Modelism - RHC Forum: !/10 touring si 1/10 PRO la Vaslui - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

!/10 touring si 1/10 PRO la Vaslui

#31 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 31 May 2004 - 09:13 PM

Mizzone: Eu am vrut sa spun ca intodeauna zici cite ceva despre regulament.De fiecare data dupa un concurs nu iti convine ceva.In loc sa veniti de acolo fericiti ca ati participat incepeti prima chestie cu o cearta sau altceva.Eu la asata m-am referit.Chiar nu a fost nici un gind de rau impotriva ta.Ca eu mai scriu in asa fel incit voi intelegeti altfel intr-adevar e o problema a mea.

######:Nu sunt de pe alta planeta sau ce zici tu pe acolo dar glumele pe care le faceti la adresa mea ma fac sa reactionez asa.

Oricum multumim pentru poze si poate ai si ceva cu masini pe pista in actiune sau ceva cu pista completa sa vad si eu cum a fost configurata.Merrsi

Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 31 May 2004 - 09:42 PM

0

#32 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 31 May 2004 - 09:31 PM

Mizzone...am ceva ptr. tine!
Extras din regulamentul......de-afara!!!!!

"10. RULES FOR 1:10 ELECTRIC SALOON CARS
10.1. BODIES
Bodies as used in FIA Class 2 Touring Cars series are allowed.
10.1. Touring four door sedan bodies shall be accurate 1/10th scale representations of full size touring cars. Bodies are not to be cut above the lower bumper line at the front or the back nor above the bottom line of the doors. No other
openings are allowed in the body except for mounting, aerial and transponder
holes (i.e. no open windows).
10.3. A wing may be fitted to the rear of the body but not on the roof or above the
roofline. The bodyshell and the wing should be a reasonable representation of
a full sized car. The leading edge of the wing must nor be behind the front of
the wing mounts."

Asa cum spuneam este vorba de SEDAN!
RHCForum - Webmaster
0

#33 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 01 June 2004 - 10:32 AM

@mizzone
Eu habar nu am de un concurs RC si recunosc asta. De asta nu am contestat niciodata ce ai spus despre regulamente. Pe mine ma deranjeaza (dupa cum poti sa vezi daca citesti mai bine ce am scris si nu interpretezi mai departe) ca totdeauna exista vina dar nu exista vinovati. De asta am spus sa dai nume. La Arad ai spus ca se fura cu calculatorul. Eu habar nu am ce-i asta, cum se tine cu calculatorul evidenta turelor (daca s-a ajuns la asta ???) etc. si ma asteptam sa spui pe forum: "Cutarescu a printat lista gresit si in loc de Cutare a iesit Cutare". Aluziile sunt arma femeilor,intrigantilor, etc. Un barbat spune tare in fata ce gandeste si isi asuma si laudele si pumnii in gura.

Deci in viitor spune tot ce gandesti, lasa aluziile. Daca se fura, spune tare in public cine fura ca sa luptam impotriva fenomenului.

@iko
In sfarsit poze. Multumim. Dar spune-ne si cine sunt pilotii modelelor. De aproape un an sunt curios cine cu ce alearga.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#34 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 01 June 2004 - 10:53 PM

Olaf: clasamentul exact nu-l pot reproduce, au fost mai multe clase, insa pot spune pe ce loc au terminat Gabriel Mutu(II/Xray/RHC), Cristi Marin(IV/Pro4/Sportul Studentesc), Dragos Frangu(?/Xray/CSM Arad) si castigator la aproape toate Cristi Faur(XRay/CSM Arad).

poza bonus echipa RHC de la stanga la dreapta: Petre(mecanic1), Gabi(driver), ######(mecanic2); locul III pt Clubul RHC.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00879.JPG

0

#35 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 02 June 2004 - 06:01 AM

@ ###### : "...chiar daca pista nu a excelat, merita sa participi..." ...chiar asa, oare cum a fost posibila omologarea pentru o competitie oficiala a unei piste cu un traseu a carui lungime era de 78-80 metri, mult, flagrant de mult sub limita minima admisa de regulament?
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#36 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 June 2004 - 08:29 AM

Mizzone, daca vrei sa faci totul ca la carte facem pariu ca la start ar fi prea putini concurenti ca sa mai fie interesant? La ce folos cand suntem o mana de oameni care incercam sa ne desfasuram pe un taram suficient de saracacios sa ne mai si sicanam sau mai stiu eu ce...
Pe total la Vaslui e ceva, decat nimic.... vezi alta varianta? Regulamentul trebuie respectat nu zic nu, da gandestete ca sunt participanti care poate nu-si pot permite financiar chiar tot si atunci te intreb: trebuie sa stea pe margine sau e mai bine sa participe? sau: daca pista nu se incadreaza in limitele impuse de regulament, preferi sa nu se mai tina o etapa? Asta e situatia actuala vrei sau nu, uite Gabi a cumparat lap counter si acum trebuie gasita o persoana care sa se sacrifice si sa stea in spatele unui pc, asta da o problema cu care sa ne batem capul, odata rezolvata si problema asta nu cred ca se mai pot pune la indoiala rezultatele finale ale unei etape, problema pe care ai ridicat-o si tu si eu(la rezultate ma refer).
Asa ca nu mai fi asa bosumflat ca nu tine, stiu si vad ca sunt inca lucruri confuze, ca sa nu zic altfel, da pe bune acum chiar ne putem distra sau concura fara atatea ganduri negre. :D

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 02 June 2004 - 04:23 PM

0

#37 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 June 2004 - 09:48 AM

...fara comentarii!!!!!!!!!!!!!
RHCForum - Webmaster
0

#38 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 June 2004 - 05:15 PM

si atunci care mai e "punctul fix", sau granita unde te opresti cu compromisurile? sau nu te opresti?
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#39 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 507

Postat 02 June 2004 - 09:25 PM

Atunci cand PANTOCRATORUL a hotarat ca vom avea chipul si asemanarea lui, am fost inzestrati cu doi ochi, cu doua urechi si o singura gura. Sa vedem si sa ascultam de doua ori mai mult decat vorbim. Lucru se vede valabil doar pentru unii dintre noi. Si nici minte parca nu avem destula ( unii ).

Dupa 14 ani am reusit sa avem un regulament tehnic care sa ne poata permite desfasurarea activitatii la care tinem atat de mult ( unii ), in conditii cat mai apropiate de ceea ce se intampla in lumea automodelismului european. La mondiale nu am ajuns inca, dar nici mult nu mai este ( pentru unii ).
Am muncit la acest regulament cu suflet, cu experienta competitionala si toata informatia adunata in mai bine de 30 de ani de activitate, cu obiectivitate si corectitudine, mai bine de 6 luni de zile, cu traducere, corectura, punere in pagina, coperta, multiplicare si tot ce mai trebuia, si nu pot sa fiu de acord ca NIMENI sa vina si sa faca afirmatii de genul celor exprimate pe Forum, atata timp cat nici macar nu este in posesia lui si nici nu l-a lecturat vreodata.
Am fost tentat la un moment dat sa-I FAURESC o tesla cu care sa-si dea undeva, s-apoi peste degetele care au scris elucubratiile si neadevarurile pe care mai bine le rumega mai intai, dar am realizat ca nu ele saracele sunt de vina pentru asta si ca in fiecare zi vad trecand pe langa mine indivizi dintr-o specie care, probabil are trasatura de a urla atunci cand o doare ceva.
Ajutati-ma va rog in nelamurirea si nestiita mea : mizzonul este un etalon de masura a inteligentei, prostiei, indolentei, sau rauvointei ??? Sau poate gresesc si doar mizzonulculaptoplacap se poate erija in judecator si corespondet de TEREN ! situtia de facto si parerile celorlalti contand pentru el tot atat cat conteaza el pentru NOI.
Oricum, astept inca si la aceasta ora scuzele datorate in mod public pentru neadevarurile debitate in urma vizitei turistice la ARAD. Si sa ne vedem la lucru in mult asteptata competitie de la Pucioasa. Si nu numai. Trebuie sa fii un individ cu foarte multa “experienta” atunci cand te apunci sa dirijeji un pilot aflat pe podium si in focul luptei, cu indicatii de genul “stanga”, “dreapta”, “strange”, “lasa”, atunci cand intr-un interval de timp de cinci minute el efectueaza un numar de aproximativ 350 de schimbari de directie, basaca o linie dreapta de 24 de metri parcursa in mai putin de 2 sec. Si alte 5 modele pe langa tine care fac tot cam acelasi lucru.

