Modelism - RHC Forum: Sisteme in 2.4 GHz - noul val - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sisteme in 2.4 GHz - noul val studiu de piata

#91 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 10 June 2010 - 12:05 PM

Eu zic sa lasati prostiile cu 50ms. Aveti idee cat inseamna 0,05 secunde? Inseamna ca in medie, daca dati o comanda, avionul va reactiona peste aprox. 0.5m, pe cand cum spunea si renatoa, in timp ce ati clipit avionul a mers 2m in nestire ! Si daca cineva spune ca simte diferenta, ori e psihologic ori e interes comercial.
It's difficult to make things simple!
0

#92 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 10 June 2010 - 12:51 PM

Vezi postareaZen, la Jun 10 2010, 01:05 PM, a spus:

Eu zic sa lasati prostiile cu 50ms. Aveti idee cat inseamna 0,05 secunde? Inseamna ca in medie, daca dati o comanda, avionul va reactiona peste aprox. 0.5m, pe cand cum spunea si renatoa, in timp ce ati clipit avionul a mers 2m in nestire ! Si daca cineva spune ca simte diferenta, ori e psihologic ori e interes comercial.

Avionul va reactiona peste 0,5 m daca merge cu ce viteza? Ca nu am prins ideea ,nici cu clipitul si zburatul 2m.Cred ca ai uitat sa ne spui la ce viteza de zbor ne referim.
Dar,
Ce ne facem daca avionul sta pe loc,adica chiar "nu merge"? Conteaza oare latenta?

Eu zic sa lasi prostiile....

Fisiere atasate

flying is my life...
0

#93 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 10 June 2010 - 12:56 PM

Daca vreti latenta mica (pentru astia care o simtiti) puneti mana pe un SD-10G cu receptorul in 10 canale pentru servoaie digitale ...o sa ramaneti socati.
0

#94 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 10 June 2010 - 01:07 PM

FF8 nu e departe, si nu necesita servo speciale.
In cazul lui Florin chiar nu are de ce sa se uite dupa alta.
Daca aruncati un ochi la inceputuri, intentia initiatorului era sa dezbata alegere unei statii fara nici o "grea mosternire" in spate care sa ne influenteze.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#95 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 10 June 2010 - 03:02 PM

Vezi postareaValteras, la Jun 9 2010, 11:42 PM, a spus:

Io am (si) un JR 9303 2,4.
As fi vrut sa-mi iau un JR 9303 in 40 MHz cu modul de 2,4 dar nu am gasit.
.........
Parerea mea este ca minusul cel mai de reprosat e pretul (inca) mare al receptoarelor...

Sa stii ca un JR9303 e MULT superioara fata de x9303 din punct de vedere a softului. Avem un coleg de zbor aici cu un 9303 si in ciuda faptului ca arata (pe dinafara) la fel cu X9303, e in 40Mhz iar meniul ii da fum statiei mele in 2.4. Stiu ca e plangaceala da inca mi-e dor de banala functie de schimbare a modului din 2 in 4... weekendul asta am busit un aveon (giles 202 40cc) deoarece am pus expo pe AILE (care mi-e rudder) in loc sa pun de RUDDER (care mie mi-s eleroane)... l-am proptit intr-o aripa si s-a rupt in doua. Asta din hover...

Si pe acelasi considerent:

Eu zic sa lasati prostiile cu 50ms. Aveti idee cat inseamna 0,05 secunde?
....

Evident n-ai zburat in 2.4 cu o statie buna. La fel de sceptic eram si eu la inceput.. cum dom'le sa simti latenta aia... pana am simtit-o cu "ochii mei". Dupa 2-3 ani de zburat in 35Mhz cu statie de top (MX22) am trecut pe una medie (x9303) si la primul zbor am zis wtf? Reactioneaza mai repede modelul. In plus aceste latente sunt si mai importante la helicopteristi... sincer eu nu stiu pentru ca am zburat heli doar in 2.4 (daca putea fi numit zbor)... dar colegii elicopteristi imi vor da dreptate...

Si daca cineva spune ca simte diferenta, ori e psihologic ori e interes comercial.

Citeste mai sus, intr-adevar am interese comerciale... sa bag bani in modele noi... din pacate banii merg in buzunarul altora :rolleyes:

Si P.S. ... florin simte aceste latente chiar mai mult ca MINE sau ca multi altii de aici... doar ca de lene nu-si ia un sistem integrat 2.4 sa ne zica parerea apoi http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Numai bine,
Calin

Aceasta postare a fost editata de Calin: 10 June 2010 - 03:09 PM

0

#96 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 10 June 2010 - 03:40 PM

Vezi postarearenatoa, la Jun 10 2010, 09:09 AM, a spus:

Nu am Aurora, cred ca stii, ca mi-ai ironizat motivele mai sus.
Nu cred ca as simti-o, eu am mana mai bleaga.
Au masurat-o altii, si e confirmata si de Mike M. Daca as avea Aurora, am tot ce trebuie ca sa o masor stiintific, generator de PPM controlat de computer si osciloscop pe care sa vad timingurile.
Eu doar m-am uitat putin pe scheme la Aurora, si as avea alte motive care sa ma ingrijoreze, dar cred ca e off-topic.

Esti ingrijorat ...
DT
0

#97 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 June 2010 - 07:11 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Jun 10 2010, 01:51 PM, a spus:

Avionul va reactiona peste 0,5 m daca merge cu ce viteza? Ca nu am prins ideea ,nici cu clipitul si zburatul 2m.Cred ca ai uitat sa ne spui la ce viteza

Cred si eu ca nu am fost clar, calculul este la 10m/s adica 36km/h, a fost doar ca idee.
E la bunul simt si logica oricui ca in timp ce clipesti nu poti controla modelul pentru simplul fapt ca pot aparea schimbari ale situatiei de zbor(in general) in timp ce tie ti-a ramas pe retina ultima imagine anterioara clipirii, nu mai zic de dificultatea creierului de a separa noile "cadre" care se sprapun peste cele vechi,un cadru durand pe retina cam 240ms, avand practic o infinitate de cadre.(Si totusi e forum de modelism? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif )

Vezi postareaSILVIU66, la Jun 10 2010, 01:51 PM, a spus:

Ce ne facem daca avionul sta pe loc,adica chiar "nu merge"? Conteaza oare latenta?

Evident conteaza cu atat mai putin.

Dar daca tot spuneti voi expertii ca simtiti latenta,ce sa mai demonstrez, e inutil.
Probabil latenta aia masoara altceva, nu intervalul actionare stick - miscare servo iar intervalul asta sa fie defapt de X ori latenta asta nenorocita
,de aici si diferenta simtita de voi.
0

#98 Useril este offline   Sebathorus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 11 June 2010 - 12:19 AM

Vezi postareaZen, la Jun 10 2010, 08:11 PM, a spus:

E la bunul simt si logica oricui ca in timp ce clipesti nu poti controla modelul pentru simplul fapt ca pot aparea schimbari ale situatiei de zbor(in general) in timp ce tie ti-a ramas pe retina ultima imagine anterioara clipirii, nu mai zic de dificultatea creierului de a separa noile "cadre" care se sprapun peste cele vechi,un cadru durand pe retina cam 240ms, avand practic o infinitate de cadre.(Si totusi e forum de modelism? :) )

Pai toata smecheria e sa clipesti scurt si sa incerci sa nu-ti amintesti nimic din cadrul anterior. Cu exercitiu se poate. Dar astea sunt chestii basic, le inveti odata cu faza ca daca modelul e pe spate trebuie sa impingi nu sa tragi. :)
Daca folosesti tehnica lor - http://www.youtube.c...h?v=owvpRNzoaVU - poti clipi cat vrei, poti sa nici nu te uiti daca vrei...

Aceasta postare a fost editata de Sebathorus: 11 June 2010 - 12:26 AM

Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vei vrea.
0

#99 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 11 June 2010 - 03:30 AM

BAAAAAA, 2,4 e o porcarie! De cand am trecut la 2,4 nu mai am scuze pt. greselile mele (nu mai pot da vina pe bruiaje).
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#100 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2010 - 07:50 AM

Vezi postareaZen, la Jun 10 2010, 08:11 PM, a spus:

Cred si eu ca nu am fost clar, calculul este la 10m/s adica 36km/h, a fost doar ca idee.
E la bunul simt si logica oricui ca in timp ce clipesti nu poti controla modelul pentru simplul fapt ca pot aparea schimbari ale situatiei de zbor(in general) in timp ce tie ti-a ramas pe retina ultima imagine anterioara clipirii, nu mai zic de dificultatea creierului de a separa noile "cadre" care se sprapun peste cele vechi,un cadru durand pe retina cam 240ms, avand practic o infinitate de cadre.(Si totusi e forum de modelism? :) )

Evident conteaza cu atat mai putin.

Dar daca tot spuneti voi expertii ca simtiti latenta,ce sa mai demonstrez, e inutil.
Probabil latenta aia masoara altceva, nu intervalul actionare stick - miscare servo iar intervalul asta sa fie defapt de X ori latenta asta nenorocita
,de aici si diferenta simtita de voi.

Io nu simt nicio latenta .... sa inteleg ca renatoa e expertul ? hehehehhe

Merci .. ce mi-ai ridicat-o la fileu pe asta.

Io n-am simit nicio latenta singura diferenta a fost cand am inceput sa pun servouri mai rapide am marit expo-ul folosit in rest .. na.. oi fi io ignorant.

Totusi 55ms inseamna 0.055sec adica jumate dintr-o zecime de secunda... horor frate. Io la avion nu simt.. heli am zburat de 3 ori si nu ma pot pronunta.
DT
0

#101 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995

Postat 11 June 2010 - 08:08 AM

Vezi postareaValteras, la Jun 9 2010, 11:42 PM, a spus:

Io am (si) un JR 9303 2,4.
As fi vrut sa-mi iau un JR 9303 in 40 MHz cu modul de 2,4 dar nu am gasit.

:D

Am eu una ma belitule.E drept,nui zice 9303,ii spune 9XII dar cred ca e tot un drac cu 9303.Buba e ca este in 35 nu in 40 :) .

Uite cum facem.

Mio dai pe a ta si o diferenta de fo 400 de parai si o rezolvam,ce zici? :) Ca sa nu zici ca sunt bulangiu,iti dau antena de la a ta cu statia mea,ca sa o ai mai scurta.
Ca sa inchei,mah,vezi ca e cald si frumos,poa vii la o bere iar pe aici ca e mare plictiseala.

Sictir.

L.E.

Zburati in puii mei cu ce aveti si lasati galagia.Ca e mai buna ca nui mai buna,scoateti capul la zbor si gata.
Latenta?
Haideti sa fim seriosi,simtiti voi latenta aia cand mio creste mie in c*r barabule.
0

#102 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 11 June 2010 - 11:55 AM

Vezi postareaaantikk, la Jun 11 2010, 09:08 AM, a spus:

:D

Am eu una ma belitule.E drept,nui zice 9303,ii spune 9XII dar cred ca e tot un drac cu 9303.Buba e ca este in 35 nu in 40 :) .

Uite cum facem.

Mio dai pe a ta si o diferenta de fo 400 de parai si o rezolvam,ce zici? :D Ca sa nu zici ca sunt bulangiu,iti dau antena de la a ta cu statia mea,ca sa o ai mai scurta.
Ca sa inchei,mah,vezi ca e cald si frumos,poa vii la o bere iar pe aici ca e mare plictiseala.

Sictir.

L.E.

Zburati in puii mei cu ce aveti si lasati galagia.Ca e mai buna ca nui mai buna,scoateti capul la zbor si gata.
Latenta?
Haideti sa fim seriosi,simtiti voi latenta aia cand mio creste mie in c*r barabule.

Corect ! ...... da am si eu o intrebare ... acu ca e foarte cald ... latenta aia nu cumva se dilata si de la 0.055 ajunge mai mare ?! - sau ......

P.S.

Avem un coleg cu aparatura dedicata si propun sa il rugam frumos daca ar putea sa ne masoare si noua sa stim daca se dilata .... ca daca e asa e nasol rau !

P.S. la P.S.

Chestia asta nu cumva este asemanatoare cu situatia de la aparatura audio care in precizarile tehnice spune ca are o fidelitate de la X Hz la jde'mii de Hz dar de fapt urechea umana
saraca nu percepe sunete decat in alta plaja de frecvente mult mai restransa ? intreb si eu caci nu ma pricep - sunt economist nu inginer !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 11 June 2010 - 11:56 AM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#103 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 June 2010 - 12:20 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la Jun 11 2010, 12:55 PM, a spus:

Chestia asta nu cumva este asemanatoare cu situatia de la aparatura audio care in precizarile tehnice spune ca are o fidelitate de la X Hz la jde'mii de Hz dar de fapt urechea umana
saraca nu percepe sunete decat in alta plaja de frecvente mult mai restransa ? intreb si eu caci nu ma pricep - sunt economist nu inginer !

Nu nu e asa. Aia la heli zic ca conteaza . La avion n-am vazut sa se planga cineva si nici n-am citit cum ca ar fi o problema.
DT
0

#104 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 11 June 2010 - 12:33 PM

Vezi postareastiganas, la Jun 7 2010, 05:42 PM, a spus:

vezi Arttech care nu sunt in stare sa scoata o statie decenta

Da' de E-Fly 9D ce zici? 9 canale, 2.4, alea,alea... E la ei pe site de vreo jumatate de an; pe hartie suna bine, cine stie cum o fi in realitate si la ce bani.
0

#105 Useril este offline   JetFlyDemoTeam 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 76
  • Inregistrat: 30-June 08

Postat 11 June 2010 - 03:41 PM

spektrum tx module on MX-22 graupner and spektrum rx

in all my jet
www.jetflydemoteam.com
0

#106 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 11 June 2010 - 05:50 PM

OrangeRx Spektrum DSM2 Compatible = noul val
0

#107 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 11 June 2010 - 06:14 PM

Oare nu se indura astai sa faca si receptoare pentru futaba :) .
La pretul asta as lua din prima vreo 10 ...
Numai asa de chestie am vrut sa vad cate bucati sau cumparat pana acum:
Description______________________________________________Stock
OrangeRx Spektrum DSM2 Compatible 6Ch 2.4Ghz Receiver
(PREORDER)_____________________________________________-2107
$14.95

Aceasta postare a fost editata de BIGfoot: 11 June 2010 - 06:19 PM

Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#108 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 11 June 2010 - 06:23 PM

Pentru Futaba fac sigur. Adevarata lovitura e sa faca unul care sa stie si Futaba si Spektrum.
0

#109 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 11 June 2010 - 06:26 PM

Am sa imi atrag fulgere...asta este.
Stau si ma intreb: de ce oare nu aveti incredere in pocnitorile chinezesti cand cumparati emitatorul dar cadeti in extaz la receptoarele lor? Fiindca primul se vede iar al doilea este ascuns in model?
0

#110 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 11 June 2010 - 06:36 PM

Dane iti dai si tu seama ca daca mi-as lua receptoare de la chinezi nu le-as baga pe Sukhoi de ex. Le-as pune pe deproane, ceva planorase sau chestii ieftine. In nici un caz pe ceva care costa in total mai mult decat 1500$, sau trebuie sa fie receptia perfecta(gen f3a/f3p , nu ca as fi fost inca la vreun concurs dar urmeaza)...
In orice caz daca apar eu imi iau mai multe bucati...

Aceasta postare a fost editata de shogi: 13 June 2010 - 02:55 PM

Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#111 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 11 June 2010 - 06:44 PM

Acelasi motiv pentru care folosim servo de 3 USD si baterii de 10 USD (3s 2200mah).

Intre noi fie vorba am incredere mai mare intr-un receptor ieftin china in 2,4, cu atat mai mult cu cat este compatibil, decat intr-un receptor ieftin china in FM - un receptor clasic e mai greu de acordat. La fel un servo bun e mai greu de facut.

Vezi postareadan_mitea, la Jun 11 2010, 07:26 PM, a spus:

Am sa imi atrag fulgere...asta este.
Stau si ma intreb: de ce oare nu aveti incredere in pocnitorile chinezesti cand cumparati emitatorul dar cadeti in extaz la receptoarele lor? Fiindca primul se vede iar al doilea este ascuns in model?

0

#112 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 12 June 2010 - 09:59 PM

DSM/2 Compatible Parkflyer 2.4Ghz Receiver - 15.95 USD
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/u...idProduct=12586

1000 de bucati vandute in mai putin de 12 ore. Am cardul pe zero ca as fi luat si eu de test. Cel mai tare e votul cu portofelul.
0

#113 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 June 2010 - 02:10 AM

eu as mai sta, nu m-as arunca - sa vedem ce e sub tubul ala termocontractil. Nu stiu de ce am impresia ca e o clona de AR6100e prost lucrata dar *oarecum* functionala... ori asta imi pute a hotie chinezeasca.

Personal nu am incredere.

0

#114 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 June 2010 - 02:21 AM

Citeaza

Hi guys.
I can confirm that there are many fake Spektrum receivers in Asia now.
For the past 3 months Hobbyking.com has been getting samples of these Rx's from various suppliers and factories in Indonesia, Thailand and China.
I've personally tested a few samples. They bind well, but the component quality and SMT work on some is very poor.

In discussion with one factory I was told China has developed the technology to copy MCU's now. And there are companies now that offer this as a service. (This is apparently how they copied the Spektrum MCU)

On my desk I have a bunch of different copied Spektrum Rx's, from the AR6100 to the AR9000 with external receiver.

What happens now?
The factories are reluctant to let alot of people know that they make these Rx's because there is a Patent on the technology. However, it's just a matter of time before one factory breaks ranks and starts to mass produce them; after which the others will follow, at which point Horizon Hobby kicks its legal team into overdrive, ad nauseum.

As a buyer I would be extremely careful. It's clear Quality Control is not in place on some of the samples I received and the MCU's are laser copies of their famous branded cousins.
If you're paying more than $10.00US for the copied AR6100 then you're paying too much. I sourced the ones on my desk for less than $7.00!

Here is a video I made of the micro version AR6300;
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...18f5bae1405a42

sursa http://www.rcgroups.com/forums/showpost.ph...mp;postcount=45

Deci faceti un bine tuturor si evitati sa cumparati furtigaruri chinezesti... cu 10$ mai ieftine ca originalul... pentru ca riscati sa va intoarceti la vesnica problema din FM...

Aceasta postare a fost editata de Calin: 13 June 2010 - 02:25 AM

0

#115 Useril este offline   adioperator 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1356
  • Inregistrat: 12-November 09
  • Interests:aeromodelism

Postat 15 June 2010 - 09:36 AM

Eu de cand am intrat in hora aeromodelismului cu batranul Easy Star, folosesc o chinezarie de statie E-FLY ETC62, 6 canale. Nu am avut interferente nicio data, bate garantat la distante de peste 1,5 km pentru ca am reusit sa pierd odata modelul pentru ca nu prea mai era vizibil in schimb era clar ca raspundea la comenzi, in anumite pozitii se vedeau miscarile ce le comandam din statie, la capitolul timpi de raspuns nu vorbesc pentru ca nu sunt in masura, oricum la mine conteaza mai putin tinand cont de faptul ca inca sunt invatacel :).
Am prieteni care zboara pe benzi de 35 sau 40 Mhz iar la ei se mai intampla sa aiba scurte interferente, dar pana acum nu a avut nici unul crash-uri din aceasta cauza.

Cu respect
Adrian
0

#116 Useril este offline   popad 

• Aeromodelist
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1828
  • Inregistrat: 05-February 09
  • Interests:Planoare RC din 2016 - prezent
    Paramotoare RC din 2007 - 2014.

Postat 09 March 2011 - 10:04 PM

Un test cu un orange rx si un GSW be-found. Be-found l-am legat pe canalul 5. Emitator un Dx5e.
Totul merge ok. Test range 30m, fara nici o problema.

Fisier atasat  DSCN0268.jpg (109.74K)
Number of downloads: 69

Aveam mari rezerve in a folosi un orangerx in loc de AR500, dar pina acum nu am ce le reprosa.
Aterizari fericite !

PopaD
0

#117 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2011 - 10:17 PM

Vezi postareapopad, la 09 March 2011 - 10:04 PM, a spus:

Test range 30m, fara nici o problema.

:)
0

#118 Useril este offline   Screamer 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 09 March 2011 - 11:02 PM

Vezi postareaZen, la 09 March 2011 - 10:17 PM, a spus:

:)

tu cum crezi ca se face un range test ?
P-40E - Captiv (Video cu primul zbor)
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
0

#119 Useril este offline   popad 

• Aeromodelist
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1828
  • Inregistrat: 05-February 09
  • Interests:Planoare RC din 2016 - prezent
    Paramotoare RC din 2007 - 2014.

Postat 10 March 2011 - 09:14 AM

@Zen: ce ar fi asa de amuzant ? Eu nu inteleg gluma !

Dar probabil nu folosesti statii Spektrum si atunci imi explic.
Aterizari fericite !

PopaD
0

#120 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 March 2011 - 04:45 PM

Vezi postareapopad, la 10 March 2011 - 09:14 AM, a spus:

Dar probabil nu folosesti statii Spektrum si atunci imi explic.

Intr-adevar asa este :pardon:
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul