bebeus, la Dec 27 2009, 05:24 PM, a spus:
Buna seara!
Stie cineva o schema electrica pentru o barcuta cu 2 motoare?? Multumesc mult!!
Scuze ca te iau asa inca de la inceput, dar e incompleta cererea ta. O schema electrica iti pot da si eu. Legi acumulatorul la cele doua motoare si barca probabil ca va merge inainte, dupa cum e fixata directia. Asta daca ai legat firele bine, ca altfel merge inapoi sau se roteste aproape in loc... Daca vrei, pot sa si desenez!
Presupun ca nu te multumeste raspunsul meu. Te-as ruga sa revii cu informatii suplimentare. Pe langa faptul ca ajuti si pe cei care vor sa raspunda, iti clarifici o parte din probleme, singur. Parol!
Ai echipament RC? Ce fel de motoare sa fie? Cam ce tensiune de alimentare vrei? Pentru ce faci barca? Materialele sunt legate si de performante, si uneori conteaza. Ideea e sa revii cu detalii despre ce vrei.
Poti lega motoarele astfel incat sa se comporte ca un singur motor, sau poti incerca schimbarea directiei din motoare si schema electrica o sa fie alta.
Cam toti de pe la navo te-ar putea ajuta. Stai pe aproape! Bine ai venit printre noi sau printre ei, ca eu nu fac navo, dar ma bag in seama de sarbatori!