WFLY FT06-A, sistem RC 6 canale banda 35 MHz sau 40MHz ?
Postat 17 November 2009 - 04:02 PM
Pana la ce distanta ati probat-o?Daca a probat-o cineva,binenteles :)
Ambele au aceleasi caracteristici:
Sistem RC FM PPM 6 canale in banda de 35 MHz. Inclus emitator, receptor si o pereche de cuarturi. Ofera multiple functii si mixaje la o calitate buna si pret redus. Certificat CE si FCC.
Emitator: FT106A
Diferite moduri de lucru, selectabile prin comutatoare, pentru mod de zbor aeromodele si elicoptere
In mod de zbor aeromodel exista urmatoarele posibilitati de setare:
- canalele 1,2,4,6 prevazute cu comutator pentru dual rate (D/R): ±100% sau ±125%.
- canalele 1 si 6 mixate pentru functa Flaperon.
- canalele 4 si 2 mixate pentru functia V-tail.
- canalele 1 & 2 mixate pentru aripa Delta ( Elevon )
In mod de lucru elicopter:
- Canalul 3 poate mixat fie cu canalul 4 si 6, fie numai cu canalul 6
- Canalele 1,2,3,4,6 sunt prevazute cu comutator pentru reverse
- Prevazut cu conector pentru interfata simulator
- Avertizare in cazul descarcarii bateriei prin semnalzare sonora si luminoasa: cand tensiunea bateriei scade sub 8.8V, LED-ul indicator al alimentarii palpaie cu 1 s ON si 1 s OFF, cu un sunet avertizor. Cand tensiunea bateriei scade sub 8.3V, frecventa palpairii si a avertizarii sonore se schimba la 0.5 s On si 1 s OFF.
Alimentare: 8 baterii sau celule acumulatori tipR6 sau AA (nu sunt incluse)
Receptor: WFLY FRP06
Numar canale: 6
Simpla conversie
Greutate:10.5 grame
Dimensiuni: 21 x 11 x 35 mm
Lungime antena: 78 cm
Alimentare: 4 - 6V
Cristal: standard mini
Compatibil Futaba, E-sky, Feigao, Blue-Arrow
Canale disponibile: 72, 75, 78 iar la cea de 40MHz Canale disponibile: 50, 51, 52
SAU ce alta radiocomanda recomandati care sa coste undeva intre 200 si 350 lei ?
Postat 17 November 2009 - 05:19 PM
manolo, la Nov 17 2009, 04:32 PM, a spus:
Ba conteaza manolo, daca vrei sa se respecte legislatia.
In Romania ca si in alte tari europene 35 este NUMAI pentru aero. 40 este in general pentru sol/apa dar primele 4 canale (50-53) sunt si pentru aero (din aceasta cauza am scris "in general").
Postat 17 November 2009 - 10:59 PM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 18 November 2009 - 12:47 AM
http://www.propeleris.lt/en/Radio-Equipmen...R/C-system.html
Am vazut pe hobbycity o alternativa la asa ceva si cred ca ii foarte buna.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/u...p;_RX_(Mode_1)_
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 24 November 2009 - 09:54 AM
Are cineva astfel de model ?
Nu stiu cum functioneaza.
Ma poate ajuta cineva?Pe ce canal pun motor, carma ,servo cuve...
Antena receptorului are 98 cm lungime.Cum o pun pe navomodel?O asez intr-un suport tip teava plastic orientata in sus( perpendiculara fata de apa ) sau o intind in coca ?
Aceasta postare a fost editata de laurcon: 24 November 2009 - 10:01 AM
Postat 26 November 2009 - 03:14 AM
laurcon, la Nov 24 2009, 09:54 AM, a spus:
Are cineva astfel de model ?
Nu stiu cum functioneaza.
Ma poate ajuta cineva?Pe ce canal pun motor, carma ,servo cuve...
Antena receptorului are 98 cm lungime.Cum o pun pe navomodel?O asez intr-un suport tip teava plastic orientata in sus( perpendiculara fata de apa ) sau o intind in coca ?
Statia e ok pentru un navo de plantat. Restul raspunsurilor sunt postate pe forum in zeci de forme... numai sa-ti placa tie sa citesti! Mie mi-a placut!
Mai aplicat....cat timp ai copiat si postat fotografiile cu manualul statiei, puteai face un efort sa citesti paragraful de nici 10 randuri referitor la montare .
Eu nu inteleg cum poti face efortul, de a posta pe forum, sub forma de intrebare,(ca e lucru manual nu gluma! ) exact manualul din care ai afla raspunsul in maxim 5 minute numai daca l-ai citi....culmea e ca ultimele 2 pagini sunt si traduse in romana!
laurcon m-ai lasat fara cuvinte.
Aceasta postare a fost editata de nch: 26 November 2009 - 03:29 AM
Bucuresti/Rahova
Postat 26 November 2009 - 08:57 AM
nch, la Nov 26 2009, 03:14 AM, a spus:
Mai aplicat....cat timp ai copiat si postat fotografiile cu manualul statiei, puteai face un efort sa citesti paragraful de nici 10 randuri referitor la montare .
Eu nu inteleg cum poti face efortul, de a posta pe forum, sub forma de intrebare,(ca e lucru manual nu gluma! ) exact manualul din care ai afla raspunsul in maxim 5 minute numai daca l-ai citi....culmea e ca ultimele 2 pagini sunt si traduse in romana!
laurcon m-ai lasat fara cuvinte.
Ai dreptate nch.
De placut, mi-a placut si imi place in continuare sa citesc pe forum dar cand am postat nu aveam decat radiocomanda si receptorul, nimic altceva si ma uitam la ea ca pisica in calendar pentru ca pana acum nu am mai tinut o radiocomanda in mana.In manual face referire la modele aero. Intre timp mi-au venit si restul pieselor(regulator,servo...)si, cu ele in fata, montajul a venit de la sine, la fel si raspunsurile la intrebarile mele idioate.Sincer,mi-a fost frica sa nu fac vreo prostie si sa stric ceva.
Sper sa nu mai fi asa indignat pe mine :rolleyes: Totusi am postat la colut incepatorilor.
Postat 26 November 2009 - 09:10 AM
antena nu'l intinde ca nu vei avea raza de nici 50m... am incercat si intins si ridicat,mai bine ridical printrun tub de plastic cum se foloseste si la auto sau alea dela baloane..
Am incercat si cu navo, si cu aero,nu am avut nici o problema, eu zic ca pentru banii aceea merita
sau este statia pe care ti la aratat casper20 depe hobbyking, ar fi mai bun avand computer http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/u...p;_RX_(Mode_1)_ :unsure:
daca mai ai intrebari, intreaba
bafta.
Ice
Aceasta postare a fost editata de Ice: 26 November 2009 - 09:11 AM