Competitia de la Arad s-a desfasurat in conditii deosebite de organizare, arbitraj si buna intelegere, fara obstructii intentionate si pomeniri de sfinti sau meleaguri prenatale, cu o singura eroare de arbitraj, datorata defectarii sistemului de cronometrare adus de prietenii nostri bulgari. Oricum, mansa ( de calificari, prima ) a fost anulata pentru toata lumea asa ca acel cuvant RUSINE ar trebui sa stea pe fruntea celui care la scris. Conditiile pentru realizarea de rezultatele tehnice au fost foarte bune,drept dovada numarul mare de baremuri pentru M.S. realizate. Pentru ca sa nu mai putem la socoteala recordul de 19.82 sec. Realizat la 1/12 EB si care va sta in picioare multa vreme de aici incolo. Regret ca varii motive v-au impiedecat sa alergati aici.

Vasluiul este un loc unde cei care locuiesc aici s-au straduit sa ofere conditii cat mai bune de concurs si unde din nou mizzonulculaptoplacap n-a avut altceva mai bun de facut decat sa-si sufle mucii in oala cu sarmale, asta doar dupa ce gazdele l-au primit si omenit ca pe un ( din nou ) vajnic turist care nu avea el nici o treaba cu ce se intampla acolo. Am vazut copii multi si bataiosi la lucru si nici seniorii nu s-au lasat mai prejos. Lucrez inca la centralizarea rezultatelor si asa cum dupa Arad ati vazut cu totii cum stam se va intampla cat se poate de repede si aici.

Imi doresc foarte mult sa avem in acest an un campionat cu cat mai putine evenimente nedorite, sa ne vedem la Pucioasa si sa aratam ce putem cu adevarat. Niciodata nu va avea castig de cauza cel care cauta sa ajunga in varful piramidei cautand paiul din ochiul adversarului. S-ar putea ca barna din ochiul lui sa-l impiedice sa vada adevarata fata a lucrurilor.

Faur Senior
Hobbyland Racing Team Arad
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
0

#40 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 June 2004 - 11:05 PM

Discutiile astea pleaca de la puncte diferite de vedere si din dorinta de a concura, pt trofee si afirmare si poate doar din pasiune, sau sa-si omoare timpul cu ceva... de aici si pana la cuvinte jignitoare cale lunga, oricat de mult ar comenta Mizzonze sigur nu o face cu rea intentie, e punctul lui de vedere, nici eu nu sunt de acord cu el la tot ce spune.
Imi pare rau Dl Faur ca orice afirmatie vis-a-vis de regulament va deranjeaza, chiar daca unele puncte sunt comentate gresit poate ca o lamurire ar inlocui cu succes unele remarci facute la adresa unor oameni.
Asa ca in conformitate cu viziunea mea despre penalitati si cuvinte grele, atasez o poza care poate spune multe sau nimic, insa...toti avem momente de ratacire uneori chiar si in public:

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 18 August 2004 - 11:23 PM

0

#41 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 June 2004 - 11:48 PM

in ceea ce priveste regulamentul, nu era oare mai simplu sa se plateasca citeva zeci de EUR, pentru achizitionarea originalului de la EFRA, si apoi citeva sute de mii pentru o traducere legalizata si autorizata, adoptata ulterior in biroul federal ca regulament oficial de auto rc? si nu se mai inventa in mod superflu apa calda? sigur, nu dura "...30 de ani..." !
nu-i pacat de atitia piloti care au renuntat de-a lungul timpului sa mai participe la competitiile auto rc, si asta numai si numai dintr-o imensa sila si dezgust vis-a-vis de modul de a aplica sau schimba reguli/proceduri care mai de care "cu ochi si cu sprincene"?!?...fratii IONESCU, MANASOIU CRISTIAN, PAVLOVICI CRISAN, HERA DANIEL, ALBU MARIAN, IFTINCA DRAGOS, MICU CLAUDIU, MARIN FLORIAN,SLAVILA CORNELIU , care, intrebati de ce, au raspuns invariabil: "...mai da-i d...lui cu reguluile lor de c..., ca-n efra nu scrie asa ceva!..." chiar erau toti timpiti? ma-ndoiesc profund...si mai sint si altii, multi.
nu cred ca poate confisca cineva un campionat national, indiferent de ce activitate are in urma sau de citi bani cheltuie pentru "binele" unuia sau altuia...haida-de, avem si prim-ministru automodelismului acum?!? nu cred ca auto rc are nevoie de "gigibecalisme" sau "corleonisme", nu cred ca se poate cumpara sau confisca o competitie nationala, mai avem mult pina la un bernie ecclestone al automodelismului rc autohton.
bafta si minuni!
p.s. : mihaita (######), de apreciat viteza de percutie pentru instantaneul foto de mai sus, din punct de vedere al tehnicii de prelevare a imaginii, da crezi ca ajuta, vorba marinarului, frectia la picior de lemn?...s-ar putea sa-ti faci dusmani in mod inutil, si tu chiar ca n-ai gresit cu nimic, da' mai stii, doamne fereste, cu ce te trezesti? ca vezi bine ce nivel de "bronx" au uneori si pe alocuri posibilitatile de exprimare, of!
bafta si minuni!

0

#42 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 11-January 04

Postat 03 June 2004 - 02:39 AM

Mai oameni buni eu am impreisa ca deja suntem totzi niste CAMPIONI ,avem tozi MASINI TARI ,totul este PERFECT si trebuiesc neaparat rezolvate problemele cu REGULAMENTUL.Hai mai bine sa mai punem un pic mana pe statzii sa mai mergem pe la niscai concursuri sa fie mai spectaculos si mai laatzi certurile aste o data ca sunt total inutile .Saluatre!!! :D :D

P.S.

Daca prind pe careva la 1/8 cu caroserie cu Portbagaj sau jeep VA EXMATRICULEZ .
sa venitzi totzi cu dragstare
www rc4fun ro
0

#43 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2004 - 08:35 AM

Mizzone cu parere de rau, ai exagerat si ai jignit si tu complet aiurea, eu incerc sa o dau in diverse si tu dai cu bata-n balta... acum doar nu esti si tu ala care va aduce dreptate in lumea modelismului, toti putem face ceva, separat fiecare face ceva doar pt el... daca tot vrei sa se shimbe ceva nu cred ca cearta e punctul de plecare potrivit. Referitor la dusmani sa stii ca a boxat viata la mine, incat dusmanii sunt ultima grija pe care o port, prietenii sunt cei de care trebuie sa ai grija.

Si pt ca tot ai dat-o de gard primesti si tu, hai sa-i zicem ¨o pozitie pe zi¨, mai ales ca exagerezi la maxim cu legalitatea lap counter-lui incat numai sfintit mai trebuie:

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 18 August 2004 - 11:22 PM

0

#44 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 03 June 2004 - 08:40 AM

mai nene esti bestial cu pozele astea !!!!!
de unde le scotzi??? :D
flying is my life...
0

#45 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 03 June 2004 - 08:47 AM

Citeaza

Daca prind pe careva la 1/8 cu caroserie cu Portbagaj sau jeep VA EXMATRICULEZ .
sa venitzi totzi cu dragstare

Eu ma gândeam la o caroserie de "Tico..... ma uimesti!!"

Pe aceasta cale vreau totusi sa va multumesc ca m-ati "lasat" sa particip cu o caroserie Audi A4 AVANT BREAK, care de mandra ca era singura mai cu "mot" pe pista a facut turele pe ici pe colo in 8 secunde juma' (cf. cronometraj - sincer, ma mira si pe mine si nu cred ca se poa'!!), iar cand a realizat ca este ilegala non stop a trecut la ture "normale" de 26 secunde si ceva.... Eu am avut grija sa-i spun ce a zis ######: "Bai, mie nu-mi stai!!" Se pare ca a mers...

