Modelism - RHC Forum: Va rog daca ma puteti ajuta. Numai stiu ce sa fac - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Va rog daca ma puteti ajuta. Numai stiu ce sa fac

#31 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1567
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 30 March 2010 - 10:01 PM

Vezi postareaDarkness, la Mar 30 2010, 10:56 PM, a spus:

Acu te iei si de nume? dar tu care lai pus nen77? Sti ce eu am intrat pe acest dorum ca sa ma ajutati nu vreti ZICETI SI GATA nu mai jigniti oameni si tot asa. Imi spuneti mie cum vorbesc si tot asa dar voi? sincer mai bine stateam in banca mea si nu va ceream ajutorul daca stiam ca asa e lumea. Ma descurc si singur de acum

1.la asa modele imaginare nu ai nevoie de sfaturi ai nevoie de un dus sa te trezesti, apoi de un model de polistiren(neaparat fara turbina).

2.nen77 era liber celelalte erau ocupate , mai era liber tampit43 dar nu mi se potrivea.

Aceasta postare a fost editata de nen77: 30 March 2010 - 10:03 PM

West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#32 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 30 March 2010 - 10:04 PM

am deraiat. Darkness spune-mi te rog ce zici de acel model? Sunt foarte interesat daca vrei sa-l iei si NEAPARAT sa faci un kit review. Aveam si eu la un moment dat in plan sa iau un asa trainer cu turbina dar am tot ezitat din lipsa de documentare si loc optim de zbor.

Unde zbori apropo? Ai avea o bucata maricica de asfalt drept si curat de pe care sa poti decola linistit?

Numai bine,
Calin

0

#33 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 30 March 2010 - 10:22 PM

Sunt relativ nou pe forum, l-am descoperit la ceva timp dupa ce m-a lovit pasiunea si dupa foarte mult timp am bagat un post.

Apar cu regularitate useri trasi la indigo gen:
Shobby, trex 450 (pe astia ii stiu) si multi altii care sunt decupati din FAQ de la capitolul troll si de fiecare data cadem in plasa si ii luam in serios.

E adevarat ca nu intotdeauna e asa, am crezut ca userul "echipa" e din aceeasi categorie dar baiatul e real si a cumparat pana la urma un kit de heli cu tot ce trebuie si acum se chinuie sa il faca (cu tot felul de peripetii).

Darkness pune si tu niste poze facute cu mobilul cu ce ai mesterit pana acum si te vom lua in serios.

@Calin, acu cateva luni m-a lovit si pe mine flama cu jet-ul cand am descoperit ca de fapt nu sunt asa scumpe cum credeam. M-am mai linistit dar pana la pensie tot fac unul - si il pun pe florin100% sa il zboare. Stefan
0

#34 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 30 March 2010 - 10:24 PM

Hai ca nu am mai avut cam demult incepatori cu imaginatie de tipul "Shobby"... Cel mai distractiv (sau trist) nu e ca nici macar nu intelege de ce i-au atras mai multi atentia ca habar nu are de limba romana, ci faptul ca e in clasa a X-a ! Adica la doar cativa ani de ziua in care colegii lui invatau gramatica la scoala si inca nu au apucat sa o uite... Cat despre lista de avioane si telecomanda FX-40... e cam evident, dar totusi.... ce-ar fi sa ne faca omul niste poze cu modelele lui? Poate un pariu, ceva? :rolleyes:
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
0

#35 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2010 - 10:27 PM

Vezi postareastiganas, la Mar 30 2010, 11:22 PM, a spus:

Sunt relativ nou pe forum, l-am descoperit la ceva timp dupa ce m-a lovit pasiunea si dupa foarte mult timp am bagat un post.

Shobby, trex 450 (pe astia ii stiu) si multi altii care sunt decupati din FAQ de la capitolul troll si de fiecare data cadem in plasa si ii luam in serios.

E adevarat ca nu intotdeauna e asa, am crezut ca userul "echipa" e din aceeasi categorie dar baiatul e real si a cumparat pana la urma un kit de heli cu tot ce trebuie si acum se chinuie sa il faca (cu tot felul de peripetii).

Darkness pune si tu niste poze facute cu mobilul cu ce ai mesterit pana acum si te vom lua in serios.

@Calin, acu cateva luni m-a lovit si pe mine flama cu jet-ul cand am descoperit ca de fapt nu sunt asa scumpe cum credeam. M-am mai linistit dar pana la pensie tot fac unul - si il pun pe florin100% sa il zboare. Stefan

Am scris cam in acelasi timp :) Trebuie sa te contrazic, se vede ca esti relativ nou pe forum, te rog sa te pui la curent cu informatiile importante.... si anume ca Shobby si Trex 450 nu erau 2 persoane ci una si aceeasi...:rolleyes:) sau Andrei_me.... tot ala era... :)
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
0

#36 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1567
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 30 March 2010 - 10:29 PM

Vezi postareastiganas, la Mar 30 2010, 11:22 PM, a spus:

"echipa" avea buget definit , eftin si sa zboare ..stimabilul in cauza vrea ceva bine definit , un jet sau macar un extra .... care deja il are.
Aici e clar ma tine un pariu-cel ce zboara vreun avion care e ceva de el sau macar zboara stie despre ce e vorba in acest hobby, intunecimea sa are un scop clar sa faca valuri nervi sau nu e exclus vreun coleg de al nostru cu chef de glume ..
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#37 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 March 2010 - 10:31 PM

uite eu am mai luat motoare de la TBM, un DA175 pt RedSky si DA100 pt piper-ul meu + servoaie si chiar o statie pt ZOD, deci pot spune ca ma inteleg bine cu ei. Daca esti interesat pot sa vorbesc cu ei sa ne faca o oferta pentru 2 JETMACH-uri (~700usd) 8 servouri (~800 usd) si 2 turbine SUPERBEE cu 5200 USD. Deci un total de 6700 USD. Sunt convins ca ne-ar putea oferi un discount bunicel iar transportul poate fi mult mai ieftin. Ce zici? Iti pot da adresa mea sa-mi trimiti banii prin western union (am conturi bancare doar in state nu si ro) sa pot da comanda chiar maine daca vrei! Trebuie doar sa fii cu adevarat interesat!

0

#38 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 30 March 2010 - 10:32 PM

Pentru Intunecatul incepator:
Uite cativa pasi daca vrei sa te apuci de jeturi:
Stai la calculator cu Catia si proiectezi avionul dupa planurile de fabrica, scoti toate sectiunile in 3D, te apuci si decupezi din foi de plastic toate sectiunile si planele de separatie pe negativ.Pe o mare planseta incepi sa pui toate cadrele pe verticala si sa le aliniezi fata de axe. Plachezi toate spatiile dintre cadre .Desfaci planele de separatie si ai sa obti un fel de matrite in care torni rasina armata cu fibra. Scoti pozitivele grosiere, te apuci sa slefuiesti, sa grunduiesti, iar sa slefuiesti pana ajunge la suprafata sticla. O sa ai avionul intreg asa cum arata el dar foarte greu .deci modelul Master. Pe el pui din nou plane de separatie si faci matritele finale din care va iesi jetul tau, lucrat cu carbon, kevlar si rasina epoxidica de aviatie, cu vacuum si cuptor de tratament termic.Astea vor iesi foarte usoare si foarte dure, ca la avioanele moderne U2, B2...
Toata treaba asta o sa-ti ia cam 2-3 ani daca nu te lasi pe parcurs.Iti trebuie matrita pentru tubulatura interioara, pentru trape, o gramada.
Cand va fi gata o sa incepi sa calculezi, imi trebuie statie super profi, electronica de ultima ora cu power boxuri si alte minuni, servouri cele mai bune, si bine inteles TURBINA, tancul de kerosen....
O sa zici ca mai bine imi luam un mercedes...
....sau mai bine imi comandam unul la fabricantii dedicati si recunoscuti in toata lumea. poate daca o sa dai la Aeronave, din anul 1 pana in anul 5 o sa ai ce face si la final daca o sa fie gata si o sa si zboare te duci direct la Boeing sau la NASA.
Succes(uri)!
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#39 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 31 March 2010 - 08:31 AM

In spiritul celor spuse de Dom*PROFESOR, si in ideea ca poate alti liceeni cu experienta in hobby si pasionati de jeturi mari si foarte mari vor da o cautare pe forum si vor nimeri aici, pun si eu un link catre un proiect Sukhoi Su-27 care mi s-a parut foarte bine realizat (probabil neamtzul respectiv are niscai origini chinezesti :) )

Sukhoi Su-27 - Varianta foarte scurta

Sukhoi Su-27 - Varianta lunga

Bafta !
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran

0

#40 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2396
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 31 March 2010 - 08:55 AM

Pentru a nu mai continua aceasta telenovela eu zic sa asteptam pozele care sa ne arate ca intr-adevar este posesorul statiei FX 40 precum si a catorva din modelele enumerate intr-unul din posturi.
Asta ca sa vedem cu cine avem de-a face.Daca demonstreaza cele spuse anterior , tot respectul si putem schimba abordarea,desi sincer ma cam indoiesc.
Toate bune,
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#41 Useril este offline   Real13 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 170
  • Inregistrat: 17-October 09

Postat 31 March 2010 - 09:12 AM

Stiam eu ca il am pe undeva.

Limita de 500...

