Modelism - RHC Forum: Durata viata bateri trophy - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Durata viata bateri trophy O intrebare

#1 Useril este offline   Bogdan R 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 10-April 10

Postat 21 April 2010 - 10:20 PM

Am si eu un Hpi trophy cumparat de curand si un pack de bateri de la ansman 1600A ,6V cu mufa BEC (nou) . Pack-ul a fost folosit pana s-a descarcat de tot apoi incarcat 11 ore iar apoi a rezistat intre 30-60minute de joaca . Este coret? Nu cumva trebuie sa reziste mai mult? Am o statie de la Acoms care are mufa futaba sau JR (nu stiu sigur , inca nu stiu foarte multe despre automodelism) , mi sa spus ca pot baga acea mufa bec in mufa futaba (un pic fortat dar merge) , e gresit ?(servo-urile sunt tot de la futaba).
0

#2 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 22 April 2010 - 02:42 AM

Mufa tip "Futaba" are o aripioara iar receptorul corespunzator o degajare. Daca receptorul este de tip "JR", acea aripioara nu are unde intra. Corect este sa tai acea aripiara. In acest moment trebuie sa fii atent si sa nu o introduci invers.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 22 April 2010 - 02:43 AM

0

#3 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 22 April 2010 - 07:16 AM

Vezi postareaBogdan R, la Apr 21 2010, 11:20 PM, a spus:

Am si eu un Hpi trophy cumparat de curand si un pack de bateri de la ansman 1600A ,6V cu mufa BEC (nou) . Pack-ul a fost folosit pana s-a descarcat de tot apoi incarcat 11 ore iar apoi a rezistat intre 30-60minute de joaca . Este coret? Nu cumva trebuie sa reziste mai mult? Am o statie de la Acoms care are mufa futaba sau JR (nu stiu sigur , inca nu stiu foarte multe despre automodelism) , mi sa spus ca pot baga acea mufa bec in mufa futaba (un pic fortat dar merge) , e gresit ?(servo-urile sunt tot de la futaba).

Cu ce incarcator l-ai incarcat? Dupa descrierea ta, ai folosit un incarcator lent de curent mic. Ca sa-ti incarce pack-ul de 1600 complet in 11 ore ar trebui sa aibe 200 mAh. Ia uita-te ce scrie pe el .

Aceasta postare a fost editata de MLGore: 22 April 2010 - 07:16 AM

Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#4 Useril este offline   Bogdan R 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 10-April 10

Postat 24 April 2010 - 10:26 PM

Da , corect 200mA , incarcatorul este POWERJACK GP PRO . Conteaza incarcatorul ? Adica daca il incarci corect ar trebui sa reziste ca la toti posesori de HPI trophy ,cred . Bine am mai auzit ca atunci cand il incarci cu un incarcator rapid tine mai mult dar credeam ca acest incarcator e suficient de rapid (adica nici sa bagi curent in el excesiv nu cred ca e recomandat).

Deci cu un Hpi trophy cat va dati ? estimativ binenteles (pentru ca depinde de ce masina si echipari are fiecare)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu