Modelism - RHC Forum: REGRET - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

REGRET si totusi .............

#31 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 30 October 2009 - 05:57 AM

Vezi postareaMaverick, la Oct 29 2009, 06:08 PM, a spus:

Am si eu un 20% de pe vremea cand eram la inceputuri (cam acum 1 an) si nu stiam ce si cum.. cred ca dat de Silviu.. nici nu mai stiu pt ce.. parca reclama.
La vremea respectiva am vorbit cu Silviu pe MI, mi-a explicat foarte frumos unde am gresit, am inteles, am pus capul in pamant, am mai citit o data regulamentul, m-am convins ca are dreptate si.. viata a mers inainte.

Ca sunt perfectionist si mi-ar placea sa fiu "curat" cu 0% asta e doar pt ochisorii mei. Cu 20%sub nume sau fara stiu ca atata vreme cat nu calc pe bec nu am de ce sa ma ingrijorez, voi duce o viata linistita pe forum.

Si cu Maverick cum a ramas?
0

#32 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 30 October 2009 - 07:24 AM

Vezi postareaking_tzapone, la Oct 29 2009, 07:54 PM, a spus:

foarte corect si la obiect aceste informatii ale dvs .totusi ma vad nevoit sa intreb de ce se aduc in discutie mesajele pe care le poarta in privat forumistii ?nu cumva seamana a violare de corespondenta?

Nu se considera violare de corespondenta orice mesaj ce isi are intregul lifetime pe un server. Adica sta pe acel server, e citit numai de pe acel server etc. Personal controlez aleatoriu si mesajele care nu-mi sunt flag-uite pe unul din sistemele mele tocmai pentru a preveni abuzul (de orice fel) a unui user contra altul. Iar cand ameninti cu pocneala sunt nevoit sa-ti blochez accesul la sistemul meu sau in cel mai rau caz, sau sa predau autoritatilor dovada actului premeditat in conditiile in care se pune in aplicare amenitarea.

Nu este precedent in Romania dar dincolo este. Deci revin, sa NU aveti pretentii de intimitate pe un server public. Daca vorbeati pe email e altceva. Dar si atunci yahoo/hotmail/gmail etc ar fi fost nevoit sa dea logurile instantelor de judecata in caz de ceva grav.

Vorbesc ipotetic bineinteles deoarece aici nu s-a intamplat nimic de acel gen.

0

#33 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 30 October 2009 - 04:40 PM

Vezi postareadan_mitea, la Oct 30 2009, 05:57 AM, a spus:

Si cu Maverick cum a ramas?

Maverick are 0 acum.

0

#34 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1877
  • Inregistrat: 11-August 08

Postat 30 October 2009 - 05:56 PM

Vezi postareanavigator, la Oct 30 2009, 04:40 PM, a spus:

Maverick are 0 acum.

Ma bag ca musa in lemne :). Voi va plangeti de un 20-30 eu am 60 . Si numai zic nimic ca stiu toate greselile facute si dupa cum se observa nu am mai facut ,deoarece am invatat din greseli.Si mie mi-ar place sa mi se stearga casieru dar nu se poate(sau poate se poate) . Asta este situatia .

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 30 October 2009 - 06:05 PM

Associated SC8E on 4S
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
0

#35 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 30 October 2009 - 06:48 PM

Vezi postareanavigator, la Oct 30 2009, 04:40 PM, a spus:

Maverick are 0 acum.

Este bun de cinste. Sa fie intr-un ceas bun.
0

#36 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 30 October 2009 - 11:09 PM

Hooray! Sunt curat ca o virgina la maritis! (oare mai exista?!)
Vreau sa multumesc fanilor, mamei mele care m-a sustinut si nu in ultimul rand voua tuturor :-)

Acum vorbind serios, berea este pusa la rece. Care va bagati?
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#37 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 01 November 2009 - 12:25 AM

Vezi postareaAl3xandru239, la Oct 30 2009, 05:56 PM, a spus:

Ma bag ca musa in lemne ;) . Voi va plangeti de un 20-30 eu am 60 . Si numai zic nimic ca stiu toate greselile facute si dupa cum se observa nu am mai facut ,deoarece am invatat din greseli.Si mie mi-ar place sa mi se stearga casieru dar nu se poate(sau poate se poate) . Asta este situatia .

Ai doar 50% acuma. :rolleyes:
La restul care nu-a ale mele mi-e frica sa ma bag ca-mi aduce ghinion. De multe ori cand am facut-o s-a intors impotriva mea.
Oricum, tu ai acumulat de-a lungul timpului 90% ceea ce spune ceva. In astfel de cazuri se duc foarte greu.
Bafta!

Aceasta postare a fost editata de navigator: 01 November 2009 - 12:29 AM

0

#38 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 November 2009 - 01:07 AM

Vezi postareanavigator, la Nov 1 2009, 12:25 AM, a spus:

Ai doar 50% acuma. :rolleyes:
La restul care nu-a ale mele mi-e frica sa ma bag ca-mi aduce ghinion. De multe ori cand am facut-o s-a intors impotriva mea.
Oricum, tu ai acumulat de-a lungul timpului 90% ceea ce spune ceva. In astfel de cazuri se duc foarte greu.
Bafta!

Viata merge inainte ...O sa fiu membru pana cand nu oi mai fi!

Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 01 November 2009 - 01:18 AM

Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#39 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 802
  • Inregistrat: 29-March 08

Postat 06 November 2009 - 10:30 PM

Incep aceasta postare a mea cu multumiri domnului king tzapone pentru interventiile sale care probabil sa ii fi adus o noua penalitate.

Am descoperit acest forum si am conversat cu placere cu multi dintre membri sai....totusi acum am un sentiment profund de nedreptate.Si asta in urma acelei penalitati din care eu unul am inteles ca nu este altceva decat o razbunare a domnului Navigator in numele bunului sau prieten pe care l-a si adus in discutie. Domnul Navigator a confundat discutiile mele private cu cele de pe forum. Nu eram decat la prima abatere,o alta atentionare chiar nu am mai primit si nici sa amenint pe cineva pe forum nu sa mai intamplat. Imi pare rau de iesirea poate un pic deplasata la adresa lui Manolo dar chiar nu suport sa fiu facut mincinos in mod repetat cand exista oamenii ce pot confirma ca cele spuse de mine despre Carp Jet nu au fost minciuni( abureli).In alta ordine de ideei nu cred ca vom putea eradica anumite fenomene decat daca vom taia din radacina cauza acestora si nu doar in a penaliza efectele.
Domnul Navigator a modificat ulterior penalitatea dictata nefacand altceva decat sa recunoasca ca a gresit cand a luat decizia acesteia,dar de omul are orgoliu si trebuia sa mai pastreze ceva acolo.

Amendament
"Moderatorii nu au pretentia ca sint obiectivi 100% si nici ca respecta regulile democratice intotdeauna. In acest sens, poti ramine foarte usor fara drept la replica sau sa constati ca subiectul care te intereseaza este inchis fara drept de apel. "

Cat despre aceasta regula dictatoriala chiar nu am de gand sa o suport , prin urmare am sa caut sa nu mai scriu pe acest forum.

Urez la toata lumea mult spor si in asentimentul ideeii enuntate mai sus consider ca si eu sunt o cauza...Da...Daca nu am sa mai intru sa conversez nu am sa mai dau prilejul de a suporta jigniri...

O seara frumoasa ...
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
0

#40 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 06 November 2009 - 11:20 PM

Tu nu ai inteles nimic, degeaba ti-am explicat pe 5 mesaje ce ai gresit, cum isi radeau de tine pe topicele tale cei care acuma se erijeaza in aparatorii tai. Te-ai legat de manolo pentru o vorba pe care tu o interpretai mai intai ca ceva obscen (nu pot scrie aici cele 3 explicatii ale tale) iar apoi dupa ce ti-am spus ca nu-i chiar asa ai zis ca inseamna "a minti". Lingvistii zic ca ar insemna "a vrajii, a ametii".

In plus, minti aici (de data asta chiar MINTI!) ca ai primit penalizarea pentru discutia in particular cu altcineva. Ai primit-o pentru amenintarile scrise aici in clar la adresa lui manolo. Ti-am spus ca alea la adresa lui Ipsihi nu au contat decat ca mi-am facut o parere despre tine ca asa obisnuiesti tu sa te comporti la nervi.

Am modificat penalitatea nu ca am recunoscut ca ti-am dat prea mult ci pentru ca m-au rugat altii. Lucru pe care l-am regretat imediat ce ai inceput din nou sa ma bombardezi cu cele 3-4 mesaje prin care sustineai ca tu ai avut intotdeauna dreptate.

