Nu am mai intalnit pana acum sistemul asta, deci cum prind sistemul ala pentru elice de motor?
http://img707.imageshack.us/img707/3012/pict0015oy.th.jpg
Pagina 1 din 1
cum prinde elicea
Postat 20 December 2009 - 06:21 PM
cosminx, la Dec 20 2009, 06:14 PM, a spus:
Mersi mult Lol :rolleyes: eu incercam sa-l montez in partea cealalta.. cam ciudat motorul asta nu inteleg ce rol mai are axul ala iesit prin fata
Pai pe axul asta poti pune un altfel de sistem de prindere elice, care se strange pe ax.

"My wings are a thousand books."
Postat 29 July 2010 - 11:59 AM
Bine bine, dar cat de tare trebuie stransa piulita care blocheaza penseta pe axul motorului?
Intreb pentru ca la primul test l-am strans mai "cu mila", de teama sa nu rup ceva si am avut surpriza ca la turatie maxima sa-mi zboare elicea tocmai in perdea... Noroc ca n-a vazut sotia si nu s-a intamplat nimic. Pentru siguranta am strans mai "barbateste" adaugand si o contrapiulita. Din pacate a doua oara perdeaua n-a mai avut nicio sansa cand am lasat receptorul alimentat iar din radiocomanda am schimbat setarea la motor pe reverse... :)
Toate s-au intamplat cu un Cessna 182!
Jetix,
Intreb pentru ca la primul test l-am strans mai "cu mila", de teama sa nu rup ceva si am avut surpriza ca la turatie maxima sa-mi zboare elicea tocmai in perdea... Noroc ca n-a vazut sotia si nu s-a intamplat nimic. Pentru siguranta am strans mai "barbateste" adaugand si o contrapiulita. Din pacate a doua oara perdeaua n-a mai avut nicio sansa cand am lasat receptorul alimentat iar din radiocomanda am schimbat setarea la motor pe reverse... :)
Toate s-au intamplat cu un Cessna 182!
Jetix,
Hitec Aurora9, Turnigy9X+FrSky telemetry, Cessna 500 class, Easy Glider Pro, Diamond 2500, Exposure, Breeze Pro, aripa zburatoare depron/balsa/polystirene, quad/tri/hexa/copter (Naza, MK) and next ...octokopter.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1