De asemenea, va anunt in mod public, ca refuz categoric sa mai alerg la concursurile federatiei. Nu vad de ce as cheltui o "galagie de bani" (marca inregistrata ######) ca sa ma enervez. Mai bine ma cert cu nevasta, ca e pe gratis....

Daca am suparat pe cineva, iertaciune d-lor...

Succese in continuare.

Cu stima,
Cristian Marin

Aceasta postare a fost editata de CristiM: 03 June 2004 - 08:50 AM

2 fast 4 you 2
0

#46 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 03 June 2004 - 09:34 AM

am scris si-am tot rescris mesajul asta de vro 4 ori...
pana la urma ma opresc....

vroiam sa tot mai zic cate o chestie, dar mi-am dat seama ca unele fie nu intereseaza, altele fie n-ar ajuta pe nimeni.

...........

si, mai dau o vorba la webmasteri sau la moderatori:

subiectu' asta, chiar de-o fi fierbinte, a ajuns de "Tomberon".
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#47 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 03 June 2004 - 10:18 AM

Inca nu, il mai lasam la dospit. :D Ca sa facem rachiu de pufoaica.
Mi-a placut prima poza, mai exact mi-a placut gardul de fier forjat. :D Dar in poza a doua ai pierdut pe drum o ureche. Trebuie sa remediezi. :D

Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 03 June 2004 - 10:19 AM

Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#48 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 June 2004 - 10:26 AM

...pe final!

Citeaza

nu cred ca poate confisca cineva un campionat national

Categoric ca nu, insa primul pas l-ai facut chiar tu prin afirmatiile facute!

Citeaza

indiferent de ce activitate are in urma sau de citi bani cheltuie pentru "binele" unuia sau altuia...haida-de, avem si prim-ministru automodelismului acum?!? nu cred ca auto rc are nevoie de "gigibecalisme" sau "corleonisme"

...automodelismul are nevoie de oameni seriosi, care atunci cand este nevoie sa faca sau sa dea nu se ascund in spatele unor motivatii de doi lei, iar atunci cand cineva investeste sa fie tratat cu respect. Nu am facut nimic din mila, am facut ptr. simplul motiv ca vreau sa avem un cadru cat mai aproape de ceea ce se intampla afara.

Vezi tu mizzone, in capul tau totul se limiteaza la bani, iar cand nu poti esti invidios ca a facut-o altul!

Vorbesti de "gigibecalisme" sau "corleonisme" insa uita sa amintesti de "vadimismele" pe care le faci.
Totul a pornit de la faptul ca nu esti in stare sa fi obiectiv! Te-ai legat de caroseria cu care a alergat Viper, de faptul ca eu am terminat prima mansa din finala de 1:10 Touring cu o roata mai putin insa AI UITAT SA AMINTESTI DE CAROSERIA ILEGAGA CU CARE, PARTENERUL TAU, A CONCURAT in aceiasi cursa!

..."si atuni te-ntreb pe tine....cine-i om si care-i caine?"

Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 03 June 2004 - 10:38 AM

RHCForum - Webmaster
0

#49 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 June 2004 - 01:40 PM

acum, este pentru a doua oara cind un automodelist de o asemenea anvergura (CristiM) se retrage din circul fEDERAL. stiu sigur ca nu este o decizie luata sub impulsul momentului, nici prima data n-a fost.
cind a facut-o prima data, m-a avertizat ca daca voi continua (atunci), voi avea de luptat cu rapacitatea unor cramponati in curentul hegemonic monocolor, celebru de-acum.
atunci am mai incercat, vreme de doi ani ('97-'98), sa schimb ceva din marele r...t. mai erau citiva care erau in stare sa-nteleaga cit de cit cam ce se intimpla. dar au obosit sa tot rabde furturi flagrante, interpretari partinitoare si aplicari selective si "cind era cazul, doar", ale si-asa deformatului (pe atunci) regulament tehnic si competitional. au obosit sa admita furtul, deformarea adevarului, intr-un context care ar trebui de fapt sa relaxeze si sa bucure.si au renuntat si ei.ramas singur, am renuntat, la rindu-mi, sa ma lupt cu entitati lipsite de abordari coerente sau competenta racordata la cotidian, cu exponenti precum dinu, toma, inca "celebrul" - "nea'costica", sau "legendarul" manolache. nu mai insist asupra celor tip "locotenent", marionete care, chiar daca recunosteau ca nu cunosc prevederile tehnice in amanunt, se trezeau contestind cite ceva, fara a putea ei insisi argumenta, nici macar partial.
si a ramas campionatul intern o reteta intercluburi, arad-vaslui.
dupa citiva ani, ati aparut voi, cei noi, de acum, care mai de care mai entuziast si mai motivat de ceva care, e adevarat, este in esenta frumos si place.
am crezut ca nu mai sintem singuri si ne-am intors. prima data CristiM, apoi eu, in mod clar datorita si lui. si, deasemeni, datorita RHC. intelegind RHC in intregul sau, ca abordare vis-a-vis modelism (site, firma, club, forum, etc.) stefan stie si poate spune, cred, ce am discutat intr-o zi, iarna cealalta, cind am venit acasa de sarbatori.
asa. si-am mai crezut noi ca aparitia unor oameni care nu mai depindeau, social vorbind, de acest modelism, va stopa, tempera sau macar atenua acest trend, ridicol si absurd.
n-a fost sa fie asa. asta e, incercarea, are, n-are, zicea cineva din RHC ceva despre ce are si ce n-are, cert e ca acum nu mai are rost.
###### imi zicea, mai devreme, intr-o discutie telefonica, ceva de genul: "...ce d...u, nene, daca plecati si-i lasati p-astia sa faca ce vor, ce rezolvati? e pacat, ramineti, o sa fie bine!"
nu stiu daca am reprodus exact (scuze, nenea ######, daca am gresit!), dar cam asta era ideea pe care voia sa mi-o sugereze, ca si el vede ca lucrurile nu decurg intocmai corect, dar ca se va implica si el sa se "miste ceva". cel putin asa am inteles eu.
intreb: are rost?
sa vin la concurs sa ce? sa fiu furat, pe diverse cai, ba cu uite turul, nu e turul, ba cu uite roata, nu e roata, stai sa vezi ca ploua si nu mai tragem, ca doar unul are cauciucuri de ploaie, si tot asa, pina la pixul minuit cu iscusinta pe foaia cu rezultate?
si atunci? ultimul hit al prietenului dan helciug, dedicatie speciala.
si multe urari si iubire eterna celor care, atunci cind incearca sa scrie p-aici cite ceva, jignesc in mod direct FARA NICI O LEGATURA PUNCTUALA CU CONTEXTUL DISCUTIILOR!
am plecat iar.
tuturor, mereu,
bafta si, mai ales, minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 03 June 2004 - 01:43 PM

0

#50 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 03 June 2004 - 05:51 PM

Dupa tot ce s-a scris aci nu mai pot sa zic nimic decit ca as vrea sa se faca pace.
0

#51 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 11-January 04

Postat 03 June 2004 - 10:43 PM

Pana la urma v-ati ceertata degeaba !!!! Nu s-a rezolvat nimic !!!! Nici nu o sa se rezolve !!!

Va reamintesc ca e vorba de o caroserie !!!
Parca suntetzi copii !Hai pa !!!
www rc4fun ro
0

#52 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 04 June 2004 - 07:41 AM

eeiii, domnu' Vale46, bine-ar fi sa fie vorba doar de caroserie aici, da nu-i asa.

e vorba de lupta intre vechi si nou,
e multe orgolii bagate la mijloc,
e vorba de sperante (la unii spulberate la altii de-abia inmugurind...),
e vorba de "tu sa stai in banca ta ca nu stii cum stau lucrurile",
e vorba de baaaani (si asta iar e motiv de cearta...)
e vorba de interese.....

Dar una peste alta, e bine ca e agitatie. Lucrurile se cern pana la urma, doar sa
aiba toti rabdare pana la sfarsit, sa nu se scarbeasca pe parcurs.

Singurul lucru pozitiv este ca acest conflict a depasit stadiul de Razboiul Rece.
Acum s-a ajuns la etapa alegerii taberei (ca tot vin alegerile...) si mai departe....

vom vedea
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu