Am si eu un Hpi trophy cumparat de curand si un pack de bateri de la ansman 1600A ,6V cu mufa BEC (nou) . Pack-ul a fost folosit pana s-a descarcat de tot apoi incarcat 11 ore iar apoi a rezistat intre 30-60minute de joaca . Este coret? Nu cumva trebuie sa reziste mai mult? Am o statie de la Acoms care are mufa futaba sau JR (nu stiu sigur , inca nu stiu foarte multe despre automodelism) , mi sa spus ca pot baga acea mufa bec in mufa futaba (un pic fortat dar merge) , e gresit ?(servo-urile sunt tot de la futaba).
Pagina 1 din 1
Durata viata bateri trophy O intrebare
Postat 22 April 2010 - 02:42 AM
Mufa tip "Futaba" are o aripioara iar receptorul corespunzator o degajare. Daca receptorul este de tip "JR", acea aripioara nu are unde intra. Corect este sa tai acea aripiara. In acest moment trebuie sa fii atent si sa nu o introduci invers.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 22 April 2010 - 02:43 AM
Postat 22 April 2010 - 07:16 AM
Bogdan R, la Apr 21 2010, 11:20 PM, a spus:
Am si eu un Hpi trophy cumparat de curand si un pack de bateri de la ansman 1600A ,6V cu mufa BEC (nou) . Pack-ul a fost folosit pana s-a descarcat de tot apoi incarcat 11 ore iar apoi a rezistat intre 30-60minute de joaca . Este coret? Nu cumva trebuie sa reziste mai mult? Am o statie de la Acoms care are mufa futaba sau JR (nu stiu sigur , inca nu stiu foarte multe despre automodelism) , mi sa spus ca pot baga acea mufa bec in mufa futaba (un pic fortat dar merge) , e gresit ?(servo-urile sunt tot de la futaba).
Cu ce incarcator l-ai incarcat? Dupa descrierea ta, ai folosit un incarcator lent de curent mic. Ca sa-ti incarce pack-ul de 1600 complet in 11 ore ar trebui sa aibe 200 mAh. Ia uita-te ce scrie pe el .
Aceasta postare a fost editata de MLGore: 22 April 2010 - 07:16 AM
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 24 April 2010 - 10:26 PM
Da , corect 200mA , incarcatorul este POWERJACK GP PRO . Conteaza incarcatorul ? Adica daca il incarci corect ar trebui sa reziste ca la toti posesori de HPI trophy ,cred . Bine am mai auzit ca atunci cand il incarci cu un incarcator rapid tine mai mult dar credeam ca acest incarcator e suficient de rapid (adica nici sa bagi curent in el excesiv nu cred ca e recomandat).
Deci cu un Hpi trophy cat va dati ? estimativ binenteles (pentru ca depinde de ce masina si echipari are fiecare)
Deci cu un Hpi trophy cat va dati ? estimativ binenteles (pentru ca depinde de ce masina si echipari are fiecare)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1