Cereri de moca, donatii - ar fi util sa facem si un astfel de topic
Postat 20 March 2011 - 09:23 AM
- vreau un motor de 50 g;
- vreau o elice 8x4;
- vreau un avion F3A
ce are omul nevioe si nu se indura/nu are sa dea banii.
Avantajele ar fi mai multe.
- cei pe care ii mananca in mod constant sa ceara au un loc unde posta.
- unii pot fi ajutati ceea ce va duce la satisfactie din toate partile
- unii vor abera spre deliciul asistentei.
Inafara de aspectele picante care vor da savoare topicului eu as fi printre cei care vor da cu placere. Am multe adunate de care nu mai am nevoie dar nu le pun la moca. Motivele sunt mai multe, printre altele la moca e un grup de abonati care vor orice pica indiferent daca au sau nu ce face cu obiectul respectiv:
exemplu: eu - dau moca o elice 24x16 pentru benzinar de 50 cm3. primul care imi scrie - salut, o vreau. eu - ai benzinar ? raspuns: nu, am o masinuta. Si ce faci cu elicea ? el: e primul pas catre avionul visurilor mele, etc, etc.
Alt motiv e ca sunt chestii marunte, nici macar nu stiu ca le mai am. Daca vad o cerere se aprinde un beculet.
Asa cel care scrie ca vrea ceva moca, daca e destept, spune si de ce intr-un mod convingator, cu sansa mari sa obtina ceva. Daca nu, se mai adauga un post la arhiva "sa radem cu ei" a forumului.
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 20 March 2011 - 11:02 AM
stiganas, la 20 March 2011 - 09:23 AM, a spus:
- vreau un motor de 50 g;
- vreau o elice 8x4;
- vreau un avion F3A
ce are omul nevioe si nu se indura/nu are sa dea banii.
Avantajele ar fi mai multe.
- cei pe care ii mananca in mod constant sa ceara au un loc unde posta.
- unii pot fi ajutati ceea ce va duce la satisfactie din toate partile
- unii vor abera spre deliciul asistentei.
Inafara de aspectele picante care vor da savoare topicului eu as fi printre cei care vor da cu placere. Am multe adunate de care nu mai am nevoie dar nu le pun la moca. Motivele sunt mai multe, printre altele la moca e un grup de abonati care vor orice pica indiferent daca au sau nu ce face cu obiectul respectiv:
exemplu: eu - dau moca o elice 24x16 pentru benzinar de 50 cm3. primul care imi scrie - salut, o vreau. eu - ai benzinar ? raspuns: nu, am o masinuta. Si ce faci cu elicea ? el: e primul pas catre avionul visurilor mele, etc, etc.
Alt motiv e ca sunt chestii marunte, nici macar nu stiu ca le mai am. Daca vad o cerere se aprinde un beculet.
Asa cel care scrie ca vrea ceva moca, daca e destept, spune si de ce intr-un mod convingator, cu sansa mari sa obtina ceva. Daca nu, se mai adauga un post la arhiva "sa radem cu ei" a forumului.
pai fa o data rubrica aia si posteaza-l acolo si pe cersetorul ala agramat care vrea 2-3 masinute cu telecomanda (!!!!)
Postat 20 March 2011 - 11:07 AM
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 20 March 2011 - 11:09 AM
"cine poate sami doneze vreo 2 3 masinute cu telecomanda sa pun cipul la un avion cu telecomanda .multumesc:X sa ma contacteze la id sarghe.ionutz(sal trimita prin posra sau curier in ROMAN sau HORIA)
This post has been edited by axelon: Today, 05:48 AM "
Postat 20 March 2011 - 12:03 PM
stiganas, la 20 March 2011 - 09:23 AM, a spus:
:blush: Genial!
Postat 02 April 2011 - 01:30 PM
Vreau sa o pun in functiune dar zimti de la vechile roti s-au deteriorat.As fi tare recunoscator.Multumesc
Doru Davidovici
Postat 02 April 2011 - 02:39 PM
Deci accept ca donatie sau cumpar la pret simbolic (sau accept si schimburi) modele de avioane din WWII (al 2-lea razboi mondial), nu ma intereseaza electronica din ele, vreau numai spuma, balsa sau din ce or fi facute.
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 02 April 2011 - 04:32 PM
Postat 02 April 2011 - 07:21 PM
pilo, la 20 March 2011 - 11:07 AM, a spus:
Accept si cu ceva bani daca e....
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 03 April 2011 - 06:39 AM
Aceasta postare a fost editata de pilo: 03 April 2011 - 06:40 AM
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 03 April 2011 - 08:27 AM
pilo, la 03 April 2011 - 06:39 AM, a spus:
Ma pilo, cit te dai dupa deget... spune-i omului exact cit ceri sau fa-l cadou !
Postat 03 April 2011 - 08:51 AM
aedrin, la 03 April 2011 - 08:27 AM, a spus:
pilo a cerut, nu a oferit. Nici macar nu urmariti topicul, doar cititi ultima postare. :)
Postat 03 April 2011 - 09:32 AM
1.Vreau si io piesa x; ofer si bani sau altceva daca e nevoie... Si atunci e clar pt rubrica de ``cumparari``.
2. Dati-mi si mie piesa x, ca pot sa fac ca lupu sau ca ori ce vrea donatoru`. Si atunci e o tziganie care face de ras forumul.
PS. Cand cineva nu mai are ce face cu x chestie o da la ``moca``; asta e ok; dar sa facem rubrica de cerseala pe fata, e de KKT!!!
Postat 03 April 2011 - 09:58 AM
Acu... Hess nu stiu daca e neaparat tiganie, este un fel de rubrica de cerseala e adevarat, dar nu as cataloga-o ca fiind cerseala.
Adica, ai (sa presupunem) un prieten care are acelasi hobby si-i la un moment dat ai spart o ceva... elice na!
Stiind sau banuind ca el are elice ca aia zbieri la el (ca sta peste drum de tine si l-ai vazut in curte) " Bai Cutare, da ma si mie o elice xspe pe tispe ca am fost bou si am spart-o pe asta a mea!" ?
Eu asa as face. Bogdan Adam sta peste drum, el este mai tipicar si mai atent decit mine, si daca stric ceva ma duc cu miloaga la el, pentru ca si el poate veni oricind la mine sa-l ajut cu ceva.
Acu` sa ne raportam la forum. Se presupune ca toti de aici suntem o gasca mare de prieteni, care s-au strins pe un cimp virtual, si care interactioneaza cu sfaturi, cu vinzari, cu moca - isme, mici, bere, a, nu, eu vreau un pahar de vin, multumesc! si alte asemenea.
Pe pricipiul copilu` care nu plinge nu papa, poate ai cine stie ce corcoatza de care ai uitat sau nu ai postat-o de lene si vine unul disperat ca nu gaseste, sau nu are bani sa ia una noua si cere. Acu` ce faci, nu-i dai omului ce are nevoie ?!?
Evident exista si o limita de jos, de exemplu creatura aia care vroia cipuri de masinuta sa puna la avion (...cu motor ia-ma si pe mine-n zbor ca astia-s prosti de mor!)
Postat 03 April 2011 - 01:36 PM
AG-74-HESS, la 03 April 2011 - 09:32 AM, a spus:
1.Vreau si io piesa x; ofer si bani sau altceva daca e nevoie... Si atunci e clar pt rubrica de ``cumparari``.
2. Dati-mi si mie piesa x, ca pot sa fac ca lupu sau ca ori ce vrea donatoru`. Si atunci e o tziganie care face de ras forumul.
PS. Cand cineva nu mai are ce face cu x chestie o da la ``moca``; asta e ok; dar sa facem rubrica de cerseala pe fata, e de KKT!!!
Ai dreptate, ca mai intotdeauna.
Postat 04 May 2011 - 12:53 AM
Paul Razvan, la 02 April 2011 - 01:30 PM, a spus:
Vreau sa o pun in functiune dar zimti de la vechile roti s-au deteriorat.As fi tare recunoscator.Multumesc
Am o pereche in starea din poza atasata.
Daca mai esti interesat, da-mi adresa pe PM ca sa ti le trimit.

Emil Cioran
Postat 30 May 2011 - 06:44 PM
Postat 30 June 2011 - 04:46 PM
elicii (nu conteaza marimea , forma , materialul )
trenuri de aterizare
parti avioane / elicoptere
Postat 30 June 2011 - 07:33 PM
PS.Foarte tziganie frate, peria-mi-ati semnatura!