Fisiere atasate

0

#42 Useril este offline   Real13 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 170
  • Inregistrat: 17-October 09

Postat 31 March 2010 - 09:16 AM

Asta vreau si eu sa-l fac , dar mai incolo.

Acuma stiu de ce nu i-a dat nimeni planurile , dureaza prea mult sa le urci pe site (limita de marime, restrictie pe tip de fisier, etc) :)

Fisiere atasate

0

#43 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 31 March 2010 - 01:37 PM

Nu va mai chinuiti degeaba ,l-am banat pentru injurii la adresa mea si a sotiei mele.
flying is my life...
0

#44 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 31 March 2010 - 01:52 PM

Te-o fi confundat cu mine, ca eu i-am dat ceva apa la moara in alt subiect.
N-am inteles de ce dorea sa incepa doua jeturi in acelasi timp si de ce nu-i dadea prietenei unul sa piloteze. In locul ei, eu n-as fi acceptat un trainer electric...
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#45 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 March 2010 - 02:34 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Mar 31 2010, 02:37 PM, a spus:

Nu va mai chinuiti degeaba ,l-am banat pentru injurii la adresa mea si a sotiei mele.

pacat. chiar speram sa am un coleg de zbor cu jeturi in tara asta (RedSky e prea figurant ca nu ma lasa sa zbor jeturi cu el ca eu vreau sa le zbor in 35 cu una bucata statie puturoasa clona chinezeasca modificata grotesc pe genunchi sa-i maresc raza de actiune)...

Aceasta postare a fost editata de Calin: 31 March 2010 - 02:35 PM

0

#46 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 31 March 2010 - 03:17 PM

Bahhaahaaaaa ce tare.... rîdeam singur la monitor http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif :lol: ...Auzi fx-40 :lol: :lol:
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#47 Useril este offline   tetea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 759
  • Inregistrat: 04-April 08

Postat 31 March 2010 - 04:20 PM

Si eu cand am citit Futaba FX 40, m-am dus imediat la colegul Goagle (cum spunea cineva), sa vad despre ce este vorba.............nici macar aproape de pensie cind se zice ca poti sta mai bine cu sectorul financiar, nu cred ca voi avea bani pentru asa ceva........buna scula......

In alta ordine de idei, un numar mare de aeromodele pe care colegul nostru le enumera, impresionant....dar nicio poza, niciun filmuletz, nici macar vreun coleg modelist  cu care sa fii zburat macar odata,........ nu ca as fi Toma necredinciosul, dar macar asa citeva prin intermediul carora sa te cunoasca colegii de pe forum ....

Eu cel putin nu rabdam sa scot un model nou la joaca si sa nu ii fac fie un mic rewiew, sa bag ceva poze, fie sa imi spun opiniile pe topicurile deschise de colegi, pentru ca asa se invata...din greseli si experienta tuturor.

Cel putin, din punctul meu de vedere, cind am reanceput activitatea cu aeromodelismul, dupa o pauza de 35 de ani, habar nu aveam de comunitatea de modelisti din Iasi si nici macar de acest forum..... (mea culpa pentru ignoranta)...DAR......nu mai faceam greselile tipice incepatorilor in tainele RC si macar as fi avut sansa de a ma intalni la camp cu baietii, inainte de a da banii pe vre-o porcarie chinezeasca poasta (ca unele sunt chiar bune).......dar asta-i viata....megem inainte si ivatam din greseli
0

#48 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 31 March 2010 - 04:31 PM

Trebuie sa ii multumim ca ne-a inviorat si ne-a distrat. De fapt a vrut sa posteze de 1 aprilie dar a luat-o putin inainte. Daca apar/apare cu o frecventa rezonabila e chiar bun.

Mi-a adus aminte si iar m-a facut sa visez la un jet - unul mic dar adevarat.

Pe Florin il roade invidia ca a ramas la FF9. Normal ca are FX-40 - la statia aceea avea nevoie de un jet. Stefan

Vezi postareaflorin100%, la Mar 31 2010, 04:17 PM, a spus:

Bahhaahaaaaa ce tare.... rîdeam singur la monitor http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif :lol: ...Auzi fx-40 :lol: :lol:

0

#49 Useril este offline   nitrometan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 405
  • Inregistrat: 31-July 04

Postat 01 April 2010 - 07:24 AM

Azi mi-am luat FX 41.
0

#50 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 01 April 2010 - 08:13 AM

Eu am un GX-4000D, numai ca nu e Futaba, e Akai, si nu e radiocomanda, e magnetofon.....
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#51 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2396
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 01 April 2010 - 08:15 AM

Vezi postareanitrometan, la Apr 1 2010, 08:24 AM, a spus:

Azi mi-am luat FX 41.

:unsure: :D
asta e de 1 aprilie????? pune si tu o poza sa vedem si noi cum arata;macar in poze... :D
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#52 Useril este offline   draude80 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 25-August 09
  • Interests:Aero, FPV

Postat 01 April 2010 - 08:29 AM

Vezi postareaDarkness, la Mar 30 2010, 12:06 PM, a spus:

Buna ziua, sunt nou pe acest forum. Mai intai sa ma prezint. Ma cheama Tiberiu (Tibi mi se mai zice). Fac de 7 ani aeromodelismul si sunt din bucuresti, E un hobby pentru mine chiar de cand eram pustan mic biggrin.gif:D. Am si eu o mare problema. De cateva luni stau si caut planuri pentru aeromodele care au ca motor turbo-reactor. Eu vreau sami construiesc 2 avioane de genu acesta: un SUKHOI SU-35 si un F-15C Eagle. Rugaminte mea la voi ar fi daca mati putea sa gasesc planuri sau sami spuneti daca sar putea gasi planuri pentru aceste modele (anvergura as dorio de minim 2,5 metri daca se poate). Va rog din tot sufletul sa ma ajutati ca miam petrecut ultimile 4 luni cautand planurile acestea si nu am gasit nimic. Sau daca am gasit ori erau mici ori neterminate ori amandoua (mici si necompletate planurile).

Si inca ceva unde as putea gasi planu pentru un EXTRA 330L? Pt ca mia placut modelu si as vrea sal construiesc si pe acesta impreuna cu prietena mea biggrin.gif

Va multumesc mult pt intelegere si pentru ajutor.

P.S ma puteti gasi pe idul de YM: big_skater_marshal daca stiti si ma puteti ajuta

Sunt foarte curios daca as dori sa cer ajutorul in privinta constructiei unui OZN ce foloseste drept combustibil antimateria,
si sa il comand cu ajutorul unor sateliti militari cate mesaje vor fi postate in 3 zile.

multumesc,
0

#53 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2010 - 08:59 AM

Vezi postareaMLGore, la Apr 1 2010, 09:13 AM, a spus:

Eu am un GX-4000D, numai ca nu e Futaba, e Akai, si nu e radiocomanda, e magnetofon.....

Am si eu unul !!! Dar cred ca e model mai vechi ( AKAI 4000 DS )...
0

#54 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 01 April 2010 - 01:03 PM

Vezi postareadraude80, la Apr 1 2010, 09:29 AM, a spus:

Sunt foarte curios daca as dori sa cer ajutorul in privinta constructiei unui OZN ce foloseste drept combustibil antimateria,
si sa il comand cu ajutorul unor sateliti militari cate mesaje vor fi postate in 3 zile.

multumesc,

Este, deja, lamurita cestiunea:
http://www.rhc.ro/fo...showtopic=28282
0

#55 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2010 - 01:48 PM

Vezi postareanitrometan, la Apr 1 2010, 08:24 AM, a spus:

Azi mi-am luat FX 41.

si eu! Ce coincidenta! Pentru cei care nu ma cred, iaca si poza...

si inca in 2.4 băăăăăă

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: futbaba.png

Aceasta postare a fost editata de Calin: 01 April 2010 - 02:03 PM

0

#56 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2010 - 02:09 PM

na inca una... toma necredinciosilor

P.S. E de vanzare pentru cine e interesat. Nu imi plac bumbii de sus. Aviz amatorilor!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: fx40_4.png

Aceasta postare a fost editata de Calin: 01 April 2010 - 02:13 PM

0

#57 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 01 April 2010 - 02:29 PM

Vezi postareaCalin, la Apr 1 2010, 03:09 PM, a spus:

P.S. E de vanzare pentru cine e interesat. Nu imi plac bumbii de sus. Aviz amatorilor!

Nu vrei pe ea un surub M3 negru, cu piulita, si platesc eu transportul?
0

#58 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 01 April 2010 - 02:31 PM

Surubul il vreau eu....dau Royal Evo Pro 24 ch la schimb....imediat vine si photoshopul cu poza ,asta doar daca nu ma crezi pe cuvant!
flying is my life...
0

#59 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 01 April 2010 - 02:50 PM

Ti l-as da, dar nu-ti cunosc "trade rate"-ul ; imi e cam frica de teapa....
0

#60 Useril este offline   nitrometan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 405
  • Inregistrat: 31-July 04

Postat 01 April 2010 - 03:25 PM

Vezi postareaCalin, la Apr 1 2010, 02:09 PM, a spus:

Bine mai Caline,dupa ce ti-am zis de unde sa iei si sa nu spui la nimeni ca avem ca sa moara toti de ciuda cind le-or vedea,vii aici si dai cu bota in balta...
Credeam ca esti om serios...
M-am sucarit,sa stii...
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu