2) Cat priveste sunetele legate de remorca, nu pot spune exact ca nu le-am probat dar este foarte posibil sa fie deoarece atat servoul ptr (de)zavorarea remorcii cat si modulul de infrarosii ptr transmiterea de comenzi la picioare sunt ambele legate de modulul de sunet. Ori nu vad rostul acestor legaturi daca nu ar fi simulat niste sunete. Dar sunt convins ca poti afla cu google translate mai multe de pe siteul lor.
3) Tipurile de lumini sunt urmatoarele:
Semnalizari independent de pozitia volanului dar numai timp de 5 aprinderi/stingeri consecutive. :D
Lumini de avarie cat timp se doreste.
Un grup de becuri sa le zicem principale (faruri principale).
Un grup de becuri sa le zicem auxiliare (lumini de pozitie fata si spate).
Lumina de mers cu spatele.
Frana.
Toate iesirile sunt pentru becuri de 6V pentru acumulator de 7,2V sau 12V pentru acumulator de 12-13V. Leduri se pot pune DOAR CU REZISTOR INSERIAT calculat in functie de culoarea ledului si tensiunea de alimentare.
4)Nu are nimic legat de vibratie. :( :( (Aici trebuie facuta o paranteza: din cauza vibratiilor pot aparea niste sunete mecanice de zanganit ale unor piese de pe camion, dar e pacat totusi ca lipseste vibratia.)
Pretul nu-i chiar exobitant dar este mai mare. Eu personal, care m-am jucat cu ambele sisteme, il prefer pe Servonaut.
l.e. Gigel, tu ai folosit MFU2 ? Caci vreau sa te intreb ceva legat de semnalizare la acest modul.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 28 March 2011 - 02:55 PM

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla