Reactia familiei la Hobby Cum reactioneaza ei la hobbyul nostru?
Postat 28 May 2004 - 07:38 AM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 28 May 2004 - 07:48 AM
Parerea mea!
big
Postat 28 May 2004 - 07:58 AM
aici eu am bafta ca sambata si duminika am program sa-mi scot copilu prin parcuri cat mai mult
asa ca ...oricum la camp e mai putina poluare etc
ramane in picioare problema radiocomenzii...
Postat 28 May 2004 - 09:13 AM
Aceste informatii sunt destinate studiului si in nici un caz nu pot fi folosite in scopuri josnice. Daca totusi cineva are intentia sa le foloseasca, o va face pe proprie raspundere, rezultatele putand fi cauzatoare de rani profunde sau chiar divort. Autorul nu-si asuma nici o responsabilitate pentru ele.
Postat 28 May 2004 - 12:22 PM
daca vretzi sa le virusatzi incercatzi sa le ceretzi ajutorul (da numa atunci cand sunt fff bine dispuse) eu asha fac cu mama shi mere (ce e drept foarte rar) da shtitzi vorba aia "ce-i prea mult strica" sau ceva de genu
Postat 28 May 2004 - 04:04 PM
am citit despre marile voastre suferinte si incerc cu timiditate sa ma alatur voua prin urmare la mine povestea e cam asa:
a fost odata acu vreo 20 de ani cand un baiat cu ochi mari da admiratie vedea primul model la casa pionierul din bv si de atunci................
acu am revenit in ale modelismului dupa ceva pauza in camera la mine e ca dupa o explozie ,componente electronice ,lemne scheme si altele ,mama s-a uitat lung si plin de subinteles la mine ,catelu e cel mai intelegator sta cu mine se uita si cel mai fericit e cand ies pe camp,pretena in schimb zice ca m-am tampit dar incearca sa inteleaga,am un porshe electric cu telecomanda si i l-am dat s-al plimbe reactia"numa atat face?
" deci unde e orasul ala minune?????
cu multa stima
Postat 28 May 2004 - 04:24 PM
Cred ca marile suferinte ne vin de la faptul ca nu mai avem incredere in noi.
Este imposibil sa ai un vis implinit sau cel putin pe care ai inceput sa-l traiesti cu un vis pe care urmeaza sa-l visezi, pentru ca apoi sa-l transformi in realitate.? Nu, deloc numai ca altfel vom deveni ai nimanui si ai tuturor totodata, debusolati si lasati in bataia vantului unei "stari" pe care n-o intereseaza soarta noastra, sufletul nostru, iar pe incredere nu da doi bani.
:) :)
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate. .
Postat 28 May 2004 - 04:46 PM
Citeaza
Cred ca marile suferinte ne vin de la faptul ca nu mai avem incredere in noi.
Frumos spus .... din pacate foarte dureros....
Postat 13 June 2004 - 10:13 PM
Sambata ma calca prietenii, iar Duminica e zi de targ si de talcioc pana pe la 10.00, apoi fac piata pana la 12.00, vin si tre' sa curatz cartofii sau pestele, caci ea nu pune mana..., si uite asa se face 13.00 cand stam la masa si apoi tre sa doarma kinderul. Ei, abia de la 13.30 la 17.00 - 18.00 pot spune ca nu ma intreaba de sanatate nimeni, dar nici atunci nu bag mana-n foc... La voi cum e? Cum reusitzi sa faceti "brese"? Nu-i intreb pe cei neinsuratzi sau far de stroumphi, ci pe cei harshitzi in ale casniciei tricksuri... Cum facetzi bre rost de timp pt. surubareala si mai ales in ce doze saptamanale? Ca mie mi-ar terbui sa am zile k pe Marte pt. k sa-mi ajunga macar pe o masea....
Astept sugestii!!
Postat 14 June 2004 - 05:40 AM
Citeaza
spunele ca ai treaba sa vina altadata
in afara de asta muta piata vineri seara;
la mine sambata daca nu cumva sunt de servici,este zi de avioane ,zbor etc.
bineantzeles minorul este calare pe mine-da ma trage el pe mine de maneca hai repara avionu,bate vantu? sa iesim sa zburam.Si iesim
daca "Doamna " zice ceva apare eterna replika:copilu tre sa stea la aer draga! B)
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 14 June 2004 - 05:41 AM
Postat 24 June 2004 - 07:27 PM
REPLICA TARE: NEVASTA, ALTII CAD IN PATIMI MAI GRELE: FEMEI, JOCURI DE NOROC
....... Ceea ce nu i-am spus e cit am cheltuit cu prima transa de materiale ca nu mai pupam eu nimica nimimicuta.....
Scandal am avut pina la vazut zburind pe primul (tre sa spun ca pina la primul zbor reusit am facut 3 crasuri de toata frumusetea de a ajuns sa-mi spuna feciorul " TATA DA SA VEZI CA NICI ASTA NU ZBOARA), dupa aia totul a curs mai lin.
TIMP DE MESTEREALA:
- Daca nu implica zgomot seara dupa ora 9 cind fiecare vrea televizorul (de cind .... eu m-am lasat);
- Daca e cu zgomot: mai intii repar sau fac ceva prin casa dupa care dezastrul e atit de mare incit oleaca de zgomot suplimentar nu se mai simte;
- Timp de studiu dimineata la cafea (a se citi de la 5 juma la sase si)
Oricum dorinta mea cea mai mare e sa-mi molipsesc fecciorul care are 5 ani si jumatate.
