Bună,
Aveam de gînd să comand o listă de produse pe acest site şi pentru că au o problemă cu produsele aflate în stoc ,am încercat să-i contactez . Nu mi-au răspuns la niciunul din mailurile pe care le-am trimis. În situaţia asta am mari rezerve să mai fac vreo comandă , dar parcă totuşi nu aş renunţa la ideea de a cumpăra de la ei .
A avut cineva vreo experienţă plăcută sau mai puţin plăcută cu această firmă?
Pagina 1 din 1
r2hobbies.com, de încredere?
Postat 19 October 2009 - 12:45 PM
Am luat de 2 ori, nici o problema.
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 19 October 2009 - 02:28 PM
Totusi, ce mai au interesant pe r2h si nu gasesti cel putin la fel de ieftin pe hk ?
Poate anumite modele, cred ca sunt singurii pe net care au DLG-uri entry la preturi abordabile.
Sper ca nu te bate gandul la un sistem din ala de jamming in 2.4GHz :lol:
Poate anumite modele, cred ca sunt singurii pe net care au DLG-uri entry la preturi abordabile.
Sper ca nu te bate gandul la un sistem din ala de jamming in 2.4GHz :lol:
Postat 19 October 2009 - 04:17 PM
Mulţumesc mult pentru răspunsuri.
Sper că e ok să le trimt banii. Problema e că din lunga listă de produse pe care vreau să le comand ba apare ba dispare din stoc una sau alta şi nu pot stabili cu ei un mod de rezolvare a acestei situaţii din moment ce nu răspund la mailuri.
Am ajuns pe site-ul lor pentru sistemul video rx tx de 200mw ,care merge perfect pe o bărcuţă multifuncţională şi mi-am zis că dacă oricum îl iau pe ăsta ,iau tot de aici şi celelalte chestii de care am nevoie .
salutări!
Sper că e ok să le trimt banii. Problema e că din lunga listă de produse pe care vreau să le comand ba apare ba dispare din stoc una sau alta şi nu pot stabili cu ei un mod de rezolvare a acestei situaţii din moment ce nu răspund la mailuri.
renatoa, la Oct 19 2009, 03:28 PM, a spus:
Totusi, ce mai au interesant pe r2h si nu gasesti cel putin la fel de ieftin pe hk ?
Am ajuns pe site-ul lor pentru sistemul video rx tx de 200mw ,care merge perfect pe o bărcuţă multifuncţională şi mi-am zis că dacă oricum îl iau pe ăsta ,iau tot de aici şi celelalte chestii de care am nevoie .
salutări!
Postat 19 October 2009 - 04:30 PM
n_eant, la Oct 19 2009, 05:17 PM, a spus:
salutări!
salutări!
Bun de stiut ca a aparut iar, de 2 luni e out of stock, cu ala am inceput si eu FPV-ul.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1