Modelism - RHC Forum: !/10 touring si 1/10 PRO la Vaslui - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

!/10 touring si 1/10 PRO la Vaslui

#1 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 26 May 2004 - 10:00 PM

Cine vine la concursul de la Vaslui?
0

#2 Useril este offline   Bibanu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 189
  • Inregistrat: 10-October 03

Postat 27 May 2004 - 07:31 AM

Pe ce data este concursul?
Am sa vin sa fac galerie.
0

#3 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 27 May 2004 - 08:06 AM

29-30 mai 2004
2 fast 4 you 2
0

#4 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 27 May 2004 - 11:57 AM

Prezent!
RHCForum - Webmaster
0

#5 Useril este offline   Moto+ 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 16-December 02

Postat 27 May 2004 - 03:13 PM

Vii, Viper-e?
0

#6 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2004 - 05:39 PM

...vine, vine!
RHCForum - Webmaster
0

#7 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 28 May 2004 - 07:51 AM

e pe vine...
0

#8 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2004 - 09:59 AM

Sunt cu bagaju gata,dar nu voi mai fi prezent la Vaslui din cauza ca m-am imbolnavit groaznic.Sper sa ma refac cu toate ca va tine foarte mult(poate ani).Totusi o sa fiu in forma sa vin la celelalte concursuri de anu asta.
Bafta celor care merg la Vaslui si voua in general.

Bogdan
0

#9 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 May 2004 - 11:04 AM

...nu ma pot abtine

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 18 August 2004 - 11:24 PM

0

#10 Useril este offline   gica viteza 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 08-March 03

Postat 28 May 2004 - 11:27 AM

bogdanut, la 28 May 2004, 09:59, a spus:

m-am imbolnavit groaznic. cu toate ca va tine foarte mult(poate ani).
Bogdan

Cum!!.....abia acum ai aflat? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
...vitezomanul gica spray...
0

#11 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 May 2004 - 11:45 AM

daca tot ai bagajele gata, presupun ca te-ai imbracat adecvat

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 18 August 2004 - 11:23 PM

0

#12 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2004 - 01:05 PM

Ba da sunteti.........

GicaPotcoava da numai glume dastea sti sa faci.
Iko e dus rau asa ca NO COMMENT.

Daca vrei sa sti am facut ulcer si nu e de glumit cu asta.Daca vreti sa faceti glume facetile in mintea voastra.Mie imi e prea rau ca sa mai rad.
0

#13 Useril este offline   djrc 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 05-May 04

Postat 28 May 2004 - 07:51 PM

cu ulcerul nu-i de glumit! e cumva duodenal? vezi ca poti sa dai in ACN, si atunci e de rau, ca te miroase lumea de la o posta...sau voi acuma faceti glume, ca am vazut ca obisnuiti sa-l luati mereu in balon pe baiatul asta, e chiar asa de bolnav?
vine, iarasi, primavaaaaaraaa,
peste ciiiimpuri, peeesteee plaaaai!
0

#14 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 28 May 2004 - 11:18 PM

@- pentru bogdanel.

Orice boala ai avea si pe oriunde s-ar fi localizat asta, multa sanatate.

@- pentru ######.

Int-adevar, esti dus rau de tot. Da' rad si-acum de poze..

@- pentru djrc

Bodganel nu-i un rau in fundul sufletului, asta n-o s-o poata zica nimeni. Doar ca uneori vorbele lui i-o iau mult inaintea ideii... si da-n balarii. Si uite acuma, omu chiar poate are ulcer, dar in clipa in care a zis ca e bolnav si o sa-i trebuiasca multi ani sa se vindece, toata lumea s-a gandit la cap...

Glumetzilor... mi-ati inveselit seara.
Iar tie bogdanele, inca o data: sanate!!!
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#15 Useril este offline   gica viteza 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 08-March 03

Postat 29 May 2004 - 12:22 AM

GicaPotcoava iti doreste o insanatosire cat mai grabnica ca de,.....noi cu cine mai glumim!
...vitezomanul gica spray...
0

#16 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 11-January 04

Postat 29 May 2004 - 11:02 AM

Bogdanel ........... esti praf tata!!!! :)
www rc4fun ro
0

#17 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 29 May 2004 - 11:36 AM

bogdanel ca bogdanel, da ce te faci cu regulamentul de la auto, ca la vaslui se trage cu orice caroserie, am vazut caroserie de touring participind la PRO-10!
bine, vor zice unii, dar conteaza asa de mult?
poate conteaza, poate nu, dar daca s-a schimbat ceva trebuia anuntat.
de ce? pentru ca atunci cind eu am tras cu o caroserie care era REGULAMENTARA, dar arata altfel decit celelalte masini, am fost contestat. acum, nu mai conteaza!
l-am intrebat pe reprezentantul federal daca acea caroserie(de touring) este regulamentara pentru PRO-10, mi-a confirmat ca NU. de ce i s-a permis sa evolueze, nu mi-a mai raspuns...
ulterior, au schimbat caroseria, vezi doamne, s-au conformat regulamentului...
pacat...iar isi bat joc...
va urma,
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#18 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 May 2004 - 03:34 PM

Alexella are dreptate. Chiar eram nervos pe ce patisem si cind am mai citit ce ati zis atunci am reactionat urat.Sorry. Pe bune chiar m-am prapadit rau de tot nemincand nimic de vreo doua zile pregatindu-ma pentru concursul de la Vaslui.Asta e.De vazut poate ne vedem miine la pista daca veniti ca acuma am un tratament de urmat si ma simt mai bine.

In legatura cu concursul de la Vaslui asteptam vesti.E si normal sa apara chestii gen caroserie ilegala sau altele.

Bogdan
0

#19 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 May 2004 - 10:28 PM

Ce s a mai intimplat la concurs?

Vrem vesti si poze!!!
0

#20 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 May 2004 - 09:48 AM

Citeaza

da ce te faci cu regulamentul de la auto, ca la vaslui se trage cu orice caroserie, am vazut caroserie de touring participind la PRO-10!

Mizzone, fi corect si relateaza in mod real faptele.

Daca te referi la caroseria cu care a alergat Viper, respectiv BMW 328 Ci (Coupe) te inseli amarnic ptr. simplul motiv ca aceast tip de caroserie este inclusa in categoria World Sports Cars si reprezinta copia unei masini de 2.8 litri si nu de 2 litri asa cum specifica regulamentul la touring.Mai mult acelasi regulament face mentiunea ca, caroseriile ptr. touring (BERLINA) trebuie sa fie, citez din regulament, "caroserii touring car (berlina), versiuni cu doua sau patru usi, ce reprezinta masinile care alearga in campionatele International 2Lt Touring Series.Nu sunt permise caroserii GT sau Sports Cars."

Asa ca, daca ar fi sa respectam regulamentul ad-literam, caroseria cu care a alergat Cristi M, nu se incadreaza pentru simplul motiv ca nu este BERLINA, ci BREAK.

Nu inteleg de ce faci asemenea afirmatii cand, chiar sub nasul tau regulamentul nu se respecta!

Mai mult, cred ca incurci clasa PRO 10 ( Sports Prototype) cu Grupa C.
Clasa PRO 10 contine caroserii din "campionatele GTP, Crupa C, World Sports Cars, GT clasele GT 1 si GT 2" Asa ca, caroseria BMW 328 Ci face parte din clasa World Sports Cars si deci este PERMISA.

Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 31 May 2004 - 09:51 AM

RHCForum - Webmaster
0

#21 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 11-January 04

Postat 31 May 2004 - 11:34 AM

Mai dar pana la urma e doar o caroserie!! De ce va certatzi atat???
www rc4fun ro
0

#22 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 31 May 2004 - 01:51 PM

Eu asteptam sa vad aici poze cu modelele si rezultatele. Dar vad in continuare aluzii: "s-a facut", "s-a dres". Zi, dom'le pe fata, ai curajul sa-ti asumi raspunderea: "Cutarescu a alergat cu nu stiu ce, care e interzisa". Forumul asta e pentru toti nu pentru cei initiati. Vrem sa stim cine si ce a facut nu vrem sa stim ca "se face", "se practica", se ... se... se...

"am vorbit cu un oficial" Pai nu asa, dom'le! "Am vorbit cu Cutarescu din Comisia Cutare care a zis ca... "

Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 31 May 2004 - 02:53 PM

Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#23 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 May 2004 - 03:10 PM

Nu inteleg de ce va luati la cearta degeaba.Doar stiti ca mizzone are ceva intodeauna de spus.

Eu vreau rezultate nu comentarii.
0

#24 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2004 - 05:34 PM

In afara de aspecte discutabile sau nu, trebuie remarcat efortul celor de la palatul copiilor din Vaslui, chiar daca pista nu a excelat merita sa participi la competitia organizata acolo.
Chiar daca ai ulcer sau esti doar de pe alta planeta sau pur si simplu pe alta frecventa, trebuie sa ai putin bun simt si sa vrb cu mai mult respect fata de Mizzone, dl Bogdanel, si daca vrei rezultate si nu comentarii cere celor de-acasa de la tine metode prin care le poti obtine, poate ca nu e tarziu nici peste varsta de 7 ani.

poze Vaslui:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00842.JPG

0

#25 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2004 - 05:35 PM

alta poza

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00845.JPG

0

#26 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2004 - 05:36 PM

alta

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00851.JPG

0

#27 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 31 May 2004 - 05:37 PM

ultima

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00861.JPG

0

#28 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip
  • Postari: 189
  • Inregistrat: 04-March 02

Postat 31 May 2004 - 05:58 PM

Felicitari tuturor participantilor la aceasta etapa,

Multumim prezentei sportivilor de la CS RHC care si-au dovedit din nou valoarea.
Dupa cum am mai spus la 1/8 si 1/10 IC voi fi alaturi de voi ca si concurent sau ca mecanic.

Bravo tuturor
Multumesc Gabi,
Multumesc Mihai.
0

#29 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 31 May 2004 - 07:01 PM

@ buggy-man: alo, to'ar'su, wsc sint asimilate, in acceptiunea efra, caroserii replici ale masinilor cu pilotul "afara", adica n-are cupola, geam.(AUDI R8, etc.)iar daca stiau ca-i regulamentara, de ce au schimbat-o repejor?...
apropo, fuga MARS la reglement (da' nu la ala "faurit", fa rost de unu' original), si vezi un pic cite roti tre' sa aiba automodelul la sfirsitul unei manse, ca sa-i fie rezultatul validat (asta ca sa vedem daca ai inteles ceva din citeva concursuri la care ai fost...)
@bogdanel: e ULTIMA data cind mai poti face aprecieri perso la adresa mea, fara referire punctuala la context:ia-ti garda de corp!
@olaf ... etc.: vezi ca iar te bagi ca irimia, ala cu oistea-n gard, celebrul, da' cre'ca'ti place, altfel nu-mi explic: crezi ca stii sau ai vr-un habar de ce inseamna un concurs de auto rc? ma indoiesc profund!
@ vale 46: parca n-ai sti, fratioare, cum sta treaba...
dar, chiar nu mai conteaza...
arbitrajele au fost penibile, nici cea mai elementara logica nu poate explica anumite rezultate afisate in unele manse.
de exemplu, automodel care este in imediata vecinatate a liniei de contorizare, fix la terminarea duratei de cinci minute, apare cu timp oficial de 5 min 26 sec., in conditiile in care durata maxima a unui tur n-a fost mai mare de 16 sec. ...
ca sa nu mai zicem de situatiile in care automodelul trece linia de contorizare si nu-i este punctat turul, numaratorul cre'ca se gindea la "drumul de costise, ce duce la vaslui..."-nu mai e cazul!
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#30 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 May 2004 - 08:36 PM

Citeaza

@ buggy-man: alo, to'ar'su, wsc sint asimilate, in acceptiunea efra, caroserii replici ale masinilor cu pilotul "afara", adica n-are cupola, geam.(AUDI R8, etc.)iar daca stiau ca-i regulamentara, de ce au schimbat-o repejor?...

....ha, ha, ha........te referi cumva la regulamentul EFRA.....de pe Marte? Acolo este posibil ca pilotul sa fie 'afara' si asta ca sa moara mai repede.....fara aer!
Citeste mai atent regulamentul la care faci referire si ai sa constati ca mentioneaza numai WSC....si atat! Nu spune cu pilotul afara....sau cu pilotul la pescuit!

Cat despre schimbatul caroseriei, pai nu se pupa ceva. Daca tot erau, de ce crezi ca nu ar fi ales caroseria 'regulamentara'?

Citeaza

apropo, fuga MARS la reglement (da' nu la ala "faurit", fa rost de unu' original), si vezi un pic cite roti tre' sa aiba automodelul la sfirsitul unei manse, ca sa-i fie rezultatul validat (asta ca sa vedem daca ai inteles ceva din citeva concursuri la care ai fost...)

Aici ai dreptate, insa, in finala conteaza 2 din 3 si nu 3 din 3. Calculeaza cum vrei si tot locul II iese!

Restul nu mai conteaza!

P.S.
Vad ca eviti sa raspunzi la intrebarea legata de caroseriile cu care a alergat Cristi M.
De ce?
RHCForum - Webmaster
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu