Modelism - RHC Forum: manual hitec - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

manual hitec

#1 Useril este offline   leutu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 26-October 08

Postat 28 December 2009 - 04:18 PM

Salut,ma poate ajuta cineva cu un manual de la statia HITEC OPTIC6,in romineste? Tel 0722212568_imi dati bip si va sun.Multumesc!
0

#2 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 28 December 2009 - 04:28 PM

Nu cred ca ai sansa sa gasesti asa ceva, de ce nu traduci ce iti trebuie din manualul englezesc in romana cu gogu translate?
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#3 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 28 December 2009 - 04:32 PM

Adica asa ? :

"Felicitări! Acum, proprietarul unui Optic HITEC, una extrem de sistem radio versatil de control care pot fi utilizate ”n mod eficient de către atât ”nceputul ÅŸi piloÅ£i maestru. Transmiţător poate fi programate pentru aeronave / planoare sau elicopterelor, toate cu speciale amestecare funcÅ£ii, astfel că poate găzdui model de multe configuraÅ£ii. PuteÅ£i stoca de programare pentru opt diferite modele in acest sistem puternic! Transmiţător va aminti toate setările pentru fiecare dintre modele diferite pentru totdeauna -- nici un acumulator de rezervă este ”ntotdeauna necesară. Cu trecerea programabile, acesta poate fi utilizat cu toate ppm / modele de receptor FM, chiar ÅŸi cele de la alte marci! Butoane Sistemul permite rapid de date mărime de intrare ”n uÅŸor de citit afiÅŸaj LCD. Cu sa electronică trims digitale, nu veÅ£i pierde poziÅ£iile dvs. tapiterie din nou, , deoarece ele stau ”n acelaÅŸi loc, le-ai lasat pentru fiecare Modelul stocate ”n memoria! AveÅ£i posibilitatea să selectaÅ£i On-Off switch-uri pentru mai multe funcÅ£ii, ÅŸi aveÅ£i posibilitatea să atribuiÅ£i chiar acceleratia la o on-off switch, mare pentru Electrice! De programare standard
Caracteristicile includ servo de mers ”napoi pentru toate canalele, subtrims, sfârÅŸitul punctul de a regla pe toate canalele, ratele de dual (cu alegerea comutator), ÅŸi exponenÅ£ială. Pre-programată funcÅ£ii ÅŸi programabile Malaxoare de a vă permite să utilizeze sistemul pentru orice tip de model de tine poate imagina. Pentru cei de ”nvăţare pentru a zbura, transmiţător are "buddy-box", capacitate, astfel incat sa poate conecta un al doilea HITEC transmiţător cu o parte opÅ£ională cablul de formator # 58310 pentru formare profesională de către un pilot instructor. "

Mai bine se apuca sa invete engleza...

Sunt curios importatorul daca livreaza un manual tradus, asa cum ar fi obligat legal :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 28 December 2009 - 04:33 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#4 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2396
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 28 December 2009 - 05:57 PM

Vezi postarearenatoa, la Dec 28 2009, 04:32 PM, a spus:

Adica asa ? :

"Felicitări! Acum, proprietarul unui Optic HITEC, una extrem de sistem radio versatil de control care pot fi utilizate ”n mod eficient de către atât ”nceputul şi piloţi maestru. Transmiţător poate fi programate pentru aeronave / planoare sau elicopterelor, toate cu speciale amestecare funcţii, astfel că poate găzdui model de multe configuraţii. Puteţi stoca de programare pentru opt diferite modele in acest sistem puternic! Transmiţător va aminti toate setările pentru fiecare dintre modele diferite pentru totdeauna -- nici un acumulator de rezervă este ”ntotdeauna necesară. Cu trecerea programabile, acesta poate fi utilizat cu toate ppm / modele de receptor FM, chiar şi cele de la alte marci! Butoane Sistemul permite rapid de date mărime de intrare ”n uşor de citit afişaj LCD. Cu sa electronică trims digitale, nu veţi pierde poziţiile dvs. tapiterie din nou, , deoarece ele stau ”n acelaşi loc, le-ai lasat pentru fiecare Modelul stocate ”n memoria! Aveţi posibilitatea să selectaţi On-Off switch-uri pentru mai multe funcţii, şi aveţi posibilitatea să atribuiţi chiar acceleratia la o on-off switch, mare pentru Electrice! De programare standard
Caracteristicile includ servo de mers ”napoi pentru toate canalele, subtrims, sfârşitul punctul de a regla pe toate canalele, ratele de dual (cu alegerea comutator), şi exponenţială. Pre-programată funcţii şi programabile Malaxoare de a vă permite să utilizeze sistemul pentru orice tip de model de tine poate imagina. Pentru cei de ”nvăţare pentru a zbura, transmiţător are "buddy-box", capacitate, astfel incat sa poate conecta un al doilea HITEC transmiţător cu o parte opţională cablul de formator # 58310 pentru formare profesională de către un pilot instructor. "

Mai bine se apuca sa invete engleza...

Sunt curios importatorul daca livreaza un manual tradus, asa cum ar fi obligat legal :rolleyes:

renato,personal ma indoiesc de asa ceva.eu am primit manualele pt produsele cumparate doar dupa ce am facut scandal ca ii dau in judecata si ca nu respecta legea si ca in caz de garantie nu sunt responsabil...asa ca n-au avut ce face ..sa nu se puna cu nebunul,cu toate ca exact cum ai zis legal asa ar trebui dar cat se respecta la noi legislatia,mai ales de aceste firme de modelism care si asa sunt foarte putine.sunt curios cand voi primi statia dc va avea un manual tradus?? :rolleyes:
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#5 Useril este offline   leutu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 December 2009 - 08:25 PM

Vezi postareaoachidori, la Dec 28 2009, 05:57 PM, a spus:

renato,personal ma indoiesc de asa ceva.eu am primit manualele pt produsele cumparate doar dupa ce am facut scandal ca ii dau in judecata si ca nu respecta legea si ca in caz de garantie nu sunt responsabil...asa ca n-au avut ce face ..sa nu se puna cu nebunul,cu toate ca exact cum ai zis legal asa ar trebui dar cat se respecta la noi legislatia,mai ales de aceste firme de modelism care si asa sunt foarte putine.sunt curios cand voi primi statia dc va avea un manual tradus?? ;)

Pe mine practic ma intereseaza cum as putea-o actiona ca eleroanele sa functioneze si ca flapsuri!Restul i-am cam dat de capatii.
0

#6 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2396
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 30 December 2009 - 08:30 PM

Vezi postarealeutu, la Dec 30 2009, 08:25 PM, a spus:

Pe mine practic ma intereseaza cum as putea-o actiona ca eleroanele sa functioneze si ca flapsuri!Restul i-am cam dat de capatii.

cred ca dc am inteles eu bine ar trebui sa ai activata functia flaperon.cum se face depinde de fiecare statie!!
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#7 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 30 December 2009 - 08:47 PM

FLPN - Flaperon Mixing - pag 30 manual.
Eleroanele pe canalele 1 si 6, daca ai un singur servo sau cablu Y nu se poate.
Activezi functia, si din momentul acela cu sliderul lateral stanga misti eleroanele ca si flapsuri.
Legat de asta ai si functia LAND - landing - aterizare - pagina 33, cu care poti seta o configuratie a flapsurilor impreuna cu profundorul care sa o ai la indemana cu o singura comutare de buton, in momentul aterizarii.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#8 Useril este offline   leutu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 30 December 2009 - 10:19 PM

Vezi postarearenatoa, la Dec 30 2009, 08:47 PM, a spus:

FLPN - Flaperon Mixing - pag 30 manual.
Eleroanele pe canalele 1 si 6, daca ai un singur servo sau cablu Y nu se poate.
Activezi functia, si din momentul acela cu sliderul lateral stanga misti eleroanele ca si flapsuri.
Legat de asta ai si functia LAND - landing - aterizare - pagina 33, cu care poti seta o configuratie a flapsurilor impreuna cu profundorul care sa o ai la indemana cu o singura comutare de buton, in momentul aterizarii.

Multumesc foarte mult!Momentan am cabluY dar o sa incerc asa cum ai zis.Sarbatori fericite!!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu