Pagina 1 din 1
Teava DurAl unde pot gasi?
Postat 05 July 2004 - 04:33 PM
Ceea ce spui tu este FOARTE ADEVARAT. Din cate am vazut eu la avioanele ultrausoare pe care le-am vazut eu in viatza mea .......structura era facut din tubulatura de AL, iar imbinarea dintre aceasta era facuta prin sudura ....
PS: nu sunt nun expert in domeniu dar cred ca am destule cunostine avand in vedere ca am crescut printre zburatoare de pe la 5 ...6 ani.
PS: nu sunt nun expert in domeniu dar cred ca am destule cunostine avand in vedere ca am crescut printre zburatoare de pe la 5 ...6 ani.
COPIL CRETIN- PIERDUT BORCAN ZACUSCA !
Postat 07 July 2004 - 09:17 AM
Pe vremuri, cumparasem de la Baneasa diam 20x1 pt. un catarg. Banuiesc ca pt. catrg iti tre si tie.
De dat nu am dar la Preaktiker se gasesc tevi de aliaj de Al. Nu stiu ce fel de aliaj este. Nu e Dural dar nici aluminiu ordinar nu e. E de vazut...
Eleroane, structurile de ULM-uri pe care le-ai vazut tu sudate, erau mai mult ca sigur doar structuri de fuselaje. Si atunci, astea erau din tevi de Molibden Crom SUDATE. Structurile de aripi (din Dural) se fac cu imbinari nituite sau cu eclise+suruburi...
De dat nu am dar la Preaktiker se gasesc tevi de aliaj de Al. Nu stiu ce fel de aliaj este. Nu e Dural dar nici aluminiu ordinar nu e. E de vazut...
Eleroane, structurile de ULM-uri pe care le-ai vazut tu sudate, erau mai mult ca sigur doar structuri de fuselaje. Si atunci, astea erau din tevi de Molibden Crom SUDATE. Structurile de aripi (din Dural) se fac cu imbinari nituite sau cu eclise+suruburi...
Orice pas inainte e un shut in fund!
Postat 12 August 2004 - 07:53 PM
Nene, pt ce velier i-ti trebuie catargul M sau Metru ? daca pt. Metru poti folosii linistit diam.ex de 12 cu carne de 1mm asta inseamna 1o la int . de la PRACTIKER VOLUNTARI SAU MILITARI aprox.160.000 mii lei si au la greu . daca vrei pt un M atunci se schimba dim cu un 14 la ext tot de la adresa sus mentionata . De cit ai postat mesajul am cumparat pt toti velistii din tara Vorba lui Mitii BAFTA SI MINUNI
L'ennui dans ce monde, c'est que les idiots sont sûrs d'eux et les gens censés pleins de doutes
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1