Buna ziua.Sunt nou pe forumul asta.M-am ocupat in trecut de navo da m-a izbit si microbul cu heli(asta de cand am primit cadou o chinezarie).Zilele astea intru in posesia:
Trex 450XL-http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?showtopic=25913
Am mai cumparat la el:
1-giro-futaba gy-401
2-2 pakuri 3s 2500 de la robbe
3-incarcator cu egalizare graupner
4-O statie E-FLY ETC62(depaseam bugetul daca luam un futaba sau un jr)
Fiind incepator am nevoie de niste indrumari inainte de a incepe efectiv sa zbor:
1-mai trebuie sa cumpar altceva in afara de ce am luat.
2-Stie cineva daca cu statia E-FLY ETC62 pot sa ma joc cu simulatorul(evetual ce cablu/adaptor usb mai trebuie cumparat)
3-sfaturi legate de reglare(am citit oleaca manualele puse de primus)
4-alte sfaturi pentru a evita prea multe crashuri.
5-Deja am toata electronica de la barca(basic stamp de la parallax, o gramada de senzori-compas acelerometru, senzor de ping,senzor infrared) pe care as vrea sa o adaug pe heli.M-ar interesa mult si un exemplu de web/wifi cam.De asemenea cat de mult poate fi incarcat trex-450.
Multumesc mult si sper sa ma tina cat mai mult pasiunea pentru heli(cam scumpa ce e drept):)
Adrian Lazar
Pagina 1 din 1
Incepator heli Incepator heli-Trex 450 xl -sfaturi
Postat 26 January 2010 - 12:09 AM
http://www.rcpowers..../blog.php?b=232
se pare ca merge cu cablul ei la fms deci o sa poti rfg4.5.021. ceea ce e mare economie daca esti calculat si nu te gadila(ce naspa e) degetele tare.
cat despre firma art-tech......uf, doar nu crezi ca degeaba multi isi cumpara tx si rx bune. daca iti face figuri in zbor o sa depasesti bugetul sigur. plus ca fiind mai putin cunoscuta probabil o sa-i fie mai greu de programat celui ce iti sare in ajutor.
ma rog nu stiu daca rex e heli de inceput. important e sa nu iti taie vreo ceva. si vorbesc serios, sunt destui pe orice forum care au luato peste picioare de la heli iar la italieni spunea ca unu cu ceva clasa 450 si-a scos un ochi. grija mare ca nu sunt jucarii au destui Watti. daca ceva iti pare suspect la zbor sau nesigur ai grija. si sa ai faci control inainte de zbor ca orice pleaca din rotor e ca o schija.
Distractie placuta!!!ÂÂ
se pare ca merge cu cablul ei la fms deci o sa poti rfg4.5.021. ceea ce e mare economie daca esti calculat si nu te gadila(ce naspa e) degetele tare.
cat despre firma art-tech......uf, doar nu crezi ca degeaba multi isi cumpara tx si rx bune. daca iti face figuri in zbor o sa depasesti bugetul sigur. plus ca fiind mai putin cunoscuta probabil o sa-i fie mai greu de programat celui ce iti sare in ajutor.
ma rog nu stiu daca rex e heli de inceput. important e sa nu iti taie vreo ceva. si vorbesc serios, sunt destui pe orice forum care au luato peste picioare de la heli iar la italieni spunea ca unu cu ceva clasa 450 si-a scos un ochi. grija mare ca nu sunt jucarii au destui Watti. daca ceva iti pare suspect la zbor sau nesigur ai grija. si sa ai faci control inainte de zbor ca orice pleaca din rotor e ca o schija.
Distractie placuta!!!ÂÂ
Videoclipurile mele Spektrum DX8
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)

Arata acest topic
Pagina 1 din 1