Pagina 1 din 1
problema servo
Postat 18 March 2010 - 04:41 PM
Va salutam din nou. Avem din nou o nelamurire la care speram sa ne puteti ajuta. Am montat servo-urile dar acuma problema este ca au cursa prea scurta, si atunci inclinarea palelor nu este maxima ci doar jumatate sau un pic mai mult si nu am reusit sa gasim o ajustare a acesteia in telecomanda ( doar ajustarea punctului final). Si mai mult de atat nu toate au aceasi cursa unele se deplaseaza mai mult, iar altele mai putin. Aveti idee ce putem face?
Va multumim
Va multumim
Postat 18 March 2010 - 08:50 PM
pentru incepatori e bine sa stie ca niciunul avansat nu prea vrea sa isi bata capul cu chestii care nu le are in posesie mai bine zis sa invete ce nu ai trebuie. de multe ori decat sa astepti e bine sa te documentezi. cum?? gasind pe altii care au elicopter si telecomanda la fel. problema ca majoritatea raspunsurilor le gasesti in engleza...dar fie...ia si studiaza....   da click aici pentru art-tech e-fly 62 discutii ccpmÂÂ
se pare ca trebuie sa alegi modul C din telecomanda, servo conectate ca in manual iar pentru revers la mixajul ccpm sa alegi la cursele de servo in loc de 100 ....valoarea de -100.
ma intreb cat de usor o sa fie la eliminat interactiunile, adica swash sa fie tot timpul perfect orizontal atunci cand aplici numai colectiv.ÂÂ
se pare ca trebuie sa alegi modul C din telecomanda, servo conectate ca in manual iar pentru revers la mixajul ccpm sa alegi la cursele de servo in loc de 100 ....valoarea de -100.
ma intreb cat de usor o sa fie la eliminat interactiunile, adica swash sa fie tot timpul perfect orizontal atunci cand aplici numai colectiv.ÂÂ
Aceasta postare a fost editata de firedragon: 18 March 2010 - 08:58 PM
Videoclipurile mele Spektrum DX8
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)

Postat 01 July 2010 - 07:31 PM
Buna, am si eu o problema si nu stiu ce sa fac. Am inceput sa-mi montez servo la elicopterul hk 450 nou achizitionat , am montat parghiile de la servo ce comanda swashplate-ul sa fie cat mai orizontale dar cand incerc sa reglez din potentiometrele de trim din statie (e-fly etc 62) in loc sa se regleze doar un servo se misca toate.Cum pot sa reglez doar un servo sa fie cu parghia perfect orizontal dar sa nu se miste toate in acelasi timp?
Postat 01 July 2010 - 07:42 PM
Este normal sa se miste toate.
Cand dai de stick in stanga se misca 2 servo, trim-ul din statie da stick-ul putin mai in stanga deci, firesc, misca 2 servo.
Ce vrei tu se cheama subtrim, in care misti fiecare servo individual, indiferent de mixaje. Nu stiu daca E-Fly are subtrim (in mod normal, nu)
Asa ca tu trebuie sa faci ce fac perfectionistii si anume sa reglezi heli perfect mecanic, doar din lungimea linkurilor care merg de la brate la swash.
Cand dai de stick in stanga se misca 2 servo, trim-ul din statie da stick-ul putin mai in stanga deci, firesc, misca 2 servo.
Ce vrei tu se cheama subtrim, in care misti fiecare servo individual, indiferent de mixaje. Nu stiu daca E-Fly are subtrim (in mod normal, nu)
Asa ca tu trebuie sa faci ce fac perfectionistii si anume sa reglezi heli perfect mecanic, doar din lungimea linkurilor care merg de la brate la swash.
emilemir, la Jul 1 2010, 08:31 PM, a spus:
Buna, am si eu o problema si nu stiu ce sa fac. Am inceput sa-mi montez servo la elicopterul hk 450 nou achizitionat , am montat parghiile de la servo ce comanda swashplate-ul sa fie cat mai orizontale dar cand incerc sa reglez din potentiometrele de trim din statie (e-fly etc 62) in loc sa se regleze doar un servo se misca toate.Cum pot sa reglez doar un servo sa fie cu parghia perfect orizontal dar sa nu se miste toate in acelasi timp?
planoarele mele http://www.rhcforum....lanoarele-mele/
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Arata acest topic
Pagina 1 din 1