Mai tine cineva minte postul meu in care vroiam sa-mi iau un HBK2? Ee, nu l-am mai luat din motive financiare. Dar nu despre asta este vorba, tot acolo am zis si despre coaxialul cu care ma mai distram din cand in cand, cu bateria busita. O celula pare umflata, nu e mai mare ca cealalta decat daca ma uit foarte atent, si e mai moale la atingere, parca ar fi un balon cu apa, cealala e tare tun. Acum, am scos-o din hibernare sa nu o las sa se descarce singua, am suflat parful de pe ea si am pus-o la incarcat. M-am uitat la ea in timpuil incarcarii sa nu se umfle, nu s-a umflat si nici nu s-a incalzit, dar a fost un moment in care s-a aprins puternic beculetul verde si pe urma de odata s-a stins. Dupa o ora de incarcare (de 2 ori mai putin ca de obicei) s-a aprins becul verde care indica ca e incarcat si a ramas aprins :lol: Am luat voltmetrul si am verificat fiecare celula in parte: una 4V, cealalta 1.2V... De asemenea, firele de la mufa de egalizare erau cam caldute dupa incarcare, si nu par de loc subtiri, cred ca a tras cam mult curent la incarcare. Mai e vre-o cale s-o invii? Pentr ca am cautat peste tot in Romania (adica in alea 3 magazine online care le stiu) si nu am gasit baterie cu aceleasi dimensiuni, ea intrand strans in carcasa. (2S 850mAh 65 * 35 * 10 deja le-am invatat)
PS: Am vazut 2 benzi cu 8 fire dupa ce am scos-o din acea carcasa de plastic care o fixa pe elicopter. Asta inseamna ca are 8 celule? Adica, cele doua celule care le are sunt impartite in inca 8 puse in paralel? Sau are procesor in 8 biti? Ma scuzati daca pun intrebari tampite.
O poza din ziua in care s-a umflat bateria. Asta e inainte de incindent. Cred ca a cazut cam tare pe asfalt.
http://img693.imageshack.us/img693/7524/lamamaia044.jpg
Aceasta postare a fost editata de Mirc_El: 05 January 2010 - 03:14 PM