Modelism - RHC Forum: echipe? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

echipe? exista asa ceva?

#1 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 21 January 2003 - 02:01 AM

din pura curiozitate exista echipe care sa concureze?
daca da, as vrea sa stiu care sunt, si in functie de cerinte sa fac parte dintr-o echipa, pt inceput ca povara...
in cazul in care exista o asociatie as dori sa devin membru(cotizant?) in aceasta organizatie(?).
sper ca exista cineva care sa lamureasca aceasta intrebare! in forum nu am vazut referiri in legatura cu organizarea automodelistilor sau modelistilor in general.
:D
0

#2 Useril este offline   URK 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 163
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 21 January 2003 - 03:14 AM

Prietene nou,

Nu te grabi! Este inca iarna, lucrurile abia se lamuresc.
Potential exista, dorinta nu se mai pune la indouiala, deci astepta putin....
Nu forta nota - nu fi in panica de mesaje!
Noi iubim si conseillam noi veniti dar nu incerca sa ne si gestionezi. Lucrurile sunt oarecum sensibile. Cauta sa nu jignesti.
Pardon...
URK
0

#3 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 21 January 2003 - 09:56 AM

Ce ai nenea URK? Ce nu iti convine?Nu uita ca si tu esti nou venit! Nu uita proverbul "iarna iti faci car si vara sanie"

Exista o garamada de cluburi dar fiecare are avantaje si dezavantajele ei.
Daca intrerbi de cluburile din tara sunt foarte multe.
In bucuresti pina incepe calendarul competitional vor fi mai multe echipe si cluburi.Ex.CSTA ,Palatul national al copiilor,Sportul studentesc,Clubul automodele Bucuresti,etc

Puteti sa va faceti si voi cluburi dar asta inseamna ca ar trebui sa va grabiti foarte tare deoarece dureaza foarte mult formalitatile.

Bog

Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 21 January 2003 - 09:57 AM

0

#4 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804

Postat 21 January 2003 - 12:22 PM

Incet fratilor, incet!
######, in momentul de fata nu exista, dupa stiinta mea, vreun reprezentant, dealer sau spune-i cum vrei tu, care sa-si fi format echipa.Este adevarat, afara, marii producatori, distribuitori si dealeri au echipe care concureaza la concursurile organizate pe plan local si nu numai.In primul si primul rand noi nu avem concursuri.De aici apare si problema concurentilor si mai important, a interesului acordat acestui "sport".
Vezi tu, totul se invarte intr-un cerc vicios.Nu organizezi concursuri nu atragi sponsori.Nu ai concurenti nu organizezi concursuri.Si uite asa!
Daca ai avut curiozitatea sa intri pe site-urile consacrate in domeniu ai fi constatat ca toti au sponsori...si ce sponsori.
Echipe formate din automodelisti exista, sau cel putin asa cred.Una exista sigur: Ptr. clasa de 1/8 grupa C -- Buggy-man/Rally-man SERPENT VECTOR NT; PiccoMaster/Bogdanut PICCO INTREGRA; si cam atat.
RHCForum - Webmaster
0

#5 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2003 - 05:57 PM

ma gandesc in sensul unei echipe care concureaza si pe langa care ai de invatat(in cazul meu). bun cumpar un model, si? merg undeva sa ma dau cu masinuta, presupun ca nu sunt f multe locuri unde poti sa faci asta. in cazul unei echipe cu mai multi componenti se poate inchiria un loc. prin echipa inteleg un grup din care o parte concureaza(cei care stiu sa piloteze) iar ceilalti sustin activitatea atat cat pot, fie financiar(mai greu asta), fie tehnic. pot sa ma duc in parc de unu singur, da nu prea mai are sens...

URK : nu am deschis subiectul cu intetia de a jigni pe cineva, dar daca am facut impresia asta fiecare e liber sa judece cum vrea, repet ca nu am nici un interes personal. atata timp cat sunt doar un simplu privitor, fara experienta pot sa vad cum si in ce directie sa ma indrept.
oameni cu care am intrat in contact fie la pista fie in alte locuri sunt ok, asa ca merg inainte.
daca intrebarea asta pare jignitoare ....instictul zice sa fiu mai retinut....scuze! :lol:
0

#6 Useril este offline   URK 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 163

Postat 22 January 2003 - 03:00 AM

Ok, Sorry!
Am interpretat gresit... :lol:

PA
URK
0

#7 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804

Postat 22 January 2003 - 11:12 AM

Mihai, farmecul acestui hobby consta in numarul celor care participa.Cu cat sunt mai multi pe pista cu atat mai bine.
Eu iti dau urmatorul sfat, participa la toate antrenamentele si fiind alaturi de noi cu siguranta ca vei invata sa pilotezi masinutza.Nu ai nevoie de antrenor personal!Sunt cateva principii care guverneaza "sistemul" de pilotat, simple, pe care oricare dintre noi ti le putem explica.Dupa care, antrenament taticutza si...masini rupte! :lol:
RHCForum - Webmaster
0

#8 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 22 January 2003 - 11:30 AM

Da, dar ale celorlalti!!! :D
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#9 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 22 January 2003 - 04:02 PM

Nene Iko, stiu ce ai vrut sa spui. Am simtit si eu asta....

Pana una alta, o sa-ti faci ucenicia pe 'furate'. Adica, vii duminica la pista... ca mai vin si altii. Chestia cu echipele... mmm... e ceva mai complicat. Inca suntem putini, inca avem interese individuale (ceea ce nu e nici rau nici bine...)... Inca mai sunt probleme cu iz politic pe care nu le putem ignora cu totul... si cate si mai cate.

Pana una alta, fa echipa cu tine,pune-i gaz si baga mare. Fa-ti mana si pe urma, provoaca lumea la duel. Ia-l pe Bogdanel de exemplu, care e incisiv precum un pechinez, daca il provoci la o cursa.... Ridica manusa fara sa ezite.

Eu sunt de parere ca are haz sa te dai si singur. Nu e chiar l _ _ a cum a zis cineva.... Intr-adevar, competitia stimuleaza, dar eu pot privi sportul asta si ca plimbatul pe jos: nu tre' neaparat sa ma plimb cu cineva. O singura chestie ma deranjeaza cand ma dau singur cu masinuta: ca nu are cine sa aiba grija de lucruri, ca vine lumea si mi se incurca prin picioare, etc. Cand suntem multi, da aerul de organizare si spectatorii se mai grupeaza cat de cat si tin distanta.

Bafta si..s-o stapanesti sanatos.
alexella
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#10 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2003 - 11:32 PM

oricum acum nu mai scapati de mine, dupa ce m-ati virusat, nici gand! :D

ps:merci alexella.
0

#11 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2003 - 12:34 AM

echipa :
Viper/###### clasa 1/10 4wd/2wd, am dat comanda la 2tricouri.

merge?
0

#12 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 29 January 2003 - 09:46 AM

Merge banda!!! :)
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#13 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2003 - 04:46 PM

Asa foarte bine.

Echipele sa isi faca tricouri!!!

Si ehipa PiccoTeam isi face tricouri.
O sa fie foarte misto cu tricouri (ecipament)

Bog
0

#14 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 29 January 2003 - 05:16 PM

Mai ales cu "ecipament"! :angry: Pai daca ma supar, ne facem si sepci, si genti, etc!!! Bannere, stickere, etc again!!!
Flickr - pozele mele
0

#15 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2003 - 06:46 PM

Faci cum vrei.Numai fa,ca urale am primit destule de anu nou.

Bog
0

#16 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2003 - 12:17 AM

se pare ca intrebarea mea nu a fost chiar aiurea, dovada este subiectul referitor la federatie.
Viper te provoc la o discutie serioasa! ce zici daca facem echipa impreuna, asa cu ce avem acum, pana la vara se mai achizitioneaza cate ceva(4wd/rally), si ne infigem la un concurs organizat de federatie. ei si, asta e , nu avem experienta, da putem sa ne dam. facem un tur si iesim in boscheti, presupun ca avem de treaba dupa aia. si? care e problema? acelasi lucru putem sa patim si la pista. cu siguranta nu am sa ma bag eu pe pista, da putem face deplasarile impreuna(wow), pun masina la bataie, poate mai merge si altcineva, iesim mai bine la costuri, e bine? daca tot suferim de o boala comuna nu vad de ce nu ne-am face suferinta mai usoara.
0

#17 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 05 February 2003 - 12:46 AM

######,imi surade si mie ideea ta...ai dreptate si eu am 1:10 rally 4wd...
0

#18 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2003 - 12:55 AM

cataWRC: nu am 4wd/rally, da asta vreau sa achizitionez, momentan tre' sa ma antrenez la greu da nu prea se poate cu vremea asta. am un 2wd/f1, e suficient pt inceput. la sfarsitul luni ies afara si vreau sa-mi aduc un 4wd/rally asa ca la primavara/vara sunt in carti, cu modelul. cat despre echipa sunt deschis la orice discutie. :D
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu