Modelism - RHC Forum: vreau sa ma fac pilot militar - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

vreau sa ma fac pilot militar pt cei care au citit prea mult D.Davidov

#1 Useril este offline   Mamutel 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 700
  • Inregistrat: 18-March 04

Postat 13 April 2004 - 11:16 AM

Am facut aeromodele de mic
Am fost apoi la aeroclub
Am ajuns pilot pe avioanele lu' doru davidovici
Dar........
* -nu zbor cand vreau
-nu zbor cat vreau
-nu stau intr-un loc de 4 ani de zile
-de combinatzia de servici unde faci ce itzi place nici nu se poate vorbi

Aceasta postare a fost editata de Mamutel: 22 April 2004 - 09:03 AM

0

#2 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 13 April 2004 - 12:13 PM

Citeaza

-de combinatzia de servici unde faci ce itzi place nici nu se poate vorbi
-salariul este cat de cat multzumitor(10-12mil) dar nu acopera mereu cheltuielile de ofitzer cu pretentzii

Motto-ul pilotilor americani "Facem ce ne place si pe deasupra mai suntem si platiti" se pare ca nu se potriveste in cazul romanilor :huh: Pacat.

Citeaza

* -nu zbor cand vreau
-nu zbor cat vreau

Poate te apuci iarasi de modelism :( Ce frumos e sa zbori ce vrei si (aproape) cand vrei (pentru cei casatoriti a se citi "cand te lasa nevasta")
0

#3 Useril este offline   Andyatf 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 21-October 03

Postat 13 April 2004 - 12:40 PM

Ehhhh...apoi partea cu pilotul militar mi se nazarise si mie si in ciuda faptului ca unchi-miu imi zicea tot timpul..."baaa!!! nu fi tampit , ca vei fi fericit daca zbori 5 ore pe an ca pilot pe un jaf de mig 21, caci toti ofiterii cu grade inalte se vor infige la ore...ca de, alea sunt platite bine, sa stai sa tipe toti racanii la tine in scoala militara, si sa te chinui sa-ti duci traiul dintr-un salariu vare nu reflecta nici pe departe ceea ce faci, ce?...crezi ca daca ne baga in NATO va ploua cu tehnica pricopsita peste noapte?" si credeti-ma ca omu' lucreaza in domeniul aviatiei si stie ce vorbeste.
Dupa ce am vb si eu cu cativa indivizi care au dat la Academie, mi-am dat seama ca e cam puturoasa treaba...tipii mi-au povestit ca aveau si ei un amarat de mig 15 cu care dadeau mai tare de pamant la aerizare doar-doar s-o strica naibii o data mai rau si sa il caseze, altul mi-a povestit cum a venit un superior pilit intr-o noapte si a inceput sa strige " Ia scoteti domnisoarele astea la plimbare!!! " si i-a scos pe astia la un mars fortat de ordinul zecilor de km, de gagiul care mi-a relatat povestea a facut o pneumonie si s-a retras din aceasta scoala, desigur platind suma exorbitant de mare pe care armata a pretins ca a investit-o in pregatirea sa in tot acest timp.
Alta chestie care merita luata in considerare este obligativitatea de a activa in cadrul armatei pt vre-o 15 anisori dupa ce termini scoala daca nu doresti de asemenea sa platesti despagubiri.
Crash is my midlle name
0

#4 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 13 April 2004 - 02:18 PM

nu e chiar asa
de fapt lucrurile merg spre bine
obligativitatea in armata nu mai e 15 ani...dupa scoala
mig-urile 15 s-au scos de prin 90
daca d-nul mamutel zice ca e pilot shi ia 10-12 milioane sa se gandeasca ca nu este singurul de pe forum care activeaza in
aviatzia militara...shi nu prea il crede nimeni...
e adevarat ca nu e ca pe roze in avitazie dar asta este
Speram ca o sa fie mai bine :huh:
flying is my life...
0

#5 Useril este offline   Mamutel 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2004 - 03:29 PM

as scana ultimul fluturas dar e ilegal.... shi m-as simtzi penibil
lucrurile care merg bine...nu prea le cunosc dar daca unii stau mai bine decat mine atunci sa spuna concret
de cand am intrat in sistem mi s-a spus ca '' voi o sa prindetzi vremuri mai bune" si anii au trecut.... iar cu orele mele de zbor pe an nu te primeste nici sa iei permisul la auto
lancer o sa moara peste 4-5 ani si atunci o sa privim dulcea si fascinanta romanie de jos ca bani nu-s
iar de altele bani pe viitor ioc!
poate unii se simt confortabil acum la bucuresti dar daca se adevereste un zvon...... se vor plimba si ei peste tot prin tzara sa vada 33% campie, 33% deal shi 33%munte ca din buricul targului nu prea se vede decat campie
Iar daca altzii au pareri diferite sa vina shi sa spuna unde e atat de bine ca ma duc shi eu acolo!
Poate la herculane o fi mai bine, dar am auzit ca trebuie bilutze mari sa mai ajungi shi tu la mansa!
Nu voi regreta nicicand alegerea facuta caci a fost a mea shi nu voi blagoslovi avionul pe care il zbor caci altul nu-i shi asa cum e mai poate face inca multe
dar aici chiar s-a adeverit zicala "pe afara e vopsit gardu' shi-nauntru...."asha ca grija la ceea ce-tzi doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca.

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 14 April 2004 - 07:13 AM

0

#6 Useril este offline   Andyatf 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 21-October 03

Postat 13 April 2004 - 03:53 PM

SILVIU66, la 13 Apr 2004, 14:18, a spus:

nu e chiar asa
de fapt lucrurile merg spre bine
obligativitatea in armata nu mai e 15 ani...dupa scoala
mig-urile 15 s-au scos de prin 90
daca d-nul mamutel zice ca e pilot shi ia 10-12 milioane sa se gandeasca ca nu este singurul de pe forum care activeaza in
aviatzia militara...shi nu prea il crede nimeni...
e adevarat ca nu e ca pe roze in avitazie dar asta este
Speram ca o sa fie mai bine :huh:

Crede-ma ca stiu si eu cum stau lucrurile..:) ca uitai sa precizez ca am facut dosar+examene medicale+teste psiho+teste fizice+bla-bla...dar cand a venit vremea sa dam rezistenta si era o ploaie din aia de nu vedeai la 10m in fata nasului si apa era binisor peste glezna prin curtea liceului militar din Breaza si trebuia alergat 2 km in 8:20...am zis Halt...pasiune-pasiune...da nici sa primesc tot restul vietii ordine din astea aberante...

@Mamutel- Daca erai in USAF acuma erai concediat, acolo nu ai voie sa critici presedintele, tehnica din dotare si multe altele...:( Uite ca am gasit un plus fata de americani
Lasand gluma de-o parte, am in continuare o deosebita stima pentru pilotii nostri care se chinuie cu echipamentul depasit de ani de zile.

Aceasta postare a fost editata de Andyatf: 13 April 2004 - 03:58 PM

Crash is my midlle name
0

#7 Useril este offline   Mamutel 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2004 - 04:02 PM

initzierea subiectului a fost pt a deschide larg ochii celor ce se gandesc la viitorul lor in domeniul!
partile bune sunt si vor fi, dar.....sunt o gramada de dar
0

#8 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 03-December 03

Postat 13 April 2004 - 04:41 PM

Mamutel, la 13 Apr 2004, 17:02, a spus:

initzierea subiectului a fost pt a deschide larg ochii celor ce se gandesc la viitorul lor in domeniul!
partile bune sunt si vor fi, dar.....sunt o gramada de dar

In toata polemica de mai sus iata o fraza ce merita citata:
Nicolae Titulescu spunea: „Dati-mi o politica interna sanatoasa si voi face o politica externa extraordinara“.
:huh:

Aceasta postare a fost editata de LEXXRDM: 13 April 2004 - 05:45 PM

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#9 Useril este offline   Mamutel 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 April 2004 - 11:55 AM

politica din pacate este facuta de cei care sunt destul de departe de cabina!
Poate ca asa este peste tot !

Aceasta postare a fost editata de Mamutel: 22 April 2004 - 09:06 AM

0

#10 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 14 April 2004 - 02:50 PM

deci eu nu am afirmat ca sunt pilot ci doar ca lucrez in av mil
shi imi place ceea ce fac
dar oricum imi mentin afirmatia ca lucrurile se misca incet inspre bine pentru ca mai rau de atat nu se poate
probabil ca o sa fie mai bine pentru bazele aeriene care o sa ramana...
flying is my life...
0

#11 Useril este offline   LEXXRDM 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 03-December 03

Postat 14 April 2004 - 03:24 PM

Mamutel, la 14 Apr 2004, 12:55, a spus:

politica din pacate este facuta de cei care sunt destul de departe de cabina!
Poate ca asa este peste tot !
Dar parca e prea de tot ca o intreaga escadrila de elicoptere sa aiba un singur "ventilator"!
Si chiar daca s-ar restructura numarul personalului din armata asta nu multiplica nr de aeronave din dotare!

De fapt ideea"cu politicul" exprima urmatoarele:
Important ca fapta,este bine sa spunem ca exista si aceasta datorie: daca nu voi,cine sa fie in masura sa apere tara? Cineva trebuie sa-si asume si o astfel de responsabilitate.
Plecand de la aceste premise, ar trebui sa vedem exact care este locul, care este viitorul sistemului militar in ansamblu in societatea romaneas­ca, tinand cont ca Romania sustine dorinta de a accede catre niste struc­turi de securitate care nu pot fi decat colective, pentru ca asta este situatia la momentul acesta in lume. Atunci trebuie sa ne raportam inclu­siv din perspectiva carierei militare. Pentru ca asta ne determina, pana la urma, sa avem o cariera militara la aceste stan­darde. Dure­roa­sa va fi tranzitia pana in 2007, dar cine se va regasi in anul 2007 in sistemul militar si cine are pregatire corespun­za­toare care sa raspunda nevoilor unei armate integrate in N.A.T.O., in­seamna ca va avea satisfactiile pe care le asteapta.
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_24.gif

Aceasta postare a fost editata de LEXXRDM: 14 April 2004 - 03:25 PM

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
0

#12 Useril este offline   Mamutel 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 April 2004 - 11:33 AM

privim inspre 2007 de parca atunci s-ar inventa zborul moca si apar primele nave din star wars care merg cu apa
de ce unii cred ca vom zbura mai mult din 2007 incolo....
cred ca si atunci se va gasi un irak sa pape juma' de buget iar restul la mila celor de sus
asa ca vremuri mai rele pot veni si nu te potzi baza pe factorii politici in partea de inzestrare a fortzelor aeriene
pur si simplu nu ne permitemmmmmmmmmm....... pt ca banii vor fi folositzi in acoperirea gaurilor economice trecute si prezente
asa ca cine crede ca vremuri mai rele decat acum nu vor fi .... cred ca se inseala(parere personala -vezi cazul iar 99)
0

#13 Useril este offline   Allex 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 18-July 04

Postat 13 August 2004 - 08:50 PM

Mai!!! Eu am mai spus shi o sa spun in continuare ca in ciuda acestor lucruri eu tot o sa dau la scoala militara shi o sa ajung "fighter pilot"!!!! Cu toate ca in romania la cat se zboara .......am avut un prieten care a zburat shi 2 ore pe an (pe iar330), pai asta nu este bataie de joc.....este jignire.........dar in ciuda acestor probleme ^^Allex^ turbatu` de zbor o sa dea la scoala militara shi o sa isi vada visul cu ochii deschisi!!!!
Sperante!!!!!!!!!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu