Modelism - RHC Forum: HK-T250 29.99 USD - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

HK-T250 29.99 USD asa cum pare e o clone de Trex 250 - l-am comandat si eu

#1 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 27 September 2009 - 04:24 PM

A aparut mult asteptata (de unii) clona de Trex 250 de la HK. A fost amanata lansarea cam 6 luni, zic ei sa iasa bine, cica au avut probleme serioasa de productie si nu s-au grabit. E tot din plastic, va fi lansat peste putin timp si cel CNC numit GT parca. Lansarea a coincis cu lansarea gyro Spartan ds760 V2 (intr-un numar limitat de bucati si la un pret beton).

Combinat cu USD jos nu am mai rezistat si am dat click pe butonul paynow din paypal. Din pacate servo de coada MKS DS8910 nu mai e pe stock, asta e. Acum ma bazez pe Mircea ca imi da si mie imprumut interfata de programare :D

Asa ca, banuiesc ca o sa fiu printre primii cu clona ieftina de Trex250. Nu imi fac mari sperante dar la banii astia putina distractie nu strica. Pun poze si impresii dupa ce il primesc.

Asta a fost a 50-a comanda pe care am dat-o la HK. Nici una pierduta pana acum, un singur pachet a fost rupt si au cazut din el niste chestii (dar posta grijulie a pus alte chestii din alte pachete rupte ale altora)

Stefan

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 27 September 2009 - 04:34 PM

0

#2 Useril este offline   patrocle 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 319
  • Inregistrat: 07-September 08

Postat 27 September 2009 - 07:27 PM

Vezi postareastiganas, la Sep 27 2009, 05:24 PM, a spus:

Lansarea a coincis cu lansarea gyro Spartan ds760 V2 (intr-un numar limitat de bucati si la un pret beton).

Cine e Spartan ds760 V2? Cumva ds760 Sport? Daca da, eu te ajut cu placere cu interfata, numai ca nu cred ca ai ce face cu ea, din cate stiu nu suporta modificat de parametrii avansati. Decat daca mai platesti la Spartan sau stai in UK. Oricum, o sa iti placa gyro, zic eu.
Mircea

Blade 400 3D, Gaui 200V2, Spektrum DX6i 2,4 GHz
Trez 450 Pro FBL, Mikado 400 FBL
0

#3 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 27 September 2009 - 07:34 PM

Citeaza

Asta a fost a 50-a comanda pe care am dat-o la HK

Or ti sa se faca ochii oblici :rolleyes:

Te asteptam cu review la acest model. Am vazut in ultima perioada ca negociaza loturi de produse de brand cunoscut (pentru cei care vor) si ofera preturi bune.
0

#4 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 27 September 2009 - 08:11 PM

Nu ma mai speriati. Eu l-am vrut pe cel complet, nu sport; copiat direct de la HK:

Ghostfit (86 points) 9/26/2009
Jason, please confirm that this is Version 2.0 and not the sport version (as indicated with the "S" sticker on the back of the box.
refer : ***********spartan-rc****/resources/faq/faq.php?topic=52&category=12

Reply: fusionbrad (13 points);
yes, please confirm asap

Reply: Jason5001 (910 points);
It is NOT the sport version.

Jason5001 e seful/patronul

A aparut imediat dupa HK250, am plecat in weekend in Bulgaria si mi-am spus ca daca mai e cand vin acasa il cumpar. Am venit, mai erau 10, l-am luat. Dupa 1 ora nu mai era nici unul (au facut ochi americanii). Cine stie cand il mai baga, poate niciodata.

Pentru cei care nu ma cunosc prea bine, tot ce am luat a fost pentru distractia personala, e adevarat ca pe unele le vand dupa un timp dar de regula le vand la juma de pret, mai acoper din paguba.

O sa comand si o pereche de pale carbon, daca cele din nylon sunt la fel ca cele de la HK450 nu e prea bine. Stiti cum e; daca canopia e din plastic de ambalaj si arata ca naiba, zboara la fel. Daca palele sunt mizerabile nimic nu merge cum trebuie.

Poze/impresii cam in 2-3 saptamani ca vine cu melcul postal. Oricum aceaste ultime achizitii au pus in hold indefinit achizitia unui alt heli micro gen Blade Msr sau Walkera.

Stefan

Vezi postareapatrocle, la Sep 27 2009, 08:27 PM, a spus:

Cine e Spartan ds760 V2? Cumva ds760 Sport? Daca da, eu te ajut cu placere cu interfata, numai ca nu cred ca ai ce face cu ea, din cate stiu nu suporta modificat de parametrii avansati. Decat daca mai platesti la Spartan sau stai in UK. Oricum, o sa iti placa gyro, zic eu.

0

#5 Useril este offline   patrocle 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 319
  • Inregistrat: 07-September 08

Postat 27 September 2009 - 08:22 PM

nu puteai sa spui si altora??? :rolleyes:
asa e, m-am uiat pe cutia de la al meu, dupa cod e varianta full, desi nu exista denumirea V2 oficial la Spartan.
Mircea

Blade 400 3D, Gaui 200V2, Spektrum DX6i 2,4 GHz
Trez 450 Pro FBL, Mikado 400 FBL
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu