Pagina 1 din 1
Spam pe mesaje personale.
Postat 01 November 2009 - 12:54 PM
Am primit plangeri ca un utilizator numit Marinarul (cu L la sfarsit) spameaza pe mesage personale cu un link spre un forum al lui. Precizez ca nu este vorba de colegul nostru binecunoscut Marinaru (fara L) ci de un nou mebru inscris pe 26 oct. 2009. Il atentionez pe Marinarul sa nu mai procedeze asa ci sa se adreseze adminului daca vrea sa aranjeze ceva gen reclama. Daca mai primesc raportari de genul asta blochez contul spamistului.
Valabil si pentru altii.
Valabil si pentru altii.
Postat 21 February 2010 - 01:38 PM
am si eu de reclamat spam pe mesaje personale
utilizator "speedster"
Inregistrat pe: 18-February 10
subiect "lockerz"
Inregistrat pe: 18-February 10
subiect "lockerz"
Salut, daca vrei o invitație moca pe Lockerz trimite-mi intr-un pm mailul tău. Lockerz este o comunitate internationala in care accesul se face doar pe baza de invitatii. Scopul acestui site este cel de a strange puncte, numite PTZ, iar cu punctele acumulate, poti achizitiona diverse produse (tricorui, motoscutere, electronice, wallpapere, etc.). Pentru a face puncte pe acest site, trebuie sa va logati zilnic (astfel primind 2 puncte), trebuie sa raspundeti zilnic la intrebarea pusa (veti primi alte 2 puncte), si va fi implementat un sistem cu jocuri in care va trebui sa va jucati pentru a primii puncte. Pentru mai multe informatii lockerz.com si lockerzromania.eu
Cu stima, Mircea.
Cu stima, Mircea.
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift