Pagina 1 din 1
hexakopter un elicopter cu 6 elicii
Postat 16 February 2010 - 09:00 AM
nen77, la Feb 15 2010, 09:53 PM, a spus:
daca nu ar fi 1400 euroi kitu as zbura cu ala cu 8 motoare
Am in plan un tricopter modificat in hexa , dar mai strang bani (am de tri dar nu de hexa - mai imi trebuiesc de inca 3motoare si trei regulatoare ) . Cost = vre-o 300E dar spre deosebire de cel din film nu are stabilizarea aia jmechera cu GPS , ar zbura ca un tricopter obisnuit dar cu capacitate mai mare de incarcare .
Tricopter :
http://www.youtube.c...h?v=PW9z61z9LC0
HK500GT ,EZGlider twin ,Mini Tricopter
Postat 16 February 2010 - 11:51 AM
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Postat 16 February 2010 - 07:05 PM
Ahernar, la Feb 16 2010, 09:00 AM, a spus:
Am in plan un tricopter modificat in hexa , dar mai strang bani (am de tri dar nu de hexa - mai imi trebuiesc de inca 3motoare si trei regulatoare ) . Cost = vre-o 300E dar spre deosebire de cel din film nu are stabilizarea aia jmechera cu GPS , ar zbura ca un tricopter obisnuit dar cu capacitate mai mare de incarcare .
Tricopter :
Tricopter :
Nice :D
Detinator de Traxxas Slash cu lumini!
Acumulator: 5000 mAh 3S LiPo
Acumulator: 5000 mAh 3S LiPo
Postat 16 February 2010 - 08:12 PM
Ahernar, la Feb 16 2010, 09:00 AM, a spus:
mai imi trebuiesc de inca 3motoare si trei regulatoare ) . Cost = vre-o 300E dar spre deosebire de cel din film nu are stabilizarea aia jmechera cu GPS , ar zbura ca un tricopter obisnuit dar cu capacitate mai mare de incarcare .
Chestiile astea functioneaza cu gyro-uri obisnuite ?
Fiecare motor cu gyro-ul lui? 2 motoare la un gyro? Exista un sistem mai complex care controleaza toate motoarele ?
Se poate face stabilizarea doar din gyro-uri normale ?
Vorbesc de o varianta simpla fara gps-uri si alte chestii...doar un x-copter cu 3 sau mai multe motoare care sa fie controlabil cat de cat....
Pe partea de tx-rx, ma gandesc ca e oarecum similar cu mixurile de elicopter...cel putin la varianta ta cu 3 motoare.
cele 3 motoare sunt actionate de canalele ce controleaza la elicopter cele 3 servo de swashplate (120grade)... gresesc?
Postat 16 February 2010 - 08:23 PM
alexvid, la Feb 16 2010, 08:12 PM, a spus:
Chestiile astea functioneaza cu gyro-uri obisnuite ?
Fiecare motor cu gyro-ul lui? 2 motoare la un gyro? Exista un sistem mai complex care controleaza toate motoarele ?
Vorbesc de o varianta simpla fara gps-uri si alte chestii...doar un x-copter cu 3 sau mai multe motoare care sa fie controlabil cat de cat....
Pe partea de tx-rx, ma gandesc ca e oarecum similar cu mixurile de elicopter...cel putin la varianta ta cu 3 motoare.
cele 3 motoare sunt actionate de canalele ce controleaza la elicopter cele 3 servo de swashplate (120grade)... gresesc?
Exact . Este comandat direct din statia ccpm pe canalele servo-urilor . Un giro pe motor. Eu ma gandesc sa adaug inca trei motoare comandate simultan de throttle (fara giro-uri) dar nu stiu daca merita , sunt in deliberari .
Nu toate giro-urile sunt potrivite , am inteles ca telebee sunt bune . Stiu un thread bun pe RC Groups , am sa-l caut .
Aceasta postare a fost editata de Ahernar: 16 February 2010 - 08:24 PM
Postat 16 February 2010 - 08:39 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1