Modelism - RHC Forum: rog un sfat pentru un incepator - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

rog un sfat pentru un incepator

#31 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 27 February 2010 - 10:39 AM

Vezi postareaoxygen2k8, la Feb 26 2010, 05:04 PM, a spus:

Este o parare personala (Am trecut prin experiente neplacute cu regulatoare din comert si sunt lecuit) daca esti de alta parere este doar problema ta nu si a mea.
Eu l-am sfatuit pe om nu i-am impus deci stai calm in banca :rolleyes:

Nu inteleg de ce unii ca tine nu accepta o discutie civilizata; "regulatoarele din comert" sunt de mai multe feluri/preturi - asta ar putea constitui o surpriza pentru tine. Iar esc-ul ala bl de elicopter are incorporate niste chestii (protectie la supraincalzire, low voltage cut off, timing variabil, frana, soft start, etc) la care "home made neaparat" nici nu viseaza. Singura problema care o vad eu la sistemul respectiv de propulsie este ca e, intr-adevar, cam slabut (ca putere), iar turatia la ax nu prea va putea depasi 3000 de ture ceea ce se pare ca e cam putin. Totusi asta nu inseamna ca nu va merge, oarecum...

Esti indreptatit la o opinie, dar nu trebuie sa ti-o exprimi asa ritos, mai ales ca este clar ca nu stii despre ce este vorba.
0

#32 Useril este offline   nechiti 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 18-February 10

Postat 27 February 2010 - 03:35 PM

parasesc acest forum pentru a lasa lumea stiuta sa povesteasca pote ca voi nu ati fost incepatori pa
0

#33 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 27 February 2010 - 03:40 PM

...eu ti-am expus punctele slabe, ochiometric, daca vrei doar aplaudaci cauta-i prin alte parti, aici disecam la rece!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#34 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 27 February 2010 - 04:15 PM

Vezi postareanechiti, la Feb 27 2010, 03:35 PM, a spus:

parasesc acest forum pentru a lasa lumea stiuta sa povesteasca pote ca voi nu ati fost incepatori pa

Asta-i scuza ca se incalzeste vremea si vrei sa stai mai mult pe balta. Te intelegem. De parasit forumul e mai greu. Oricum, e tarziu. Trebuia parasit inainte de a intra pe el.
Pun pariu cu oricine ca (exceptand o eventuala replica la acest mesaj) nu rezisti mai mutl de 3 saptamani fara sa mai treci pe aici.
Felicitari pentru ce ai realizat si daca pierd pariul, sa ne revedem intr-o alta viata, in conditii mai bune! Daca-l castig, astept poze noi, macar doua la numar: una cu "barcuta" pe apa si una cu un un exemplar frumos, prins...

Spor la treaba! Nu-s pescar, nu le stiu pe alea specifice, gen "fir intins!", asa ca "Haidi pa!"
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#35 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 05 March 2010 - 10:49 AM

probabil ca va reveni... cand va face Zdrive-ul praf... ca sa vada cum ar trebui sa faca barca sa mearga o perioada mai lunga de timp.

oricum va reveni cu alt nume... asta-i sigur.

:rolleyes:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#36 Useril este offline   soso_ph 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 10-December 08

Postat 15 July 2010 - 02:28 PM

Stie cineva ce motor e ala? Ce putere are? Ma gandesc si eu sa pun un motor brushless cu reductor pe o barca pntru nadit. Nu vad de ce barca aia nu ar merge. Poate ca merge cu viteza mica din cauza reductorului cu raport prea mare, dar cu un reductor potrivit cred ca ar merge.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu