Am constatat astazi ca am un fir dezlipit din cele de la mufa de incarcare/egalizare pe un acumulator LiPo 2s, in imagine se vede mai bine. Exista posibilitatea sa tai acea banda din plastic care pare a avea insertie de fibra pentru a ajunge la locul unde trebuie lipit firul? A mai avut cineva aceasta problema?
Pagina 1 din 1
Fir dezlipit pe acumulator LiPo
Postat 24 April 2010 - 10:40 AM
nu te prosti nui de joaca cu lipo http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/dry.gif
Postat 24 April 2010 - 02:24 PM
Daca mai merge, pastreaza-l, doar fi atent cum il pastrezi si supraveghere la incarcare, daca intr-adevar este umflat.
Poate este doar o impresie de la poza.
Firul ala poate fi lipit normal. ca orice fir, doar atentie cand desfaci sa ajungi la lipituri sa nu tai cu cuterul bateria sau sa faci scurt.
La ce am mai desfacut pana acum sa lipesc, totul era cu banda autoadeziva...poti sa il desfaci frumos fara sa tai.
Eu nu l-as arunca mai ales daca mai da cele 15 minute cum spui.
Lipitura unui fir desprins nu are nici o legatura cu functionarea bateriei. Problema e ca trebuie sa ai un ciocan de lipit puternic sa poti sa lipesti repede si bine. Se disipa foarte mult caldura si cu un pistol de lipit nu reusesti sa topesti cum trebuie cositorul.
Poate este doar o impresie de la poza.
Firul ala poate fi lipit normal. ca orice fir, doar atentie cand desfaci sa ajungi la lipituri sa nu tai cu cuterul bateria sau sa faci scurt.
La ce am mai desfacut pana acum sa lipesc, totul era cu banda autoadeziva...poti sa il desfaci frumos fara sa tai.
Eu nu l-as arunca mai ales daca mai da cele 15 minute cum spui.
Lipitura unui fir desprins nu are nici o legatura cu functionarea bateriei. Problema e ca trebuie sa ai un ciocan de lipit puternic sa poti sa lipesti repede si bine. Se disipa foarte mult caldura si cu un pistol de lipit nu reusesti sa topesti cum trebuie cositorul.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1