as scana ultimul fluturas dar e ilegal.... shi m-as simtzi penibil
lucrurile care merg bine...nu prea le cunosc dar daca unii stau mai bine decat mine atunci sa spuna concret
de cand am intrat in sistem mi s-a spus ca '' voi o sa prindetzi vremuri mai bune" si anii au trecut.... iar cu orele mele de zbor pe an nu te primeste nici sa iei permisul la auto
lancer o sa moara peste 4-5 ani si atunci o sa privim dulcea si fascinanta romanie de jos ca bani nu-s
iar de altele bani pe viitor ioc!
poate unii se simt confortabil acum la bucuresti dar daca se adevereste un zvon...... se vor plimba si ei peste tot prin tzara sa vada 33% campie, 33% deal shi 33%munte ca din buricul targului nu prea se vede decat campie
Iar daca altzii au pareri diferite sa vina shi sa spuna unde e atat de bine ca ma duc shi eu acolo!
Poate la herculane o fi mai bine, dar am auzit ca trebuie bilutze mari sa mai ajungi shi tu la mansa!
Nu voi regreta nicicand alegerea facuta caci a fost a mea shi nu voi blagoslovi avionul pe care il zbor caci altul nu-i shi asa cum e mai poate face inca multe
dar aici chiar s-a adeverit zicala "pe afara e vopsit gardu' shi-nauntru...."asha ca grija la ceea ce-tzi doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca.
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 14 April 2004 - 07:13 AM