Modelism - RHC Forum: REGRET - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

REGRET si totusi .............

#1 Useril este offline   king_tzapone 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 03-July 06

Postat 28 October 2009 - 08:27 PM

constat cu stupoare ca se dezbat idei ,si inca ce idei ,initiate de catre forumisti banati care nici macar nu isi pot citi topicele.stau si ma intreb cum putem fi asa de zelosi incat sa dezbatem ideile si "nascocirile sau inventiile"celor in cauza si sa nu scoatem nici un sunet ?
chiar devine un subiect "tabu" ?daca acesta e rolul ca dupa cineva care ajunge la niste rezultate in folosul tuturor iar dupa aceea sa ii luam " MAUL"inseamna ca deja sau depasit niste limite .bineinteles ca nimeni nu va avea curajul in a-si asuma raspunderea privind niste comentarii la obiect din frica luarii a nu stiu cat la suta ca avertisment din partea adminilor,dar totusi tin sa va amintesc ca atunci cand a-ti cerut un raspuns celui in cauza respectivul a fost cat de cat prompt si realist .de ce nu sunte-ti si ACUM ALARTURI de cel care atunci cand a-ti avut nevoie , a raspuns direct la obiect ?ne-am vazut deja interesele ?suntem orgoliosi ?deranjam pe cineva prin atitudinea noastra?ne este frica sa recunoastem pe cineva care gandeste cu un pas inaintea noastra?
0

#2 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 28 October 2009 - 08:51 PM

Aici e vorba de acea IMPARTIALITATE pe care ar trebui sa o aibe unii altii de sus si care de fapt tin cu acolitii lor!!!
0

#3 Useril este offline   george10 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1298
  • Inregistrat: 08-August 07
  • Interests:Modelism
    Foto

Postat 28 October 2009 - 10:28 PM

Alooooooooooooooo care stergi posturile? :unsure:
macar spune de ce!
Cu Stima George J.
tel.0724686263
0

#4 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 28 October 2009 - 11:41 PM

Vezi postareageorge10, la Oct 28 2009, 10:28 PM, a spus:

Alooooooooooooooo care stergi posturile? :unsure:
macar spune de ce!

de ce nu sunt 2 Admini? sa se poata certa si ei intre ei?

:lol:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#5 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 28 October 2009 - 11:42 PM

Da ce nu te-ai obisnuit?!
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#6 Useril este offline   mariandmd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2161
  • Inregistrat: 04-September 07

Postat 29 October 2009 - 08:47 AM

eu propun inlocuirea moderatorului care sa se ocupe de sectiunea navomodele
se cere referendum domnilor

Aceasta postare a fost editata de mariandmd: 29 October 2009 - 08:59 AM

0

#7 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 10:06 AM

Vezi postareamariandmd, la Oct 29 2009, 08:47 AM, a spus:

eu propun inlocuirea moderatorului care sa se ocupe de sectiunea navomodele
se cere referendum domnilor

Sa votam!

adistul@yahoo.com
0

#8 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 29 October 2009 - 10:22 AM

...pe 22 noiembrie, eu tot cu Basescu votez!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#9 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 29 October 2009 - 10:43 AM

Pentru astfel de probleme, adresati-va adminului.
Va reamintesc pentru ce ati fost avertizati cei de fata:
1) king tzapone. pentru ca s-a certat cu Florin Nae culminand cu mesajul trimis pe email: "abia acum am dat de niste poze d'ale tale si cand te vad cat de colorat esti mi se face greata cand ma gandesc cine este tiganul care sa da mare smecher de berceni ..
pacat ca a murit ANTONESCU!"

Cand i-am sters mesajele ofensatoare m-a atacat si pe mine. Atunci i-am dat warn cu suspendare o perioada, si imediat marian dmd m-a rugat sa-l iert, ca asa e el o fire mai dificila si ca altfel e de treaba. Doar pentru aceasta rugaminte a lui Marian, l-am iertat pe tzapone, care la scurt timp s-a apucat din nou sa jigneasca sau sa-i umileasca pe cei ce nu se ridicau la nivelul lui. A mai primit un warn pentru ca n-a cascat ochii si s-a bagat sa comenteze aiurea pe vanzarea cuiva, fiind insa total pe dinafara.
in total 30% pe care i i-am sters. Mai are 10% de la admin pentru "mucles"(o fi vorbit obraznic din nou).

2) gunman. Are in prezent 50%.
El e tare de tot: si-a dat singur 10% pe vremea cand era el moderator. Ma rog, o fi avut motivele lui.
A mai primit 20% de la admin pentru "parodie de forum" si "modelisti de carton". Probabil ca era foarte nemultumit de acest forum si nu a rezistat sa nu-si exprime parerea. Dar nu-l inteleg de ce mai insista sa scrie pe el. Si inca cum insista? Creandu-si inca doua clone livakes si grundig pe care le folosea in disputele cu cu altii sau la vanzari/cumparari. Desi i-am trecut cu vederea acestea si alte abateri (din motive personale si datorita activitatii sale modelistice) cand i-am explicat pe privat s-o lase mai moale in certurile lui cu altii, mi-a raspuns provocator. Atunci l-am taxat cu 20% si banarea clonelor. Probabil ca daca era banat si el era azi mai multa liniste.

3)george10. Are in prezent 0% dar ar fi avut 30%. A luat pentru clona, jigniri si minciuni copilaresti in momentul cand i s-a atras atentia ca nu are voie si un incident provocat din neatentie. I le-am sters relativ repede caci am inteles ca-i in general un tip de treaba.

4) manolo. In prezent mai are doar 20%. A acumulat un total de 80%: 20 pentru reclame, 20 pentru "generatoarea arhitectului"??? (probabil ca a fost o discutie mai nervoasa intre el si Red Sky nu stiu sigur caci nu de la mine le are, eu doar i le stergeam caci il simpatizam). A primit si de la mine 30 pentru un offtopic si apoi o inflamare urmate de mesaje obraznice pe privat. 10% i-a luat in schimbul ridicarii unei restrictii.

5) mariandmd. In prezent cu 0%, a luat si el 30% in total pentru Up, comentariu zeflemitor, si comentariu pe forum ca i s-a sters zeflemeaua. A scapat si el repede de warnuri in speranta mea ca nu o sa mai repete si in general asa a si fost.

6) Acuma vine motivul acestui topic. amador: in urma unei certe pe privat cu alt membru, l-a amenintat ca vine la el in oras sa-l bata, sa-l invete cum sa se poarte, etc. Ba s-a mai laudat si ca pe alt membru din Bucuresti deja la si batut. N-am dat atentie acestui incident mai mult decat ca l-am retinut, din cauza ca era pe privat si s-au schimbat vorbe grele de ambele parti. Deci era in fond treaba lor. Doar m-am amuzat de faptul ca stiind diferenta mare de statura si forta intre amador si celalalt, mi-l imaginam pe amador ca are mintea unui copil, asta daca nu era cumva un Jet Li dambovitean.
Dar cand l-a amenintat in public, pe forum, pe manolo ca il cauta si-l invata el minte http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...mp;#entry341098 , m-am gandit ca nu-i strica sa stea o luna departe de astfel de certuri si sa-si vada de creatiile sale si de pescuit. Atata tot. Poate invata ceva din asta, poate nu, vom vedea.

7) acuma l-am gasit pe Adistul cu reclama la siteul lui Alexxxandru pe http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s=&a...st&p=342466 . 10%

Aceasta postare a fost editata de navigator: 29 October 2009 - 11:09 AM

0

#10 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 29 October 2009 - 12:00 PM

Domnilor,AICI NU E DEMOCRATIE !!!!

Imi permit sa citez din regulament:

Citeaza

7. Deciziile moderatorilor nu vor fi discutate public. Orice plangere sau nelamurire va fi adresata mai intai moderatorului forumului prin mesageria instanta (MI) sau e-mail. Daca problemele nu vor fi rezolvate atunci ambele parti vor lua legatura cu administratorii forumului. Echipa RHC.ro are decizia finala in orice disputa.

Eu zic sa incheiem amiabil aici !
Navigator a postat toate motivele pentru care a sanctionat pe membri in cauza,ele sunt clare, si a actionat corect.

p.s. Sanctiunile dispar in timp daca va vedeti de treaba si respectati cat de cat regulamentul;acest lucru nu este valabil pentru cei care il incalca repetat sau deschid subiecte de tip "flame".
flying is my life...
0

#11 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1121
  • Inregistrat: 13-September 07

Postat 29 October 2009 - 03:22 PM

Ma bag si eu in discutie ... in calitate de utilizator al forumului , posesor de 20% warn meritat cu varf si indesat... si uneori ma mir ca am doar atat.

1. Dau dreptate moderatorilor si adminului pentru ca au acoperire in regulament.
2. Pe de alta parte nu sunt deloc de acord sa se penalizeze un user pentru ce discutii poarta pe MI sau Mail . Asta in principiu mi se pare usor deplasat. MI ,messenger si mai ales Mail nu cred ca fac obiectul nici al moderatorului , nici al adminului. Eu personal le consider mijloace de comunicare private, si nu cred ca ar trebui luate in considerare.
3. Cunosc si eu discutia dintre Amador si Ipsihi in detaliu tocmai de la Amador si nu i-am dat dreptate pentru ca nu avea.
4. Referitor la amenintari consider ca Ipsihi e baiat mare si are singur grija de el. Daca ar fi fost fata in fata , cei doi ,la discutia respectiva nu cred ca se ajungea atat de departe; ci mai degraba la formule matematice de o parte si de alta si probabil beute pana dimineata moment in care aveau dreptate amandoi ... :)

Nu am nici un drept sa judec pe aici , nici moderatori nici useri. Toti gresim!

P.S. Motivul principal pentru care am postat este punctul 2. Poate o reducere a pedepsei la 7 zile ar impaca pe toata lumea...

Aceasta postare a fost editata de nch: 29 October 2009 - 03:31 PM

0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#12 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 03:47 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Oct 29 2009, 12:00 PM, a spus:

Domnilor,AICI NU E DEMOCRATIE !!!!

Imi permit sa citez din regulament:

Eu zic sa incheiem amiabil aici !
Navigator a postat toate motivele pentru care a sanctionat pe membri in cauza,ele sunt clare, si a actionat corect.

p.s. Sanctiunile dispar in timp daca va vedeti de treaba si respectati cat de cat regulamentul;acest lucru nu este valabil pentru cei care il incalca repetat sau deschid subiecte de tip "flame".

Da Silviu nu e Democratie dar nici dictatura NUUU ! Dc navigator avantajeaza unii forumisti si pe altii ii penalizeaza !!In regulament spune ca ar trebui sa fie IMPARTIAL Parca!!!!!
0

#13 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 03:48 PM

[/quote]
Atunci mie de ce nu miau disparut warnurile care e statutul si timpul de prescriere????

Aceasta postare a fost editata de gun man: 29 October 2009 - 03:50 PM

0

#14 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 03:51 PM

SI ti spun EU DC pt ca sunt impotriva ipocritilor si pro impartialitatii!!
0

#15 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 04:18 PM

Vezi postareanavigator, la Oct 29 2009, 10:43 AM, a spus:

7) acuma l-am gasit pe Adistul cu reclama la siteul lui Alexxxandru pe http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s=&a...st&p=342466 . 10%

de acord... dar nu mi-am dat seama.

:)

in cat timp dispare warn-ul? cred ca mai am 1 post... pe aceeasi variatiune... care se poate considera reclama... Cum pot remedia?

adistul@yahoo.com
0

#16 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 04:41 PM

Desi i-am trecut cu vederea acestea si alte abateri (din motive personale si datorita activitatii sale modelistice) cand i-am explicat pe privat s-o lase mai moale in certurile lui cu altii, mi-a raspuns provocator. Atunci l-am taxat cu 20% si banarea clonelor. Probabil ca daca era banat si el era azi mai multa liniste.

Sefu chiar numi pasa ca am 50% sau 90 % dar atata timp cat moderezi ca partinitor NU POT sa tac !!! Apropo sa nu ai motive personale nu am nevioe de bunatatea ta cat despre Activitate me modelistica uitate intai la numarul cu care am intrat pe forum!!SI tocmai astia ca tine fac ca forumul sa se umple de nestiutori!!Intra pe FRMD .ro si uitate cati din aceia care sunt in top sau pe podium posteaza ce stiu pe RHC ????
0

#17 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 29 October 2009 - 05:22 PM

Vezi postareaAdistul, la Oct 29 2009, 04:18 PM, a spus:

de acord... dar nu mi-am dat seama.

:)

in cat timp dispare warn-ul? cred ca mai am 1 post... pe aceeasi variatiune... care se poate considera reclama... Cum pot remedia?

Buna intrebare, tocmai i-am raspuns cuiva pe privat, dar e bine sa raspund si aici.

In general, nu e un termen precis. Poate fi de la o luna doua pana la... destule luni in caz ca s-a uitat de el. Asta bineinteles daca nu s-a mai primit niciunul intre timp. Nu exista nici un sistem prin care se poate lista toate warnurile primite de toti in functie de data primirii, sau un sistem automat de stergere. Pur si simplu cand moderatorul isi arunca ochii pe o postare si vede ca autorul are un procentaj diferit de 0, deschide o ferestruica cu istoricul tuturor warnurilor primite in timp si hotaraste ce sa faca. Daca respectivul nu a mai fost atentionat pentru nimic intre timp si au trecut cateva luni, i se sterge. Daca a mai si avut o contributie valoroasa si un comportament civilizat fata de colegi, i se sterge la un termen si mai scurt; personal am sters si la cateva zile in astfel de cazuri daca omul si-a insusit mesajul (a inteles ca a gresit si si-a cerut scuze).

Se poate intampla ca cineva sa fi primit un warn de peste 1/2 an si daca n-a mai postat sau pur si simplu nici un moderator nu a vazut postarea, sa ramana cu warnul ala mult si bine. In cazul asta e bine sa-l anunte pe moderator; eu intotdeauna am raspuns pozitiv la astfel de solicitari.

Acuma intervine si urmatoarea situatie: un moderator sau adminul i-a dat cuiva un warn pentru un motiv mai grav (motivul e trecut in istoric). Chiar daca a trecut mult timp si omul nu a mai gresit, ceilalti moderatori nu se baga sa stearga astfel de warnuri ci il lasa pe cel care l-a dat sa hotareasca. Personal am facut-o dar acum regret (sunt chiar si unii dintre cei implicati aici) asa ca de acuma cel mult am sa-i amintesc adminului sau moderatorului ce a dat warnul.

Warnul este un simplu avertisment care ar trebui sa-l atentioneze pe cel ce-l ia ca a gresit si sa nu o mai faca. Nu e o amenda in bani sau o alta penalizare materiala. Din aceasta cauza nu-i inteleg pe cei care cand au primit un warn se grabesc sa raspunda agresiv, de multe ori jignitor la adresa moderatorului sau chiar a forumului :) gen "poti sa-mi dai si 90% ca si asa e un forum de cacao si moderatorii-s...", mergand pana la amenintari. Din cauza acestor membrii ajungem sa fim mai intransigenti si sa lungim termenele la care se sterg warnurile.

Si va mai spun un lucru pe care l-am mai zis catorva dar pe privat: pana la aparitia barcilor de nadit/plantat era pe sectiunea Navomodelism o pace si o bunaintelegere cum nici la Aeromodelism nu intalniti. Se mai incontrau oamenii pe diametrul unei elici, pe pozitia carmei dar nu erau certuri, amenintari si vorbe grele ca cele de acum de la aceste barcute utilitare. De ce oare? Inteleg ca intervine partea economica, a concurentei in vandut. Va las sa va faceti reclama cu conditia sa nu fie exagerata ci cat mai discreta, dar unii au inteles ca trebuie sa-si faca doar ei si sa-i desfiinteze pe ceilalti.

Adistu, trimite-mi pe privat linkul daca-l stii si iti editez eu. Sa nu-l gaseasca alt moderator sa-ti dea si pentru ala. Greseala recunoscuta... e iertata. Macar daca era un site mai serios, dar ala e al unuia ce a tepuit pe forum pe o groaza, e cel de la Tzepari cu foarte multe clone de ID. Chiar de curand s-a plans cineva ca a cumparat o statie dx6 proasta ce era o clona nereusita a veritabilei Spektrum.

Tocmai ce va scriam de cei ce reactioneaza ciudat la warn ca uite s-a si gasit unul ce tine cu tot inadinsul sa fie remarcat. Am vazut postarea lui dupa ce am postat eu.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 29 October 2009 - 05:30 PM

0

#18 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 05:37 PM

Se muta la administrative pentru moment,nu are ce cauta la Navo
flying is my life...
0

#19 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 05:59 PM

Vezi postareagun man, la Oct 29 2009, 04:41 PM, a spus:

Desi i-am trecut cu vederea acestea si alte abateri (din motive personale si datorita activitatii sale modelistice) cand i-am explicat pe privat s-o lase mai moale in certurile lui cu altii, mi-a raspuns provocator. Atunci l-am taxat cu 20% si banarea clonelor. Probabil ca daca era banat si el era azi mai multa liniste.

Sefu chiar numi pasa ca am 50% sau 90 % dar atata timp cat moderezi ca partinitor NU POT sa tac !!! Apropo sa nu ai motive personale nu am nevioe de bunatatea ta cat despre Activitate me modelistica uitate intai la numarul cu care am intrat pe forum!!SI tocmai astia ca tine fac ca forumul sa se umple de nestiutori!!Intra pe FRMD .ro si uitate cati din aceia care sunt in top sau pe podium posteaza ce stiu pe RHC ????

Amesteci FRMd-ul cu forumul cu campionii oficiali si "sa punem si niste branza....noooo ca la cartofi nu merge?" Pe ce ne mai certam in continuare??
Cunosc si eu campioni,tot felul de maestrii dar habar nu au de computer,internet sau forum.Deci neconcludent.
Cat despre forumul care se umple de nestiutori ai cam dat cu problema de gard.
De ce crezi ca se inscriu? Pentru ca au rezultate de campioni la federatie?
Sau vor sa invete/inceapa ceva?

Daca cauti prin subiectul cu regulamentul cred ca o sa gasesti un amendament in care se specifica:

Citeaza

Amendament
"Moderatorii nu au pretentia ca sint obiectivi 100% si nici ca respecta regulile democratice intotdeauna. In acest sens, poti ramine foarte usor fara drept la replica sau sa constati ca subiectul care te intereseaza este inchis fara drept de apel. "

Putem continua,dar eu am inceput sa ma plictisesc de aceste probleme (ani de moderare si de administrare), "apa trece pietrele raman".

Posturile la obiect le discutam,cei ce posteaza off-topic primesc pauza de forum 10 zile.
flying is my life...
0

#20 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 29 October 2009 - 06:08 PM

Citeaza

Se poate intampla ca cineva sa fi primit un warn de peste 1/2 an si daca n-a mai postat sau pur si simplu nici un moderator nu a vazut postarea, sa ramana cu warnul ala mult si bine. In cazul asta e bine sa-l anunte pe moderator; eu intotdeauna am raspuns pozitiv la astfel de solicitari.

Am si eu un 20% de pe vremea cand eram la inceputuri (cam acum 1 an) si nu stiam ce si cum.. cred ca dat de Silviu.. nici nu mai stiu pt ce.. parca reclama.
La vremea respectiva am vorbit cu Silviu pe MI, mi-a explicat foarte frumos unde am gresit, am inteles, am pus capul in pamant, am mai citit o data regulamentul, m-am convins ca are dreptate si.. viata a mers inainte.

Ca sunt perfectionist si mi-ar placea sa fiu "curat" cu 0% asta e doar pt ochisorii mei. Cu 20%sub nume sau fara stiu ca atata vreme cat nu calc pe bec nu am de ce sa ma ingrijorez, voi duce o viata linistita pe forum.

Logica e una destul de simpla.. iti pasa cat warn ai doar daca vrei sa recidivezi si ti-e frica sa nu depasesti punctul critic.
De principiu nu am in gand sa calc pe bec, deci nici prea mari ingrijorari. Ca s-o gandi cineva si la mine candva si imi va sterge warn-ul saru'mana, dar si daca raman cu el nu e moarte de om.. nu ma costa bani, nu mi-am pierdut un picior..

Sfatul meu: nu mai dramatizati.. ideea de baza a unui forum e de schimbat pareri si pus experienta mai multora la un loc pt folosul comunitatii, nu trebuie sa se ajunga la amenintari si alte forme de manifestare mai mult sau mai putin violente pentru niste, pana la urma, simple pareri. Fiecare are orgoliul lui, inteleg asta, fiecare are simpatii sau antipatii, nu e o lume dreapta.. dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne "incaieram" pt niste cuvinte mai dure sau pt niste procente de warn care in definitiv au doar o valoare simbolica..

Si ca sa ma repet: nu mai dramatizati, parerea mea..
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#21 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 06:30 PM

Silviu atunci Te rog fa o bucurie lui Navigator si inchide Contul GUN MAN si gata Se pare ca asa va fi fericit si forumul de navomodelism ar fi mai linistit dupa parerea Unuia !
0

#22 Useril este offline   sonic xz 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 26-October 07

Postat 29 October 2009 - 06:59 PM

Pentru cei care ii mananca tare undeva, daca aveti ceva de comentat incercati sa va abtineti sau macar sa ganditi inainte de a posta. Nu s-ar mai ajunge la certuri si figuri suparate.
0

#23 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 29 October 2009 - 07:03 PM

Vezi postareagun man, la Oct 29 2009, 06:30 PM, a spus:

Silviu atunci Te rog fa o bucurie lui Navigator si inchide Contul GUN MAN si gata Se pare ca asa va fi fericit si forumul de navomodelism ar fi mai linistit dupa parerea Unuia !

Mai gun man, tu ai o problema grava sau ti-ai format o idee gresita. Eu nu am nimic cu tine si n-am avut niciodata. Clonele tii le-am gasit caci te-ai bagat pe subiectul lui Ipsihi cu una din ele sa-l acuzi pe el ca-si face reclama si pe mine ca nu iau masuri impotriva lui. Eu habar n-am avut de asta pana nu mi-a atras atentia Ipsihi si mi-a zis sa verific ID-ul. Si BINGO! erai tu, cel ce te chemai prietenul lui. Ai uitat? Daca pana in acel moment te-am apreciat pentru activitatea ta in modelism, pentru acea lasitate de a-ti ataca un amic sub un alt ID, te-am taxat de nul din punct de vedere moral. Dar nu ti-am dat warn pentru asta ci doar am semnalat cele doua clone si le-am blocat. Ori tu ai inceput din acel moment sa-i atati pe toti ca-i tin partea lui Ipsihi. Da, i-am tinut-o atunci ca asa mi s-a parut drept. Ca esti banat sau nu mi-e perfect indiferent, adica de ce sa mint? La cat scandal ai provocat pe aici in special de cand l-ai atacat pe Men si ti-a fost retrasa moderarea, mi-ar fi mai bine daca n-ai mai inflama pe aici. Esti sigur ca ai 30 de ani?

0

#24 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 29 October 2009 - 07:17 PM

Vezi postareaMaverick, la Oct 29 2009, 06:08 PM, a spus:

Am si eu un 20% de pe vremea cand eram la inceputuri (cam acum 1 an) si nu stiam ce si cum.. cred ca dat de Silviu.. nici nu mai stiu pt ce.. parca reclama.
La vremea respectiva am vorbit cu Silviu pe MI, mi-a explicat foarte frumos unde am gresit, am inteles, am pus capul in pamant, am mai citit o data regulamentul, m-am convins ca are dreptate si.. viata a mers inainte.

Ca sunt perfectionist si mi-ar placea sa fiu "curat" cu 0% asta e doar pt ochisorii mei. Cu 20%sub nume sau fara stiu ca atata vreme cat nu calc pe bec nu am de ce sa ma ingrijorez, voi duce o viata linistita pe forum.

Logica e una destul de simpla.. iti pasa cat warn ai doar daca vrei sa recidivezi si ti-e frica sa nu depasesti punctul critic.
De principiu nu am in gand sa calc pe bec, deci nici prea mari ingrijorari. Ca s-o gandi cineva si la mine candva si imi va sterge warn-ul saru'mana, dar si daca raman cu el nu e moarte de om.. nu ma costa bani, nu mi-am pierdut un picior..

Sfatul meu: nu mai dramatizati.. ideea de baza a unui forum e de schimbat pareri si pus experienta mai multora la un loc pt folosul comunitatii, nu trebuie sa se ajunga la amenintari si alte forme de manifestare mai mult sau mai putin violente pentru niste, pana la urma, simple pareri. Fiecare are orgoliul lui, inteleg asta, fiecare are simpatii sau antipatii, nu e o lume dreapta.. dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne "incaieram" pt niste cuvinte mai dure sau pt niste procente de warn care in definitiv au doar o valoare simbolica..

Si ca sa ma repet: nu mai dramatizati, parerea mea..

Da Maverick, tu gandesti normal si ca tine sunt sigur ca multi altii. Poate or sa gandeasca aproape toti asa in viitor, mai ales dupa ce citesc pe aici.
In fond sistemul de penalizare, mai bine zis avertizare este foarte permisiv aici. Pe alte forumuri se primeste doar un warn inainte de banare. Deci ar trebui sa aiba toti bunul simt sa aprecieze acest lucru.

0

#25 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 07:30 PM

@Gun Man...linisteste-te un pic si calmeaza-te!
@ Restul postatorilor : e valabil sfatul de mai sus !!!!

Nu vrem sa devenim dusmani,sa ne injuram,sa nu ne salutam cand ne vedem pe la intalniri.....
Toti suntem pasionati de un sport nobil. Cu N mare! Indiferent daca incepe cu aero,auto,navo sau machete.

Regulamentul acestui forum nu este respectat 100% nici de useri,moderatori sau admini.
Se mai trece cu vederea incalcarea regulamentului.....dar cu o singura conditie: BUNUL SIMT!

Daca ai bun simt cand postezi.... eu garantez ca inchid ochii si FLO, si NAVIGATOR, si SILVIU66, si BITEX,si BIG ,si OLAF etc...

O seara buna tuturor!

p.s. In loc sa mai postati aici ceva mai bine lipiti o bagheta, slefuiti o nervura, sau infoliati o aripa.....va face bine la nervii capului !!
PAROL !
flying is my life...
0

#26 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 07:31 PM

[quote name='navigator' date='Oct 29 2009, 07:03 PM' post='342859']
Mai gun man, tu ai o problema grava sau ti-ai format o idee gresita. Eu nu am nimic cu tine si n-am avut niciodata. Clonele tii le-am gasit caci te-ai bagat pe subiectul lui Ipsihi cu una din ele sa-l acuzi pe el ca-si face reclama si pe mine ca nu iau masuri impotriva lui. Eu habar n-am avut de asta pana nu mi-a atras atentia Ipsihi si mi-a zis sa verific ID-ul. Si BINGO! erai tu, cel ce te chemai prietenul lui. Ai uitat? Daca pana in acel moment te-am apreciat pentru activitatea ta in modelism, pentru acea lasitate de a-ti ataca un amic sub un alt ID, te-am taxat de nul din punct de vedere moral. Dar nu ti-am dat warn pentru asta ci doar am semnalat cele doua clone si le-am blocat. Ori tu ai inceput din acel moment sa-i atati pe toti ca-i tin partea lui Ipsihi. Da, i-am tinut-o atunci ca asa mi s-a parut drept. Ca esti banat sau nu mi-e perfect indiferent, adica de ce sa mint? La cat scandal ai provocat pe aici in special de cand l-ai atacat pe Men si ti-a fost retrasa moderarea, mi-ar fi mai bine daca n-ai mai inflama pe aici. Esti sigur ca ai 30 de ani?
[/q

Da corect esti pe felie dar dc crezi ca toata lumea se ia de tine si te vorbeste aiure ??/ Ca esti v-un as ca esti v-un om integu dpv MORAL ??? Si nu -i atat eu pe toti FIECARE vede ce faci si nimanui nui place!!DE ce oare???? Stiii???
0

#27 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 07:32 PM

Si faptul ca am semnalat o experiena in care am fost inselat nu inseamna ca am atacat pe cineva!!1Capisci??
0

#28 Useril este offline   king_tzapone 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2009 - 07:54 PM

[quote name='navigator' date='Oct 29 2009, 10:43 AM' post='342733']
1) king tzapone. pentru ca s-a certat cu Florin Nae culminand cu mesajul trimis pe email: "abia acum am dat de niste poze d'ale tale si cand te vad cat de colorat esti mi se face greata cand ma gandesc cine este tiganul care sa da mare smecher de berceni ..
pacat ca a murit ANTONESCU!"

Cand i-am sters mesajele ofensatoare m-a atacat si pe mine. Atunci i-am dat warn cu suspendare o perioada, si imediat marian dmd m-a rugat sa-l iert, ca asa e el o fire mai dificila si ca altfel e de treaba. Doar pentru aceasta rugaminte a lui Marian, l-am iertat pe tzapone, care la scurt timp s-a apucat din nou sa jigneasca sau sa-i umileasca pe cei ce nu se ridicau la nivelul lui. A mai primit un warn pentru ca n-a cascat ochii si s-a bagat sa comenteze aiurea pe vanzarea cuiva, fiind insa total pe dinafara.
in total 30% pe care i i-am sters. Mai are 10% de la admin pentru "mucles"(o fi vorbit obraznic din nou).

foarte corect si la obiect aceste informatii ale dvs .totusi ma vad nevoit sa intreb de ce se aduc in discutie mesajele pe care le poarta in privat forumistii ?nu cumva seamana a violare de corespondenta? daca le posta acea p[rsoana in cauza nu ma deranja cu nimic ,dar asa vad ca trebuie sa stam cuminti la masa , sa papam tot ca altfel riscam o sanctiune administrativa .cum bine spunea cineva mai sus nu trebuie facut un capat de tara pentru avertismente atata timp cat stii ca iti vei vedea de treaba ta pe forum ,dar pana la a amesteca si viata privata in forum deja se depasesc niste limite .
domnule navigator cum bine a-ti pus in vedere acele discutii personale ale mele (as fi putut si eu sa public ce am primit din partea lui dar nu am considerat ca trebuie amestecat forumul )tot asa a-ti fi putut pune si mesajele de la mine in care regretam si imi ceream scuze pentru defectele mele cauze ce au dus la blocarea contului .spuneti ca a-ti citit acea discutie pe privat in care era vorba de amador si nu i-ati dat importanta dar cand a postat si pe forum ati fost imediat ferm (cu toate ca va venea sa radeti--nu ?)oare discutia din privat nu va influentat ?oare discutiile mele in privat cu acea persoana nu vau influentat ?
in fine daca asta e decizia ca amador sa stea pe bara -va sta dar e loc pentru a fi toata lumea multumita
0

#29 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 29 October 2009 - 08:57 PM

Vezi postareanch, la Oct 29 2009, 03:22 PM, a spus:

.........
2. Pe de alta parte nu sunt deloc de acord sa se penalizeze un user pentru ce discutii poarta pe MI sau Mail . Asta in principiu mi se pare usor deplasat. MI ,messenger si mai ales Mail nu cred ca fac obiectul nici al moderatorului , nici al adminului. Eu personal le consider mijloace de comunicare private, si nu cred ca ar trebui luate in considerare.
3. Cunosc si eu discutia dintre Amador si Ipsihi in detaliu tocmai de la Amador si nu i-am dat dreptate pentru ca nu avea.
4. Referitor la amenintari consider ca Ipsihi e baiat mare si are singur grija de el. Daca ar fi fost fata in fata , cei doi ,la discutia respectiva nu cred ca se ajungea atat de departe; ci mai degraba la formule matematice de o parte si de alta si probabil beute pana dimineata moment in care aveau dreptate amandoi ... :rolleyes:

Nu am nici un drept sa judec pe aici , nici moderatori nici useri. Toti gresim!

P.S. Motivul principal pentru care am postat este punctul 2. Poate o reducere a pedepsei la 7 zile ar impaca pe toata lumea...

Pai am si spus ca pentru "discutiile" lor academice de pe privat nu i-am dat nici un warn. Iti poate confirma si el ca nu are in istoric decat cei 10% de acum, pentru ca l-a amenintat pe manolo in public si pentru restul atitudinii lui.

Daca imi scria cineva dintre voi pe privat sa-i reduc, ii reduceam cum am mai facut-o si pentru king tzapone si altii. De fapt cand ati ras de barca lui cu jet am fost printre foarte putinii care i-au luat apararea si l-am incurajat sincer, nu ca unii care ba il criticati, ba il laudati ba il luati in ras ca sa-l provocati, ba va cereati scuze apoi (aceeasi persoana facea toate astea). Dar ati preferat sa faceti circ si acum, ca si atunci. Am sa-i reduc suspendarea caci in fond o fi el mai irascibil si din vina unor stimati colegi care se stiu ei.

Cat priveste pe king tzapone, mesaje de genul ala, cu acelasi limbaj suburban le-a postat si pe forum dar cand eram atentionati prin Report de ele le stergeam imediat ca imi crapa mie obrazul de rusine. I-am si atras atentia lui mariandmd ca nu a avut pentru cine sa-si puna obrazul atunci. Pe orice alt forum era banat definitiv pe IP pentru asa ceva. El insa se plange acum ca i s-a facut public limbajul. In tot raul vad si un bine: ca-i este si lui rusine.

I-am redus mult suspendarea pe care am si schimbat-o in restrictie. deci poate sa intre pe contul lui si sa scrie doar mesaje private. Sper sa fie cu folos.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 29 October 2009 - 09:07 PM

0

#30 Useril este offline   king_tzapone 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 October 2009 - 05:51 AM

va multumim pentru intelgere si cooperare !incet incet ne mai cizelam si noi si poate nu vor mai fi situatii de acest gen .
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu