Pagina 1 din 1
Infiintare club modelism, West Hobby Team Timisoara chemare la apel
Postat 07 September 2009 - 10:27 PM
Acesta este un apel catre toti modelistii activi din Timisoara.
Actele pentru club au fost intocmite prin amabiltatea colegului nostru Alex si suntem gata sa le depunem la finante si sa demaram procedeul de infiintare a asociatiei sportive "West Hobby Team".
Invit toti colegii activi, cu experienta de cel putin 6 luni in auto/aeromodelism sa participe activ la formarea AGA, ca membrii fondatori.
Drept urmare, Miercuri 9 Septembrie 2009 trebuie sa ne prezentam la finante pentru depunerea actelor necesare. Cei interesati sa devina membrii fondatori (neaparat numar impar) trebuie sa se prezinte acolo la ora 10 cu buletinul si 20 ron.
Pana acum sunt 3 membri fondatori: eu, nicu si alex1.
Numai bine,
Calin
Actele pentru club au fost intocmite prin amabiltatea colegului nostru Alex si suntem gata sa le depunem la finante si sa demaram procedeul de infiintare a asociatiei sportive "West Hobby Team".
Invit toti colegii activi, cu experienta de cel putin 6 luni in auto/aeromodelism sa participe activ la formarea AGA, ca membrii fondatori.
Drept urmare, Miercuri 9 Septembrie 2009 trebuie sa ne prezentam la finante pentru depunerea actelor necesare. Cei interesati sa devina membrii fondatori (neaparat numar impar) trebuie sa se prezinte acolo la ora 10 cu buletinul si 20 ron.
Pana acum sunt 3 membri fondatori: eu, nicu si alex1.
Numai bine,
Calin
Postat 07 September 2009 - 10:40 PM
Abburo, la Sep 7 2009, 11:37 PM, a spus:
In romaneste ii mai zice si Adunarea Generala a Actionarilor :)) .... muahaha... ce ti-e si cu democratia asta :D
stie omu :D da are simtul umorului.
also in
uat is democratie?
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Postat 07 September 2009 - 10:46 PM
nen77, la Sep 7 2009, 11:40 PM, a spus:
uat is democratie?
Nici nu ma gandeam ca nu stie... dar nu m-am abtinut sa nu alatur "Marea Adunare" de "Democratie" :))
Hai ca ma bag in retorica si va poluez subiectul :D
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
Postat 07 September 2009 - 11:32 PM
   Degeaba radeti, asociatiile sunt ok, stii ca ai un teren unde poti sa zbori linistit, dai o cota de asigurare dar daca spargi geamul unei masini cu avionul esti asigurat, membrii se cunosc si stiu ce frecvente folosesc, se sfatuiesc, se ajuta...
  Romanii in general sunt ca popor mai putin uniti, dar sper sa inceapa sa tina la conationalii lor.
  O asociatie de zbor e binevenita, e ca o a doua familie, mergeti inainte!!!! Succes!
  Romanii in general sunt ca popor mai putin uniti, dar sper sa inceapa sa tina la conationalii lor.
  O asociatie de zbor e binevenita, e ca o a doua familie, mergeti inainte!!!! Succes!
Videoclipurile mele Spektrum DX8
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)

Postat 08 September 2009 - 02:44 PM
firedragon, la Sep 8 2009, 12:32 AM, a spus:
   Degeaba radeti,............................................................
  ................................................................................
...
  O asociatie ............................., e ca o ....... FAMILIE , .......!!!! Succes!
  ................................................................................
...
  O asociatie ............................., e ca o ....... FAMILIE , .......!!!! Succes!
Cosa Nostra ! ! Succes si la cat mai multi membrii !!
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1