Modelism - RHC Forum: Web Cam-->Video Cam - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

Web Cam-->Video Cam

#91 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 04 November 2006 - 09:43 PM

inca una

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-8-1162669415.jpg

"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#92 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 05 November 2006 - 10:03 PM

voi ce ati mai facut cu camerele??de a mea ce ziceti in stadiu final (ultimile 2 poze).O sa va pun poze din aer cand le fac.Ma gandesc sa zbor peste stadion si sa pozez stadionu. :)
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#93 Useril este offline   cristirenault 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 15-October 06

Postat 06 November 2006 - 09:42 AM

Am zis sa nu deschid un nou topic si intreb aici ... stie cineva ce as putea sa pun sa leg o camera video pentru supraveghere la poarta , pe reteaua de cablu CATV care o am in casa , adica sa ma leg pe acelasi cablu coaxial care imi duce semnalul CATV la televizoare prin toata casa , deci camera mea sa fie pe un canal si sa am si restul de programe neafectate . Providerul de cablu este Astral.
Multumesc.
0

#94 Useril este offline   mishu_g 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 541
  • Inregistrat: 22-November 06

Postat 22 November 2006 - 06:17 PM

o camera web pe USB este destul de simpla din punct de vedere hardware, controlul acesteia facandu-se soft iar transmisia semnalululi de pe portul USB prin radio este o adevarata aventura avand in vedere rata de transfer.
Eu cred ca potzi folosi o camera miniatura cu iesire videocomplex pe care o "dezbraci" de tabla in care este ambalata inlocuind-o cu una mai usoara (pretul unor asemenea camere este in jur de 150-200 RON) iar pe post de emitator potzi confectiona un montaj dupa o schema de pe net (vezi www.epanorama.net) receptia facand-o cu un banal tv portabil.
Eu am incercat acum catziva ani shi instalatzia merge perfect shi acum la distantza de vreo 300 m.
0

#95 Useril este offline   mishu_g 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 541
  • Inregistrat: 22-November 06

Postat 22 November 2006 - 06:24 PM

Pentru Cristirenault

Potzi face perfect ceea ce vrei .
Eu am facut asha ceva la blocuri inainte de se introduce retzeaua de la Astral.Oricum la tine este simplu.
Dai o tura prin orice talcioc, cumperi un modulator de videocasetofon (eventual un video facut varza !!!), itzi faci rost de ceva scule shi legi treaba cam asha:
- firul de la Astral il bagi in intrarea de la modulator (mufele se potrivesc perfect)
- ieshirea de la modulator o bagi in TV
- cablul video de la camera il bagi in intrarea video a modulatorului (de data aceasta vei avea nevoie de un ciocan de lipit, nishte sarme shi probabil ceva mufe)
- itzi faci rost de un alimentator stabilizat de 9-12 V cu care alimentezi modulatorul (vezi recuzita de la punctul anterior)

Dai drumul la TV, cautzi pe canale shi probabil undeva prin UHF pe canalele 30-40 vei prinde shi semnalul care te intereseaza.

Gata !!!
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu