si asta e un topic mort din Dec 11 2009
Terrier sau Hogzila?
Postat 28 July 2010 - 08:14 PM
XJ39 El'Diablo, la Jul 28 2010, 07:16 PM, a spus:
si asta e un topic mort din Dec 11 2009
Hai sa-l continuam.
Poate face vreo "cinspe" pagini, cine stie.
Parea mort topicul, dar din Decembrie poate e mort si automobilul oricare ar fi acela.
Acu' vorbind serios. Sunt o multime de topice ca asta in care un coleg de forum pune o intrebare, primeste raspunsuri (printre raspunsuri se isca si o cearta, doua, cativa posteaza pe lnga subiect) dar aproape niciodata nu inchide topicul (nu neaparat din comanda din stanga jos a paginii) expunand rezultatul. In cazul de fata nu a revenit pe final cu alegerea facuta si cu impresia lasata. Sunt sute de astfel de cazuri pe forum. PACAT !
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
Postat 28 July 2010 - 08:26 PM
fasconal, la Jul 28 2010, 09:14 PM, a spus:
Hai sa-l continuam.
Parea mort topicul, dar din Decembrie poate e mort si automobilul oricare ar fi acela.
Acu' vorbind serios. Sunt o multime de topice ca asta in care un coleg de forum pune o intrebare, primeste raspunsuri (printre raspunsuri se isca si o cearta, doua, cativa posteaza pe lnga subiect) dar aproape niciodata nu inchide topicul (nu neaparat din comanda din stanga jos a paginii) expunand rezultatul. In cazul de fata nu a revenit pe final cu alegerea facuta si cu impresia lasata. Sunt sute de astfel de cazuri pe forum. PACAT !
Tocmai un asfel de raspuns vroiam sa ii dau colegului nostru, eu am venit sa incurajez pe cei care iau ansmann, cei care sunt impotriva pot sa o fac si in alt mod exprimandu se direct:)