Si daca sa indeplini asta dorinta atunci nu mai are ce face .....ca replici se gasesc destule! :huh:
mesaj normal, off topic, inutil ; off topic dar util ; off topic, important .
Postat 25 June 2004 - 10:35 AM
Citeaza
Si eu folosesc aceeasi replica si pana acuma nu am primit replica la replica http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Totusi as mai aduga ceva: ce fain ar fi sa faci modelism in cazino pe masa de poker, cu trabucu-n gura, sticla-n mana si 3 fufe pe picioare :wacko:
Postat 25 June 2004 - 10:49 AM
Fisiere atasate
-
Cerere_de_iesire.doc (30K)
Number of downloads: 298
Postat 25 June 2004 - 11:21 AM
daca nu merge aia fa alta pt mame
pe mama am reushit sa o infectez putzin da azi am
dat-o in bara ca nu i-sm lust ce tzigari trebuia shi a inceput clasica replika:"Numa cabluri, suruburi, motoare, etc. ai in cap!! Tot timpul eshti cu capul in nori!! plec eu la mama o luna shi sa va vad (ca shi tata a dat in mintea mea). "
Faza e ca daca pleaca pot sa ma desfashor linishtit sa fak cat zgomot vreau ca bunica nu zice nimik shi o sa fiu foarte fericit shi oricum cand se va intoarce :"Vaiii ce dor mi-a fost de tine bla bla bla! " da asta tzine numa o zi ca dupa aia incepe chinul :(
shi iara ma face :wacko: cu comentariile ei
PS: daca prima mea racheta iasa o http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_13.gif atunci iara trece la :wacko: pana facem http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_05.gif shi da-i cu replicile vechi :"ai pierdut atata timp cu prostiile tale shi nu ai reushit nimik bla bla bla" shi eu :"da-mi pace ca is nervos shi zbang cu usha de la camera mea"
in orice caz suntem o familie fericita
Postat 26 June 2004 - 01:28 PM
Citeaza
Sa dea dreaq sa gasesti cazinoul cu pricina si sa nu-mi spui si mie,... ca n-o sa-ti ajunga toata Bega sa te speli... :D!!!
...si by the way... ca o axioma la subiectul de fatza: azi am avut mai mult timp liber si profitand de faptul ca nu era nevasta acasa, am facut o proba la un motorash de 7cc in balcon... nebagand de seama faptul ca "mi amor" dadea sa intre in scara blocului... si aici, ca sa facem putina interactivitate, va voi propune spre studiu 3 finalitati:
1) A intrat in casa val vartej tipand la mine c-o sa-mi ridic toti vecinii'n cap...
2) Intra k si la varianta 1 si face vant la motor peste balcon...
3) Intra in casa fara s-o aud si-mi trage o zperietura de mai sa fac pe mine...
Postat 28 June 2004 - 10:03 PM
Raspunsul korect este cel de la pct.3, prin egzperientza celorlalte 2 puncte, am trecut deja... :huh:; deci s-au intamplat toate 3 variantele, chiar daca nu asa spectaculos :angry:!!!
Postat 29 June 2004 - 07:44 PM
Motorul ala, l-am maritat demult... stateam la et.6 :lol: acum stau la 2 si am grija k pamantul din fata balconului sa fie intotdeauna sapat proaspat :lol:!!!
@D3xt3r_Jr.
Deja am cumparat pamant, acum lucru' la projectul de house... :lol:!!!
Postat 29 June 2004 - 07:55 PM
D3xt3r_Jr., la 29 Jun 2004, 10:55, a spus:
...parerea mea
ca sa sperii gainile si catelu,nu??? :lol:
cu grenadele tale.... :lol:
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 30 June 2004 - 07:28 AM
Postat 30 June 2004 - 09:29 AM
...dar langa casa mea se afla un cimitir reformat shi langa e terenul de footbal al unei scoli iar acum acolo experimentez
mai zboara cate o mana, cate un craniu eh riscul meseriei :lol:
PS joi (1 iulie) pleaca mama la maica-sa(buna) shi sta acolo vreo 2 sapt e o bucurie pe capul meu pot sa fac ce vreau ca tata a dat deja in mintea mea :D :lol:
PPS cred ca ma invidiatzi :D :lol:
Aceasta postare a fost editata de D3xt3r_Jr.: 30 June 2004 - 09:34 AM
Postat 30 June 2004 - 09:31 AM
iar la usha pui 10-20 de incuietori la care numai tu ai cheia ca sa nu cumva sa dea "puterea suprema" pe acolo shi sa faca tot zob ca sa ishi faca camara sau cine shtie ce depozit de prosti d'ale ei
Postat 30 June 2004 - 05:39 PM
D3xt3r_Jr., la 30 Jun 2004, 09:31, a spus:
iar la usha pui 10-20 de incuietori la care numai tu ai cheia ca sa nu cumva sa dea "puterea suprema" pe acolo shi sa faca tot zob ca sa ishi faca camara sau cine shtie ce depozit de prosti d'ale ei
adevar graiesti...