Cum ziceai tu cu bani cat mai putini.
Se cumpara niste depron.. spuma gen.. 18 lei niste lipici Bizon hobby glue (10 lei dar iti ajunge pentru 10 aripi si 100 de reparatii) resturi de carbon dar merge si cu bagheta de fag (cam 5 lei).. gasesti toate astea la Mr Bricolage si scotch ordinar.
Cauti pe net sipkil profile si iti printezi o hartie dupa care o maresti sau o micsorezi sa faci niste nervuri la aripa.
la incastrare ai dublu cat la capat si incepi si tai . Dupa ce ai taiat 4 bucati ca in poze (la mine are 1.2 m aripa cu 15 cm la capat si 30 la incastrare) incepi sa lipesti, pe profilul ala taiat tot din depron, coaja aripii. O lasi bine sa se lipeasca.. o asiguri cu bolduri cu scotch cu ce vrei tu . A doua zi dupa ce e bine bine lipita inchizi aripa dar inainte bagi si tu ceva prin ea sa nu se rupa in aer la primu zbor..
Pui scotch pe bordu de atac (io aveam niste resturi de autocolant cu aspect de carbon o sa pun poze mai incolo). Pe bordu de fuga la fel .
Revin mai incolo cu alte poze si cum sa iti faci eleroanele . Inca ma gandesc cum fac suportu la motor nu m-am hotarat inca.
Motor brushless cum am zis gasesti in sperantei... la 18 lei.. regulator bun tot acolo .. si pacuri tot acolo.. Io am prin casa un brushless welgard un controler antic GWS si un pumn de HS 55 (sper sa tina).
Bafta.