Modelism - RHC Forum: Aprinzator Electric - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Aprinzator Electric Aprinzator Electirc

#1 Useril este offline   Lolzy 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 26-March 10
  • Interests:Airsoft,Rachetomodelism,pirotehnism

Postat 04 April 2010 - 12:42 PM

Salut am vazut multe discutii despre aprinzatoare electrice o sa va arat un aprinzator electric facut de mine.
In primul rand aveti nevoie de o baterie de 4.8 v eu am 4 acumulatori a cate 1.2 volti un cablu de 15 m maxim ,(daca e mai lung firul,nu o sa va duca bateriile) de o carcasa si 2 intrerupatoare (butoane) 1 pt armare si al 2-lea pt declansare.
legati bateria (bateriile) la fir ,legati intrerupatoarele la fir ,totul se ataseaza sau se baga in carcasa.
Sunt doua moduri pt a face o capsa Pt prima varianta aveti nevoie de un firicel de sarma ( de la un spalator de sarma ,pt vase) o legati la capatul firelor (intre fire).Legati la sarmulita un chibrit si cand apasati pe buton se va aprinde chibritul.Si a doua varianta luati un beculet de la o instalatie de craciun ii incalziti varful pana se inegreste apoi il bagati repede in apa rece si instantaneu o sa ii crape varful.Umpleti-l cu catran sau praf de pusca si acoperiti-l cu o bucata de schoch(sau tifon), il legati la fire si cand veti apasa butonul, becul se va aprinde si va face o flama.

Am atasat niste poze cu declansatorul facut de mine.

Prima poza cum arata pe din afara:http://i618.photobucket.com/albums/tt265/maftey/Picture003.jpg

A doua poza cum arata inauntru :http://i618.photobucket.com/albums/tt265/maftey/Picture005.jpg

Aceasta postare a fost editata de Dexter_Jr: 06 April 2010 - 03:07 PM

Lolzy:)!
0

#2 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2867
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 05 April 2010 - 06:15 AM

....bai frate TARE DE TOT...!!!
0

#3 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 06 April 2010 - 03:11 PM

1. se numesc ignitere, aprinzatoare cum vrei tu numa detonatoare, capse de detonare sau alte denumiri dinastea nu. alea is alta mancare de peste.
2.as recomanda niste acumulatori mai puternici (eventual ceva Pb-gel sau NiCd pe la vreo 10-12V si care sa poata da vreo minim 3A) si un cablu mai gros si mai lung (aici depinde si de dimnsiunea motorului)
3. mai sunt vreo 3 subiecte exact pe tema asta...foloseste functia de search.
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu