sunt persoane din bucuresti cu care as putea sta de vorba despre anumite treburi? Caut persoane care se implica si sunt active in ceea ce priveste rachetomodelele si alte compozitii pirotehnice. Daca este cineva interesat poate sa ma contacteze pe id victoriogyozo astept cu mare placere sa colaboram. Daca topicul e deplasat se poate sterge dar rog pe cineva care cunoaste oameni din bucuresti sa imi dea cateva indicatii unde si cum pot sa dau de oamenii din bucuresti. :lol:
Pagina 1 din 1
cineva din bucuresti
Postat 30 August 2009 - 09:01 AM
AVICTOR, la Aug 29 2009, 09:02 PM, a spus:
sunt persoane din bucuresti cu care as putea sta de vorba despre anumite treburi? Caut persoane care se implica si sunt active in ceea ce priveste rachetomodelele si alte compozitii pirotehnice. Daca este cineva interesat poate sa ma contacteze pe id victoriogyozo astept cu mare placere sa colaboram. Daca topicul e deplasat se poate sterge dar rog pe cineva care cunoaste oameni din bucuresti sa imi dea cateva indicatii unde si cum pot sa dau de oamenii din bucuresti. :lol:
Ti-am fi mai usor sa "recrutezi" daca ai posta cate ceva din realizarile tale.
Postat 31 August 2009 - 09:36 PM
Salutare tuturor! Am vazut ca ati pus putin la indoiala pe domnul AVICTOR. Pot garanta pentru domnul victor pentru ca am lucrat cu acesta si stiu realizarile sale. Este un om de incredere si garantez pe munca lui, iar unele dintre rachetele mele au fost facute cu dansul si lansate de asemenea!
Numai bine tuturor!
Numai bine tuturor!
Fiber glass is the best!!!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1