Pagina 1 din 1
ATENTIE ! ATENTIE !
Postat 19 April 2010 - 08:42 AM
Colegii care merg pe camp la zbor - MARE ATENTIE - este INVAZIE DE CAPUSE pe campurile "patriei " !
Sunt foarte periculoase si pentru om . Transmit " ceva " numit stiintific Borelia sau boala cu o mie de fete - netratata devine mortala - plus ca se depisteaza foarte greu - de aici denumirea de boala cu o mie de fete !
Socrul meu a fost sambata la padure si cand sa intors avea pe haine peste 6 bucati.
Eu am fost tot sambata cu baietii de la firma sa inhumam catelul meu ( decedat tot de la o muscatura de capusa ) pe un teren din comuna 1 Decembrie
si iar au sarit capuse pe noi ! Deci mare atentie !
Sunt foarte periculoase si pentru om . Transmit " ceva " numit stiintific Borelia sau boala cu o mie de fete - netratata devine mortala - plus ca se depisteaza foarte greu - de aici denumirea de boala cu o mie de fete !
Socrul meu a fost sambata la padure si cand sa intors avea pe haine peste 6 bucati.
Eu am fost tot sambata cu baietii de la firma sa inhumam catelul meu ( decedat tot de la o muscatura de capusa ) pe un teren din comuna 1 Decembrie
si iar au sarit capuse pe noi ! Deci mare atentie !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Postat 19 April 2010 - 11:24 AM
Mah e nasola rau "boala celor o mie de fete". Am o colega de servici cu asa ceva. De cativa ani se tot chinuie. I se face rau din senin, slabeste, etc. Abia anul asta i s-a pus diagnosticul corect, pana acum au tratat-o de toate bolile pamantului si nu avea nici un efect.
Inclusiv tratamentul este foarte nasol, cere timp si nu se stie daca da rezultate.
Boala fix asa banuieste ca a luat-o, de pe camp, la un gratar, de la o capusa. Deci da, daca e cum zice Real Design si e invazie, MARE MARE ATENTIE!
Inclusiv tratamentul este foarte nasol, cere timp si nu se stie daca da rezultate.
Boala fix asa banuieste ca a luat-o, de pe camp, la un gratar, de la o capusa. Deci da, daca e cum zice Real Design si e invazie, MARE MARE ATENTIE!
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 19 April 2010 - 12:39 PM
Propun sa ne facem toti un tratement cu FrontLine ! Macar preventiv...
Acum, vorbind serios, din iarba mai greu de luat. La padure e riscul mare, sunt aduse de pasari pe copaci si, de acolo, cad pe tine. Noroc ca nu zboara si nu sar.
Acum, vorbind serios, din iarba mai greu de luat. La padure e riscul mare, sunt aduse de pasari pe copaci si, de acolo, cad pe tine. Noroc ca nu zboara si nu sar.
Aceasta postare a fost editata de adyc: 19 April 2010 - 12:42 PM
Postat 19 April 2010 - 01:04 PM
adyc, la Apr 19 2010, 01:39 PM, a spus:
Propun sa ne facem toti un tratement cu FrontLine ! Macar preventiv...
Adyc eu le am luat din iarba pe un teren la DN 5 chiar inainte de comuna 1 Decembrie ( langa Peco ) cand te duci catre Giurgiu ! Nu ereau pomi si am gasit
una acasa pe gulerul la camasa !
Postat 19 April 2010 - 01:45 PM
Cele mai eficace insecticide sunt pe baza de DEET (N-diethil-meta-toluamide)
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Postat 20 April 2010 - 03:27 PM
la noi nu am vazut dar am sa fiu cu ochii in patru. Ce-i drept am ingrasat pista breteaua si locul de parcare in toamna cu ingrasamant pe baza de azot iar acum pamantul musteste deci nu cred ca e prielnic pentru ele.
Ca regula propun STATUL PE SCAUN la zbor nu pe iarba sau patura.
Ca regula propun STATUL PE SCAUN la zbor nu pe iarba sau patura.
Postat 21 April 2010 - 11:18 AM
Pentru ca am primit mesaje de consolare de la colegii de forum pentru pierderea catelului meu ,vreau sa multumesc celor care mi le au transmis .
Cu ajutorul lui Allen bunul nostru coleg , AX al meu " va zbura " odata cu toate modelele mele :
Cu ajutorul lui Allen bunul nostru coleg , AX al meu " va zbura " odata cu toate modelele mele :
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 21 April 2010 - 11:19 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1