Aceasta postare a fost editata de amador: 22 October 2009 - 11:45 PM
bec alimentarea unui receptor
Postat 22 October 2009 - 11:44 PM
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
Postat 23 October 2009 - 09:09 AM
Sa inteleg din ce ai scris pe acilea ca tu nu "nadesti"ci doar"plantezi"?
Si ca sa inchei:(nu ca as fi avocatul cuiva)intradevar barcile de nadit sunt un capitol separat.......poate ca s-ar incadra la utilitare :D !
tel.0724686263
Postat 23 October 2009 - 10:12 AM
Aceasta postare a fost editata de amador: 23 October 2009 - 10:22 AM
Postat 23 October 2009 - 12:12 PM
manolo, la Oct 22 2009, 11:05 PM, a spus:

Cu o galetusa de "carbune" autonomie o saptamina. O nebunie de motoare.
Ma uit foarte atent de geva timp la poza si tot nu-mi dau seama unde se leaga regulatorul..... :)
Postat 23 October 2009 - 12:24 PM
mariandmd, la Oct 23 2009, 01:12 PM, a spus:
cred ca se pune un servo... care sa dea de manivela. se deschide o supapa... si intra mai mult sau mai putin abur.
o nebunie! chiar nu mai conteaza amperajul... ci doar cantitatea de carbune!
:)
La fel e si cand esti prost.
tel: 0771 088 207
adistul@yahoo.com
Postat 24 October 2009 - 06:49 AM
Daca vrem sa il ajutam in constructia barcii pe care si-a ales-o (si care este pe deplin functionala...vezi Carp Jet) haideti sa ii dam sfaturi despre cum ar putea realiza mai bine modelul si sa incetam cu comentariile de genul celor anterioare cum ca nu este bun modelul cu jet,cu lithium,cu ceva diferit fata de ceea ce construiesc majoritatea pe aici...etc.Asta a fost alegerea sa,poate dispune de bani mai multi si nu vrea sa faca un model ieftin....chestie de gusturi.
exemplu: a venit la mine sa uitat la coca mea,a dorit sa ii fac si lui una apoi si-a schimbat optiunea.....ei si? trebuie sa fiu suparat ca nu a ales modelul meu?...sa incep sa caut nod in papura la cea aleasa de el?....nicidecum....poate cea aleasa de el va merge mai bine sau poate nu....e alegerea sa.
Aceasta postare a fost editata de amador: 24 October 2009 - 06:53 AM
Postat 24 October 2009 - 08:21 PM
si ca sa concluzionam :
[size=5]Daca vrem sa il ajutam in constructia barcii pe care si-a ales-o (si care este pe deplin functionala...vezi Carp Jet) haideti sa ii dam sfaturi despre cum ar putea realiza mai bine modelul si sa incetam cu comentariile de genul celor anterioare cum ca nu este bun modelul cu jet,cu lithium,cu ceva diferit fata de ceea ce construiesc majoritatea pe aici...etc.Asta a fost alegerea sa,poate dispune de bani mai multi si nu vrea sa faca un model ieftin....chestie de gusturi.[/size
mi se pare normal . nu toti pot deveni presedinti de tara , doctori sau laureati ai premiului NOBEL.daca toti am fi gandit la fel ar fi fost o catastrofa viata pe pamant si nu s-ar fi putut ajunge niciodata de la opaitz la super reactoarele nucleare . e normal sa fie asa , si pana la urma cel mai dotat,sanatos,curajos si idealist ar putea sa domine . dar nu este o litera de lege asta (poate sa moara in somn si el si sa dus marea dezlantuire )
Postat 25 October 2009 - 08:59 AM
amador, la Oct 22 2009, 11:06 PM, a spus:
2.tu vorbesti ce ai auzit la un ,,terchea-berchea" care este influentat de un ,,producator" de navo de plantat
3.am prezentat costurile acestui ...........
11. cand ai acris aceasta replica ai scris-o tu sau sau folosit altii de influentele divine abatute asupra ta in miez de noapte si tu te-ai trezit pe post de creator ...????!!!!!!!
Amador, pentru ca ameninti a doua oara membri ai forumului cat si pentru jigniri aduse acestora, este clar ca iti trebuiesc si tie niste zile de relaxare pe balta sau in atelier. Vad ca intratul pe forum te oboseste intratat incat devii nervos si noi vrem sa nu se mai intample asa ceva.
30 de zile de "odihna" deci pentru Amador, care n-a invatat nimic din greselile trecutului (iertate cu prea multa usurinta si bunavointa).
Postat 13 March 2010 - 09:45 PM
Postat 13 March 2010 - 09:55 PM