Modelism - RHC Forum: HXT 900 cu probleme - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

HXT 900 cu probleme un mic film care arata cum se poarta

#1 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 07 September 2009 - 09:21 PM

Am filmat pe HXT900, cel care cred ca mi-a busti Minititanul. L-am testat cu un tester mic Turnigy care misca servo inainte si inapoi.

http://www.youtube.c...h?v=I8rIxvggn5Y

zgomotele de fundal sunt produse de fiul meu.

Se vede ca nu pleaca decat ajutat cu mana si dupa aceea se misca cu intreruperi sau se opreste complet. Eu (care nu ma pricep) as zice ca e de vina potentiometrul.

Nu cred ca e de la crash, cred ca e generatorul crashului, defapt head-ul nu are practic nimic inainte de flybar indoit.

Stefan
0

#2 Useril este offline   cmc78 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 05-July 07

Postat 08 September 2009 - 08:44 AM

Vezi postareastiganas, la Sep 7 2009, 10:21 PM, a spus:

Se vede ca nu pleaca decat ajutat cu mana si dupa aceea se misca cu intreruperi sau se opreste complet. Eu (care nu ma pricep) as zice ca e de vina potentiometrul.

Am avut si eu problema asta cu un SG90, care e aceeasi Marie (La Multi Ani :rolleyes: ) cu alta palarie. Eu l-am avut pe un eleron la un EasyGlider si nu mi-a condus modelul catre un deces prematur, dar era destul de enervant mai ales cand ramanea blocat si tinea eleronul usor bracat. La disectie (si eu suspectam potentiometrul) s-a dovedit ca de fapt era motorasul.La disectia acestuia, s-a dovedit ca nu prea mai avea perii.
Servo a fost reinviat totusi, cu motorasul unui alt servo si functioneaza bine-mersi, pe acelasi model.
0

#3 Useril este offline   patrocle 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 319
  • Inregistrat: 07-September 08

Postat 08 September 2009 - 10:28 AM

nu pare sa fie de la potentiometru...
motor sau pinioane 'stirbe'
Mircea

Blade 400 3D, Gaui 200V2, Spektrum DX6i 2,4 GHz
Trez 450 Pro FBL, Mikado 400 FBL
0

#4 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1567
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 08 September 2009 - 11:57 AM

schimba-l urgent .

e totusi heli costul unui servo -vs costul uni crash.

daca imi permiti o sugestie baga gyroscopul in frame pe platou are loc perfect si in cazul unui crash ramane gyro intact
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#5 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1567
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 08 September 2009 - 12:00 PM

inca ceva scuze de double posting asa informativ.

@cmc 78 cate zboruri a tinut servoul pana s-au dus perile(ore de functionare ceva punct de referinta)

le-am pus pe titan se comporta minunat am cam 20 zboruri si trag tot mai tare de el, sa am idee cand sa ma astept ca nu mai am comenzi.
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#6 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 08 September 2009 - 01:34 PM

Multam de opinii. Nu mai zbor cu el, este pe Minititanul retras de pe piata, inca nu l-am facut bucati. Avea asa vreo 30-40 zboruri toate hover, blandete maxima.

Este singurul servo de tipul asta care a murit asa ca poate nu este prea relevant. Pana acum am avut probleme numai cu servo Esky pe Honey Bee care au inceput sa tremure si le-am schimbat. La 3 USD/servo la cel mai mic semn de slabiciune le scot. Pot sa le bag pe niste chestii mai iertatoare gen aripi zburatoare unde chiar si in cazul unui crash nu se intampla nimic.

E bun sfatul cu giro, l-am pus acolo din comoditate, oricum e foarte ieftin, 20 USD.

Apropo de servo ieftine, au bagat Hitec 65 la HK, la preturi foarte bune.

Stefan
0

#7 Useril este offline   cmc78 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 05-July 07

Postat 08 September 2009 - 04:08 PM

Vezi postareanen77, la Sep 8 2009, 01:00 PM, a spus:

@cmc 78 cate zboruri a tinut servoul pana s-au dus perile(ore de functionare ceva punct de referinta)

La mine a tinut destul, cam 1 an de zboruri in week-end-uri. In ore de functionare estimez ca au fost peste 150, dar sincer nu stiu exact cate. A fost singurul servo care mi-a picat in felul asta, si folosesc mai multe HXT 900 si SG 90 pe modelele mele.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu