Nu ma mai speriati. Eu l-am vrut pe cel complet, nu sport; copiat direct de la HK:
Ghostfit (86 points) 9/26/2009
Jason, please confirm that this is Version 2.0 and not the sport version (as indicated with the "S" sticker on the back of the box.
refer : ***********spartan-rc****/resources/faq/faq.php?topic=52&category=12
Reply: fusionbrad (13 points);
yes, please confirm asap
Reply: Jason5001 (910 points);
It is NOT the sport version.
Jason5001 e seful/patronul
A aparut imediat dupa HK250, am plecat in weekend in Bulgaria si mi-am spus ca daca mai e cand vin acasa il cumpar. Am venit, mai erau 10, l-am luat. Dupa 1 ora nu mai era nici unul (au facut ochi americanii). Cine stie cand il mai baga, poate niciodata.
Pentru cei care nu ma cunosc prea bine, tot ce am luat a fost pentru distractia personala, e adevarat ca pe unele le vand dupa un timp dar de regula le vand la juma de pret, mai acoper din paguba.
O sa comand si o pereche de pale carbon, daca cele din nylon sunt la fel ca cele de la HK450 nu e prea bine. Stiti cum e; daca canopia e din plastic de ambalaj si arata ca naiba, zboara la fel. Daca palele sunt mizerabile nimic nu merge cum trebuie.
Poze/impresii cam in 2-3 saptamani ca vine cu melcul postal. Oricum aceaste ultime achizitii au pus in hold indefinit achizitia unui alt heli micro gen Blade Msr sau Walkera.
Stefan
patrocle, la Sep 27 2009, 08:27 PM, a spus:
Cine e Spartan ds760 V2? Cumva ds760 Sport? Daca da, eu te ajut cu placere cu interfata, numai ca nu cred ca ai ce face cu ea, din cate stiu nu suporta modificat de parametrii avansati. Decat daca mai platesti la Spartan sau stai in UK. Oricum, o sa iti placa gyro, zic eu.