Uite acum am reusit sa descopar si eu discutia asta.. e drept in ultimele luni nu a mai intrat nici macar sa vad preturile la combustibil.... ata ete.... mai sunt si altele de facut.... adica de zurat.
Am sa va dau un scut isoric privind... pe unde si cum zbor eu..
B)
Cica am inceput in anul 2000 la Clinceni... cica aveam fo 14 ani.. aram la sectiunea planor.... instructor nea Franguloiu.... (ced ca am spus tot cu anul asta) am apucat sa zbor de 4 ori in anul acela dintre care de 2 ori cu Nutu.. actualul comandant de la Clinceni...
Nenea Franky m-a considerat prea mic pt atucni.. si ....
in fine.. urmatorul an.. am avut capacitatea asa ca ai mei parinti au zis... hop... dupa.....
asa ca a mai trecut un an...
a urmat urlatorul... in care dupa examene si punerea la punct a planoarelor m-am trezit ca doctorii mi-au zis.... Halt... asa ca am mai stat un an pe bara..
si uite cum m-am trezit anul trecut, in forta mare .. tot la Clinceni... unde.. s-a zburat super... dr dupa 13 august.. deabia... pe 15 august... al meu stimabil instructor mi-a rupt lucrarea de trecere la Zbor si a zis sa o mai dau o data... motovul.. eram prea multi elevi la start... eram 8.
Asa ca furios am zis ca ma las de sport vazand ca se tin ghinioanele lant de mine.
Pana cand, in iarna... m-am gandit ca merita sa fac naveta la Ploiesti....
zis si facut
Asa ca anul acesta am trecut la zbor cu motor si am zbutar pe IAR-46.....
Asa ca am cunoscut si zborul cu motor si cel fara motor.
Am ajuns la o concluzie....
Orice zbor prindeti... nu-l ratati.... fiecare este unic in felul sau.... fiecare are propriul univers....
Acum fie vorba intre noi....
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif...... da-mi orice se poate zbura si eu voi zbura.... cu licienta sau fara.... cu autorizatie sau fara.. nu-ma dati-mi sa zobr.... cat mai mult.... fara limita...
sa cad de oboseala pe strada dar sa stiu ca am zbutar pana a crapat firea in mine de oboseala.
Ca este naveta spatiala, avion de acrobatie, planor, dedltaplan, orice.. si o matura sa fie.. care sa zbore.... nu ratati sansa de a zbura
Consider ca singurul lucru pentru care lumea asta nu erita sa se autodistruga este ZZZBBBOOORRRUUULLL
Eu fac parte din acei oameni care au capul in nori si picioarele pa pamant.