TAIERE/DECUPARE/GRAVARE CU INSTALATII LASER Orice material nemetalic si in curand si materiale metalice
Postat 05 January 2010 - 12:38 PM
- placute pentru firme, birouri, hoteluri, restaurante realizate din plexiglas,materiale plastice sau metalex; placutele poti fi realizate din plexiglas, ABS, metalex pâna la dimensiuni de 500 x 500 mm
- personalizare telefoane mobile
- gravari industriale pe diferite obiecte din materiale plastice, lemn si in curand metal
- servicii de gravare/taiere/decupare pentru materialele lemnoase utilizate în industria mobilei,aeromodelism si navomodelism.
- Cadouri si obiecte promotionale personalizate:
- materiale textile: tricouri
- obiecte de încaltaminte
- portmoneuri
- curele de ceas
- curele de pantaloni
- agende
- materiale plastice: - brelocuri
- carduri
- pixuri
- sticla
- scrumiere
- cani
Produse obtinute prin taiere/decupare: litere volumetrice din polistiren,plexiglas
Selagea Mihai
tel:0747.060.213
e-mail:m.selagea@yahoo.com
Postat 07 January 2010 - 08:04 PM
"Salut si merci pt urare!Da, sunt din Bucuresti,sorry ca n-am completat si rubrica cu localitatea.
Pt lemn de balsa de pana in 5 mm ofer un pret de 2.5 ron/ metru liniar.
Ti-am raspuns asa ca nu stiu de ce nu merge sa postez sau imi apare foarte tarziu.
Toate cele bune!"
Ideea este ca omul nu mai poate sa posteze, nu se stie de ce.
Chestia e ca nici io nu mai pot sa (re)editez mesaje de-ale mele. Nici io nu stiu de ce. Sa fie Google Crome de vina?...
Postat 08 January 2010 - 05:27 PM
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 08 February 2010 - 03:02 PM
m.selagea, la Feb 7 2010, 08:09 PM, a spus:
Ca dai UP la 2 zile sa zicem ca trecem cu vederea o singura data.
Ce inseamna ca prelucrati si materiale metalice? Debitare, sudare, sau ce? Si macar ceva aproximativ legat de preturi. Un exemplu n-ar strica, sa ne facem o idee.
Mult succes!
Telefon: 0721 385365
Postat 12 February 2010 - 11:09 AM
Postat 02 March 2010 - 05:02 PM
m.selagea, la Feb 12 2010, 11:09 AM, a spus:
Unde ai atasat, ca nu se vede? Te ajut cu postarea daca e dimensiune mare de poza. Sunt ceva interese, asa ca ajut cat pot. As fi bucuros daca printre picaturi, ai veni cu detalii din cand in cand. De exemplu, vad ca unii taie materiale subtiri. Poti face sabloane sau nervuri in placaj subtire sau balsa?
Ai material eloxat sau altceva metalic, potrivit pentru gravare de sigle? Sa zicem dimensiuni de 200x50mm, sau mai mici?
La fisierele de tip rastru, sa zicem ca ar fi ceva BMP, cam cum se calculeaza pretul? Nu vreau metoda exacta. Doar o idee, sa nu mor prost... E pe timp de prelucare, pe suprafata, pe ochi frumosi?
Spor la treaba!
PS. Ati rezolvat-o cu taierea tablelor? Am studenti care vor sa faca proiecte si nu au la cine sa apeleze. Nu-ti face sperante de productie de masa.
Multa bafta!
Telefon: 0721 385365
Postat 11 September 2011 - 06:45 PM
bitex, la 02 March 2010 - 05:02 PM, a spus:
Ai material eloxat sau altceva metalic, potrivit pentru gravare de sigle? Sa zicem dimensiuni de 200x50mm, sau mai mici?
La fisierele de tip rastru, sa zicem ca ar fi ceva BMP, cam cum se calculeaza pretul? Nu vreau metoda exacta. Doar o idee, sa nu mor prost... E pe timp de prelucare, pe suprafata, pe ochi frumosi?
Spor la treaba!
PS. Ati rezolvat-o cu taierea tablelor? Am studenti care vor sa faca proiecte si nu au la cine sa apeleze. Nu-ti face sperante de productie de masa.
Multa bafta!
Execut taieri si marcari de table pe masina cu laser(TRULASER 3030)orice forma,se executa desenul pe calculator si masina taie dupa desenul executat,scris litere,sabloane,orice inox gros max.10mm /aluminiu max.8mm si otel max.20mm Contact: office1968@gmail.com sau 0721149925
Postat 24 December 2011 - 10:30 PM
Fisiere atasate
-
1118331312.pdf (58.33K)
Number of downloads: 174

Aero: DX6i,FalconWing,UltimateS,TelinK Yak55-M ; Auto:Sanwa Mx-3x,TA5-VDF Drift,SC10 4x4 fr Street.
KEEP IT SLIDEWAYS
Postat 27 December 2011 - 08:09 AM
Postat 28 December 2011 - 08:53 AM
viopav, la 27 December 2011 - 08:18 PM, a spus:
salut
incerc sa-ti tai eu daca ai material,desene si daca materialul nu contine clor.asta dupa sarbatori
pot taia acril sau plexigalas pina la 8 mm din 2 treceri.bineinteles si alte materiale nemetalice cu conditia de mai sus.
toate cele bune