Milet, la Mar 16 2010, 08:41 AM, a spus:
Adistu,multzam mult,e super ideea ta. Exact asta cautam. M-ai pus pe ganduri cu statia SPRING. O sa o am in vedere pentru alta barcuta care o sa o fac pt mine pe la vara. Nu inteleg ce-i cu becul de min.A
Mersi,
BEC ( reprezinta un device electronic ce reduce tensiunea de la Bateria de peste 6v ( presupusa de 7 Volti-x Volti) la tensiunea de 5/6V cu care alimentezi receptorul si implicit servourile actionate de acesta. Daca ai mai multe servoruri... si sunt puternice, acest BEC este bine sa aibe peste 3A pentru a putea "duce" toate aceste componente: servo carma, servouri cuve, receptor, poate si sistem de iluminare etc. Daca vei merge cu o tensiune de 6V la acumulatori... nu mai ai nevoie de BEC pentru alimentarea receptorului... desi cam intotdeauna Bateria se incarca la peste 6V si tot trebuie sa pui ceva ca sa mai scazi putin.
Pana te apuci de o barcuta pentru tine ar fi bine sa citesti toate topicele.
Sunt interesante si urmatoarele: Vanzari, Tehnice, Barcute de viteza... si nu numai.
de regula cei mai vechi sunt iritati de cei care nu citesc... nu se documenteaza dar pun intrebari care au mai fost puse si la care s-a raspuns deja... si eu consider ca au dreptate.
spor la treaba.
:lol:
Aceasta postare a fost editata de Adistul: 16 March 2010 - 01:14 PM