Cu prilejul acestei postari a ta, o sa indrept lucrurile si o sa-ti ascult dorinta. Ai 2 luni de restrictie ( initial am avut impulsul sa-ti dau suspendare). Spor la bricolat.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 06 November 2009 - 11:23 PM

0

#41 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 03:48 PM

Vezi postareanavigator, la Nov 7 2009, 12:20 AM, a spus:

Tu nu ai inteles nimic, degeaba ti-am explicat pe 5 mesaje ce ai gresit, cum isi radeau de tine pe topicele tale cei care acuma se erijeaza in aparatorii tai. Te-ai legat de manolo pentru o vorba pe care tu o interpretai mai intai ca ceva obscen (nu pot scrie aici cele 3 explicatii ale tale) iar apoi dupa ce ti-am spus ca nu-i chiar asa ai zis ca inseamna "a minti". Lingvistii zic ca ar insemna "a vrajii, a ametii".

In plus, minti aici (de data asta chiar MINTI!) ca ai primit penalizarea pentru discutia in particular cu altcineva. Ai primit-o pentru amenintarile scrise aici in clar la adresa lui manolo. Ti-am spus ca alea la adresa lui Ipsihi nu au contat decat ca mi-am facut o parere despre tine ca asa obisnuiesti tu sa te comporti la nervi.

Am modificat penalitatea nu ca am recunoscut ca ti-am dat prea mult ci pentru ca m-au rugat altii. Lucru pe care l-am regretat imediat ce ai inceput din nou sa ma bombardezi cu cele 3-4 mesaje prin care sustineai ca tu ai avut intotdeauna dreptate.

Cu prilejul acestei postari a ta, o sa indrept lucrurile si o sa-ti ascult dorinta. Ai 2 luni de restrictie ( initial am avut impulsul sa-ti dau suspendare). Spor la bricolat.

Si daca in trecut tot nu am primit un raspuns la tema acestui topic imi permit in virtutea ultimelor evenimente sa redeschid acest subiect si voi incepe cu o intrebare pe care am trimis-o in mai multe mesaje catre administratorii forumului si la care nu am primit nici un raspuns.Conform spuselor domnului Navigator am primit warm doar pentru discutia cu Manolo dar atunci il intreb si pe forum de ce la atentionare de warm scrie negru pe alb ceea ce se vede in poza atasata la primul warm primit in data de 25 oct 2009.CARE A DOUA OARA.La ce va referiti de fapt domnule Navigator?????!!!!!

Aceasta postare a fost editata de amador: 13 April 2010 - 03:57 PM

0

#42 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 04:03 PM

Represalile sale au continuat apoi prin administrarea a 2 warm pentru acelasi lucru:
0

#43 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 04:11 PM

apoi dupa expirarea penalizarii o perioada nu am mai postat.In sfarsit mi-a trecut supararea si am inceput a scrie din nou...dar!!!
Domnul administrator sa gandit sa imi mai dea 10% warm pe 27 februarie 2010 pentru urmatoarea discutie in care dansul sustine ca instig la vorbire incorecta,in fapt cautam sa apar un mai vechi membru al forumului la aluzia respectiva,deoarece chiar nu era o greseala flagranta de ortografie cum des avem ocazia sa ne delectam cu unii din membrii forumului.

Aceasta postare a fost editata de amador: 13 April 2010 - 04:13 PM

0

#44 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 13 April 2010 - 04:13 PM

Probabil nu ai citit regulamentul. Nu conteaza daca ti se pare ca este corect sau incorect, atata timp cat stai pe forumul asta esti obligat sa il respecti. E un lucru foarte simplu si scris negru pe alb, nu mai incape nici o discutie aici!

http://www.rhc.ro/fo...hp?showtopic=29

7. Deciziile moderatorilor nu vor fi discutate public. Orice plangere sau nelamurire va fi adresata mai intai moderatorului forumului prin mesageria instanta (MI) sau e-mail. Daca problemele nu vor fi rezolvate atunci ambele parti vor lua legatura cu administratorii forumului. Echipa RHC.ro are decizia finala in orice disputa.
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#45 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 04:17 PM

Scuze...am sarit peste un warm pe care eu nu am reusit sa il identific ca si ceva interzis in regulamentul forumului.si anume postarea a doua texte identice in 2 topice diferite.
0

#46 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 04:27 PM

si in fine ultimul warm dat pentru o greseala evidenta...si anume postarea consecutiva in acelasi topic a aceleiasi intrebari....dar atentie...postarea este din luna Septembrie 2009.mai jos postarea si warm-ul:
0

#47 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 04:30 PM

Mai nou domnul administrator a inceput sa ma dea drept ,,exemplu"' atunci cand are dansul chef:

Aceasta postare a fost editata de amador: 13 April 2010 - 04:34 PM

0

#48 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 04:37 PM

Este oare acesta un administrator corect si impartial domnilor administratori??? ...Si ce poate face un membru obisnuit al forumului cand este luat la tinta in asa mod??? ...
0

#49 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 04:40 PM

Vezi postareaovidiugm, la Apr 13 2010, 05:13 PM, a spus:

Probabil nu ai citit regulamentul. Nu conteaza daca ti se pare ca este corect sau incorect, atata timp cat stai pe forumul asta esti obligat sa il respecti. E un lucru foarte simplu si scris negru pe alb, nu mai incape nici o discutie aici!

http://www.rhc.ro/fo...hp?showtopic=29

7. Deciziile moderatorilor nu vor fi discutate public. Orice plangere sau nelamurire va fi adresata mai intai moderatorului forumului prin mesageria instanta (MI) sau e-mail. Daca problemele nu vor fi rezolvate atunci ambele parti vor lua legatura cu administratorii forumului. Echipa RHC.ro are decizia finala in orice disputa.

am incercat sa iau legatura cu domnul silviu dar nu am primit nici un raspuns la intrebarile mele.Tocmai la asta ma uitam si eu ca sunt anumite warm-uri ce nu tin de regulament...atunci eu ce trebuie sa respect?!!!

Aceasta postare a fost editata de amador: 13 April 2010 - 04:41 PM

0

#50 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 04:42 PM

si inca o intrebare...daca stie cineva cum imi pot sterge contul,ca eu am incercat dar nu am reusit .

cu multumiri doru
0

#51 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 04:55 PM

Domnule Navigator poti fi mandru...ai castigat !!!! Felicitari ! Eu unul renunt in a fi membru al unui forum unde unul ca dumneata isi permite sa faca mai tot ce vrea.

Am o rugaminte fata de unul din Administratori.Va rog frumos daca se poate sa imi stergeti contul.Va multumesc

Salut cu toata stima pe membrii forumului si va urez numai de bine.Imi cer scuze fata de cei participanti la topicurile deschise de mine si pe care acum am am hotarat sa le inchid odata cu retragerea din cadrul forumului.

Sanatate la toata lumea !
0

#52 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 13 April 2010 - 05:20 PM

Amador, vreau sa-ti dau un sfat. Daca il vei urma sau nu, e treaba ta, dar vei vedea ca am dreptate. Fa urmatoarea miscare:
1.Nu te retrage de pe forum deoarece 100% vei reveni (din pasiune) dupa un timp dar sub alt nume si vei fi luat in baza atunci.
2. Taci. Da, las-o moale o perioada si vezi-ti de chestiile la care lucrezi, nu te mai lua la hartza cu nimeni. Iti vor trece nervii si tie si celor pe care i-ai suparat si totul se va termina.

Nu sunt genul pacifist, dar eu consider ca asa e cel mai bine mai ales pt tine. Ambitiile nu sunt bune daca TU NU AI DE CASTIGAT NIMIC din ele; exact cazul de fata.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 13 April 2010 - 05:23 PM

0

#53 Useril este offline   Al3xandru239 

• Membru somnambul
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 06:31 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Apr 13 2010, 06:20 PM, a spus:

Amador, vreau sa-ti dau un sfat. Daca il vei urma sau nu, e treaba ta, dar vei vedea ca am dreptate. Fa urmatoarea miscare:
1.Nu te retrage de pe forum deoarece 100% vei reveni (din pasiune) dupa un timp dar sub alt nume si vei fi luat in baza atunci.
2. Taci. Da, las-o moale o perioada si vezi-ti de chestiile la care lucrezi, nu te mai lua la hartza cu nimeni. Iti vor trece nervii si tie si celor pe care i-ai suparat si totul se va termina.

Nu sunt genul pacifist, dar eu consider ca asa e cel mai bine mai ales pt tine. Ambitiile nu sunt bune daca TU NU AI DE CASTIGAT NIMIC din ele; exact cazul de fata.

Asa am procedat si eu si a mers,deci e fapt testat.
Associated SC8E on 4S
Membru retras!
0

#54 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 13 April 2010 - 08:00 PM

Amador bati seaua sa'nteleaga iapa! N'are rost frate! Eu m-am lamurit ! Nu mai scriu mai deloc ca nu se merita deoarece regulamentu se aplica preferential!daca te uiti cei mai vechi pe acest forum nu mai scriu si nu se mai baga ca sunt atacati mereu si fara motiv de niste terchea berchea! Asa ca n'are rost !
Eu am 50% warn de mai bine de un an ! Dar wtf nu mai conteaza!

Aceasta postare a fost editata de gun man: 13 April 2010 - 08:00 PM

0

#55 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 13 April 2010 - 08:23 PM

Domnule amador,
Am primit mesajul tau ,dar nu pot face politie 24/7 pe forum.In afara de asta incalci in continuare regulamentul.

Uite un mesaj pentru care ai primit warn meritat:

Citeaza

vezi ca sunt unii pe aici care din graba sau din greseala sau poate din nestiinta mai fac cate o greseala gramaticala...dar stiu sa faca barci !!!
P.S.-cei ce pasionati de gramatica pot gasi site-uri dedicate rubricii...daca nugasesc se apuca ei sa faca unul...

Ce legatura avea acest post cu subiectul? Sunt de acord cu cel care a penalizat un post agramat, dar cu postul tau nu.
Sper ca constientizezi ca in primele tale mesaje ai amenintat un membru al acestui forum, ceea ce face ca moderatorii sa-ti acorde o atentie speciala.
Este normal sa fie asa.
In mod cert,daca posturile tale o sa inceapa sa se refere la modelism nu o sa primesti warn,ba chiar o sa scada.
Postand aici la administrative eu personal am impresia ca nu ai de gand decat sa pornesti flame-uri.Nu te intereseaza sa scrii un post referitor la experienta ta legata de o anumita problema modelistica, ci doar sa comentezi pe langa.

Calmati-va cu toti, si dupa ce va ganditi bine poate ajunge-ti la concluzia ca nimeni nu are nimic personal cu voi!
Nu este o obligatie pentru nimeni sa posteze pe acest forum, nu va place exista multe alte variante!
flying is my life...
0

#56 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 09:03 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Apr 13 2010, 09:23 PM, a spus:

Domnule amador,
Am primit mesajul tau ,dar nu pot face politie 24/7 pe forum.In afara de asta incalci in continuare regulamentul.

Uite un mesaj pentru care ai primit warn meritat:

Ce legatura avea acest post cu subiectul? Sunt de acord cu cel care a penalizat un post agramat, dar cu postul tau nu.
Sper ca constientizezi ca in primele tale mesaje ai amenintat un membru al acestui forum, ceea ce face ca moderatorii sa-ti acorde o atentie speciala.
Este normal sa fie asa.
In mod cert,daca posturile tale o sa inceapa sa se refere la modelism nu o sa primesti warn,ba chiar o sa scada.
Postand aici la administrative eu personal am impresia ca nu ai de gand decat sa pornesti flame-uri.Nu te intereseaza sa scrii un post referitor la experienta ta legata de o anumita problema modelistica, ci doar sa comentezi pe langa.

Calmati-va cu toti, si dupa ce va ganditi bine poate ajunge-ti la concluzia ca nimeni nu are nimic personal cu voi!
Nu este o obligatie pentru nimeni sa posteze pe acest forum, nu va place exista multe alte variante!

Domnule Silviu va multumesc pentru interventie.nu sunt cu nimic suparat pe dumneavoastra ca nu a-ti raspuns mesajului.Despre corectitudinea acelor penalitati ramane la aprecierea fiecaruia.
Am recunoscut ca am gresit in disputa cu Manolo dar penalizarea a fost pentru ,citez ,, amenintari si jigniri a doua oara a unor membri ai forumului,dupa ce prima oara a fost iertat "'...iar domnul Navigator in randurile de mai sus , cu un tupeu fantastic ma face tot pe mine mincinos si cum mai crede dansul de cuvinta.Dar nu a explicat nici o clipa cde ce la warm a facut aceasta declaratie.Dar unii dupa aici au ramas probabil cu nostalgia trecutului comunist si aici au gasit mediul propice ca sa se desfasore.Am trecut peste aceasta.An sa caut alaturi de ceilalti membri izgoniti de tratamentul la care au fost supusi gazduire pe un alt forum.
De aceea cu toata stima reiterez rugamintea sa imi fie sters contul.
Va multumesc pentru intelegere.

P.S. Multumesc de parere Gun Man...poate ar trebui ca si altii sa fie atat de corecti ca si tine si sa isi dea warm singuri.

Cu stima Doru
0

#57 Useril este offline   mariandmd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2161
  • Inregistrat: 04-September 07

Postat 13 April 2010 - 09:48 PM

Din solidaritate pentru Amador si Manolo mi-am dat demisia de pe forumul RHC

Ma gasiti pe alte forumuri

Numai bine............................
0

#58 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 13 April 2010 - 10:06 PM

daca tot incepem miscarea hai s-o facem :rolleyes:
Ma aliez si eu celor 3 strict pentru faptul ca de cateva ori mi-a atras atentia un limbaj necorespunzator si chiar jignitor aplicat de navigator tertilor, chiar si subsemnatului. Jigniri de genul esti mincinos sau chiar mai grav ai probleme psihice. Nu mie, nu la doi ce chiar in mai multe subiecte. Internetul si in mod deosebit un forum nu poate sa-ti ofere suficiente probe pentru a cataloga pe cineva nebun si sa-l trimiti la doctor domnule navigator.

Poate e momentul sa:
- cereti scuze publice celor pe care i-ati jignit (inclusiv pe mine, fara nici un substrat)

sau
- sa va retrageti din activitatea moderatoristica

Doar o sugestie, poate ma trimiteti iar la doctor.

Numai bine,
Calin

0

#59 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 13 April 2010 - 10:55 PM

Vezi postareamariandmd, la Apr 13 2010, 10:48 PM, a spus:

Din solidaritate pentru Amador si Manolo mi-am dat demisia de pe forumul RHC

Ma gasiti pe alte forumuri

Numai bine............................

Am cautat la viteza sa vad un subiect de navo curat deschis de voi....nu prea am gasit....va urez succes pe alte forumuri!

Incepand de astazi sectiunea Navomodele pentru Nadit este inchisa pentru o perioada nedeterminata.
flying is my life...
0

#60 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 April 2010 - 11:31 PM

Vezi postareanavigator, la Oct 29 2009, 09:57 PM, a spus:

Pai am si spus ca pentru "discutiile" lor academice de pe privat nu i-am dat nici un warn. Iti poate confirma si el ca nu are in istoric decat cei 10% de acum, pentru ca l-a amenintat pe manolo in public si pentru restul atitudinii lui.

Daca imi scria cineva dintre voi pe privat sa-i reduc, ii reduceam cum am mai facut-o si pentru king tzapone si altii. De fapt cand ati ras de barca lui cu jet am fost printre foarte putinii care i-au luat apararea si l-am incurajat sincer, nu ca unii care ba il criticati, ba il laudati ba il luati in ras ca sa-l provocati, ba va cereati scuze apoi (aceeasi persoana facea toate astea). Dar ati preferat sa faceti circ si acum, ca si atunci. Am sa-i reduc suspendarea caci in fond o fi el mai irascibil si din vina unor stimati colegi care se stiu ei.

Cat priveste pe king tzapone, mesaje de genul ala, cu acelasi limbaj suburban le-a postat si pe forum dar cand eram atentionati prin Report de ele le stergeam imediat ca imi crapa mie obrazul de rusine. I-am si atras atentia lui mariandmd ca nu a avut pentru cine sa-si puna obrazul atunci. Pe orice alt forum era banat definitiv pe IP pentru asa ceva. El insa se plange acum ca i s-a facut public limbajul. In tot raul vad si un bine: ca-i este si lui rusine.

I-am redus mult suspendarea pe care am si schimbat-o in restrictie. deci poate sa intre pe contul lui si sa scrie doar mesaje private. Sper sa fie cu folos.

si iata cum in pagina anterioara gasim si o minciuna sfruntata....una zice domnul Navigator si alta scrie la catastif:
(vezi primul warm din Octombrie in poza atasata insemnarea cu rosu)
Cat priveste insemnarea cu verde...de ce as reduce pedeapsa cuiva care este vinovat,doar din cauza uei simple discutii????...daca decizia era corecta trebuia sa nu fie modificata.Ce inseamna aia,citez insemnarea cu albastru: Daca imi scria cineva dintre voi pe privat sa-i reduc, ii reduceam cum am mai facut-o si pentru king tzapone si altii...pai unde suntem aici?...la piata???...iarta-l pe ala...penalizeaza-l pe celalalt....??????????!!!!!!!!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: rhc.PNG

Aceasta postare a fost editata de amador: 13 April 2010 - 11:44 PM

0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu