Va salut,am si eu nevoie de putin ajutor,am facut un asa zis "regulator" tot inainte tot inapoi cu microcontacti,dar cand dau la motor fie inainte fie inapoi incepe sa bataie toate servo,chiar si la cativa cm de barca.aveti idee ce pot face in cazul asta? de la ce sa fie?
Pagina 1 din 1
Mare problema rog ajutor
Postat 06 March 2010 - 07:58 AM
Pune poza cu schema de regulator respectiv poze cu produsul finit caci altfel nu ne putem da seama ce ai acolo
Turnigy 9X cu modul audio si Frsky telemetry
https://www.youtube....HuEcHGiek&t=14s
Quad S500 cu Naza V2
EasyGlider Pro
https://www.youtube....HuEcHGiek&t=14s
Quad S500 cu Naza V2
EasyGlider Pro
Postat 09 March 2010 - 10:13 AM
fa un test...pune un pack de 4 acumulatori cu care sa alimentezi cu 5V receptorul fara sa folosesti BEC-ul din regulator Si sa vezi ce bine merge...mai sunt baieti care au problema asta si au rezolvat-o.
Eventual scoti firul rosu din mufa de servo care vine de la regulator si care aduce 5V din regulator si alimenteaza receptorul si servo-urile.
Eventual scoti firul rosu din mufa de servo care vine de la regulator si care aduce 5V din regulator si alimenteaza receptorul si servo-urile.
Postat 09 March 2010 - 11:45 AM
navoptp, la Mar 5 2010, 10:34 PM, a spus:
Va salut,am si eu nevoie de putin ajutor,am facut un asa zis "regulator" tot inainte tot inapoi cu microcontacti,dar cand dau la motor fie inainte fie inapoi incepe sa bataie toate servo,chiar si la cativa cm de barca.aveti idee ce pot face in cazul asta? de la ce sa fie?
salut,
acum am vazut postul,
microcontactorii de la asa zis-ul regulator sint actionati de un servomecanism?
si totusi se invirte !
Postat 09 March 2010 - 06:46 PM
harrina, la Mar 9 2010, 11:45 AM, a spus:
salut,
acum am vazut postul,
acum am vazut postul,
Da
charlie, la Mar 9 2010, 10:13 AM, a spus:
fa un test...pune un pack de 4 acumulatori cu care sa alimentezi cu 5V receptorul fara sa folosesti BEC-ul din regulator Si sa vezi ce bine merge...mai sunt baieti care au problema asta si au rezolvat-o.
aha.multumesc de sfaturi
Postat 09 March 2010 - 06:55 PM
daca alimentezi separat cu 4 celule si tremura servomecanismele inseamna ca trebuie reincarcat acumulatorul sau ai un servo care intra in scurt sau este supra solicitat.
mai sint multi cu aceiasi problema,
dar rusinosi.
mai sint multi cu aceiasi problema,
dar rusinosi.
si totusi se invirte !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1