa cucerim locul, chestie care ar putea deranja pe plan local shi implicit simpatia de care beneficiem in acest moment sa dispara instant
Cred ca cea mai sigura si eleganta metoda este cea propusa de DomProfesor, anume de a depune statiile intr-un loc....
0728.26.93.19
Postat 10 September 2004 - 08:53 AM
ZOD, la 10 Sep 2004, 08:32, a spus:
bei - subektul in sine e valurit in energii negative - shi apropo, m-ai vazut mai mic shi te iei de mine? hai da tu primu' sa se'ncinga bataia....
0728.26.93.19
Postat 13 September 2004 - 05:46 AM
totusi mai e o problema.daca viu cu familia si cu toate modelele nu prea mai incape in portbagaj.
tre sa se ofere cineva sa o ia in primire.
Postat 13 September 2004 - 10:39 AM
Am folosit totusi vechea metoda cu intrebatul pe la unii pe la altii.
In poza de mai jos se vede solutia optima. Nu depinde de nimeni decat de tine.
Iar placutele se infig intr-un singur loc. Una langa alta ca sa nu se impiedice nu cei care "Nu se uita pe unde merg" ci cei care "Nu merg pe unde se uita" :)
Numai bine,
Fisiere atasate
-
HPIM1972_2.jpg (94.51K)
Number of downloads: 81
Postat 13 September 2004 - 01:32 PM
de ex ieri am fost la munca.
deci nu puteam sa viu.
daia am zis sa o ia cineva care vine tot timpul si are si ceva portbagaj.
in cazul in care nu apare tabela pe camp puteti si voi sa trageti o sfoara intre 2 copaci si sa agtati acolo ecusoanele/carligele.
p.s. da tie nu tzia trecut prin cap sa intanzi o sfoara?
vezi!!
d-aia n-are ursu coada.
de ce sa faci tu cand poate sa faca altu...
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 13 September 2004 - 01:33 PM
Postat 13 September 2004 - 03:50 PM
Iar sfoara n-aveam la mine nici macar 1 m cat sa-ncapa 5 carlige, ca atetea au fost ieri la CLG.
Dar sunt pregatit. Am carlig de rufe marimea "62". L-am masurat si cu frecventmetrul are fix 35.020 MHZ. Ca sa vezi, e in banda de 35 de MHz. Bah ce chestie.
Sa ne vedem cu bine...
Aceasta postare a fost editata de charlie: 13 September 2004 - 03:51 PM
Postat 13 September 2004 - 03:58 PM
ar trebui cand ne strangem full intr-una din zile pt 10min sa facem si un mic brifing ca sa ne intelegem.
vorba aia :alcolistii se apara si se ajuta unu pe altu'(asta e citat din vorba unui membru mare de pe acest forum)
noi suntem mai prejos?
mai ales ca toti mergem acolo pentru fun si relaxare.nicidecum pentru bruiaje si nervi.
hai sa ne vedem cu bine pa camp.
Postat 17 September 2004 - 04:43 PM
Postat 17 September 2004 - 04:48 PM
adik vin fara ea :rolleyes:
n-are rost sa vin sa cucai singur pe acolo.
Postat 20 September 2004 - 12:27 PM
Cu rabdare si ciocan.